Dávat čaj /kojeneckou vodu při UM?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10631
19.1.18 18:23

@LindaPraha Jasně ;). Ukončený 4.měsíc je v den, kdy má miminko 4 měsíce. Začíná tudíž 5. měsíc života. 1. měsíc života začíná dnem narození a ukončený 1. měsíc je v den, kdy má miminko 1 měsíc. A začíná 2. měsíc…
Pořád v tom někdo hledá vědu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
19.1.18 18:24
@Borůvka1990 píše:
Psala že se nestačí divit co všechno dávají do toho co je dětské :lol: :jazyk:

Jo, chápu souvislost :think:. Za mě jsou nejhorší pitíčka Jupí a kinder čokolády - vysvětlit to babičkám, když jsou plné reklamy šťastných dětí krmených výhradně cukrem, je nadlidský úkol. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
19.1.18 18:34
@LindaPraha píše:
@Borůvka1990 no ja vsude ctu, ze ukonceny 4.mesic znamena ve 4.mesici+ den. Protoze od narozeni do prvniho mesice nebezi nula. Coz i odpovida, kdyz muzes ve 4.mesici zacit s prikrmem, tak nezacinas v patem…

Tak já si byla jistá a teď jsi mě tak zblbnula, že jsem z toho jelen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
19.1.18 18:39

Koukám, že to zas tak blbá otázka nebyla a nejsem jediná kdo v tom má zmatek :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
19.1.18 18:41
@Vlaďka 83 píše:
Jo, chápu souvislost :think:. Za mě jsou nejhorší pitíčka Jupí a kinder čokolády - vysvětlit to babičkám, když jsou plné reklamy šťastných dětí krmených výhradně cukrem, je nadlidský úkol. :roll:

To jo, bohužel ;) Naše babi je bio babi preferující extrémně zdravou stravu, lije do dětí bio aloe vodu ředěnou a denně do nich nacpe kilo ovoce a zeleniny :P Syn už si na to stěžuje :P Ale k mikuláši a k velikonocům polkne hořkou slinu a vždycky jim dá do zdravýho balíčku kinder vejce, protože ví, že z toho budou nadšený :lol: Naše babi by jim nedala ani kupovanou zmrzlinu nebo nanuka, dělá jim domácí bez cukru. A nezahušťuje jim moukou, nedává moc sůl, do čaje nanejvýš med… Kolikrát jsem načapala naše děti s dětmi od švagrový jak tajně bagrujou sklenici s medem, všichni jednou lžičkou, to vidět naše babi tak skončí v Bohnicích :P :mrgreen: :mrgreen: Ty pitíčka ani džusy nekupujem, je v tom fakt hodně cukru. Na cety maximálně watterku a nebo caprisone (asi obojí píšu bl. bě :oops: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
19.1.18 19:08

@Borůvka1990
Pujč mi babi… Prosím :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
19.1.18 19:25
@Vlaďka 83 píše:
@Borůvka1990
Pujč mi babi… Prosím :*

Klidně daruju :dance: :lol: Taky má svý mouchy, nemysli si :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
19.1.18 19:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
19.1.18 19:35
@NikysekR píše:
@Borůvka1990 :mrgreen:
Čemu se čemu? 8o :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
19.1.18 19:37

@Borůvka1990 Ty bys darovala vaši bio babi? 8o :think: :nevim: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
19.1.18 19:41
@NikysekR píše:
@Borůvka1990 Ty bys darovala vaši bio babi? 8o :think: :nevim: :mrgreen: :mrgreen:

Né, mojí bio tchýni :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
19.1.18 19:44

@Borůvka1990 Chápu :mrgreen: Moje tchýně je fajn, ale ta třeba Mikuláše vyřeší pokaždé tak, že nakoupí tunu sladkostí, prakticky celou igelitku a tady se to válí ještě v létě. 10 dětí by to nemělo šanci sníst :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
19.1.18 19:52
@NikysekR píše:
@Borůvka1990 Chápu :mrgreen: Moje tchýně je fajn, ale ta třeba Mikuláše vyřeší pokaždé tak, že nakoupí tunu sladkostí, prakticky celou igelitku a tady se to válí ještě v létě. 10 dětí by to nemělo šanci sníst :roll:.

To je jak u nás. Taky dostanou v krátkém čase tuny sladkostí a neže. rou to :lol: Holka všechno rozbalí a za tři dny se to vyhodí slepicím. Kluk to ani nerozbaluje a přesně jako u vás, za půl roku to někdo objeví ve špajzce a letí to stejně do koše. Moje tchyně sladkosti nedává. Ta dává především ovoce. Ale naštěstí jižní, který v zimě nekupujem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
19.1.18 19:56

@Borůvka1990 To u nás jedou i figurky Mikulášů, čertů,.. :cert: Nikdo to nejí, jo a dostali šest adventních kalendářů (mladší má 20 měsíců :roll: ). Starší pojídal jeden během adventu a ty další tady zbydou asi do dalších let nebo nevím :think: Chlap si dneska bral do práce perník, prej je tam toho nějak moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
19.1.18 20:01
@NikysekR píše:
@Borůvka1990 Chápu :mrgreen: Moje tchýně je fajn, ale ta třeba Mikuláše vyřeší pokaždé tak, že nakoupí tunu sladkostí, prakticky celou igelitku a tady se to válí ještě v létě. 10 dětí by to nemělo šanci sníst :roll:.

A já mám takový dvě! Chci tu bio… :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko