Dávat čaj /kojeneckou vodu při UM?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@LindaPraha Jasně
. Ukončený 4.měsíc je v den, kdy má miminko 4 měsíce. Začíná tudíž 5. měsíc života. 1. měsíc života začíná dnem narození a ukončený 1. měsíc je v den, kdy má miminko 1 měsíc. A začíná 2. měsíc…
Pořád v tom někdo hledá vědu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 píše:
Psala že se nestačí divit co všechno dávají do toho co je dětské![]()
Jo, chápu souvislost
. Za mě jsou nejhorší pitíčka Jupí a kinder čokolády - vysvětlit to babičkám, když jsou plné reklamy šťastných dětí krmených výhradně cukrem, je nadlidský úkol. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LindaPraha píše:
@Borůvka1990 no ja vsude ctu, ze ukonceny 4.mesic znamena ve 4.mesici+ den. Protoze od narozeni do prvniho mesice nebezi nula. Coz i odpovida, kdyz muzes ve 4.mesici zacit s prikrmem, tak nezacinas v patem…
Tak já si byla jistá a teď jsi mě tak zblbnula, že jsem z toho jelen ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukám, že to zas tak blbá otázka nebyla a nejsem jediná kdo v tom má zmatek
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vlaďka 83 píše:
Jo, chápu souvislost. Za mě jsou nejhorší pitíčka Jupí a kinder čokolády - vysvětlit to babičkám, když jsou plné reklamy šťastných dětí krmených výhradně cukrem, je nadlidský úkol.
To jo, bohužel
Naše babi je bio babi preferující extrémně zdravou stravu, lije do dětí bio aloe vodu ředěnou a denně do nich nacpe kilo ovoce a zeleniny
Syn už si na to stěžuje
Ale k mikuláši a k velikonocům polkne hořkou slinu a vždycky jim dá do zdravýho balíčku kinder vejce, protože ví, že z toho budou nadšený
Naše babi by jim nedala ani kupovanou zmrzlinu nebo nanuka, dělá jim domácí bez cukru. A nezahušťuje jim moukou, nedává moc sůl, do čaje nanejvýš med… Kolikrát jsem načapala naše děti s dětmi od švagrový jak tajně bagrujou sklenici s medem, všichni jednou lžičkou, to vidět naše babi tak skončí v Bohnicích
Ty pitíčka ani džusy nekupujem, je v tom fakt hodně cukru. Na cety maximálně watterku a nebo caprisone (asi obojí píšu bl. bě
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vlaďka 83 píše:
@Borůvka1990
Pujč mi babi… Prosím
Klidně daruju
Taky má svý mouchy, nemysli si ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NikysekR píše:
@Borůvka1990 Ty bys darovala vaši bio babi?![]()
![]()
![]()
![]()
Né, mojí bio tchýni
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 Chápu
Moje tchýně je fajn, ale ta třeba Mikuláše vyřeší pokaždé tak, že nakoupí tunu sladkostí, prakticky celou igelitku a tady se to válí ještě v létě. 10 dětí by to nemělo šanci sníst
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NikysekR píše:
@Borůvka1990 ChápuMoje tchýně je fajn, ale ta třeba Mikuláše vyřeší pokaždé tak, že nakoupí tunu sladkostí, prakticky celou igelitku a tady se to válí ještě v létě. 10 dětí by to nemělo šanci sníst
.
To je jak u nás. Taky dostanou v krátkém čase tuny sladkostí a neže. rou to
Holka všechno rozbalí a za tři dny se to vyhodí slepicím. Kluk to ani nerozbaluje a přesně jako u vás, za půl roku to někdo objeví ve špajzce a letí to stejně do koše. Moje tchyně sladkosti nedává. Ta dává především ovoce. Ale naštěstí jižní, který v zimě nekupujem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 To u nás jedou i figurky Mikulášů, čertů,..
Nikdo to nejí, jo a dostali šest adventních kalendářů (mladší má 20 měsíců
). Starší pojídal jeden během adventu a ty další tady zbydou asi do dalších let nebo nevím
Chlap si dneska bral do práce perník, prej je tam toho nějak moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NikysekR píše:
@Borůvka1990 ChápuMoje tchýně je fajn, ale ta třeba Mikuláše vyřeší pokaždé tak, že nakoupí tunu sladkostí, prakticky celou igelitku a tady se to válí ještě v létě. 10 dětí by to nemělo šanci sníst
.
A já mám takový dvě! Chci tu bio…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit