Dáváte pod punčocháčky ponožky?

25324
22.2.11 22:35

Dáváte pod punčocháčky ponožky?

Ahoj,dáváte prckům,co chodí venku pod punčocháčky ponožky?Máme zimní botičky,kupované nové,jsou vyteplené nějakým filcem či co,a já malému nechávám ponožky když mu dávám punčocháčky,ovšem,i když jsem podle hmatu usoudila,že botička snad vydrží do koupi jarní obuvi,tak malej měl dneska u prstíku na noze puchýřek :-? Tak mě napadlo,jestli nedávat jen punčocháče.Ale bojím se,aby mu nebyla zima na nohy,už chodí venku po svých,a poslední dny jsou mrazy :-? Jinak botky jsou český výrobek,zdravotně nezávadné,poradil nám snad zkušený prodavač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14064
22.2.11 22:36

Nedávám, má jen punčochy. Boty má s kožešinou kožené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
22.2.11 22:37

Nedávám nožičky má z botiček vždycky krásně teplý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
22.2.11 22:37
rozumbrada píše:
Nedávám, má jen punčochy. Boty má s kožešinou kožené.

Botičky by měly být taky kožené,ale kožešina to není,snad takový hustější filc,či co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
22.2.11 22:38

Podle toho, jaký je mráz. Když je kolem nuly, tak už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
22.2.11 22:39

někdy.. a né pod, ale na :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
home77
22.2.11 22:40

Ja sice neodpovim na dotaz, ale musim reagovat, nebot me dost zarazilo poradi, v jakem oblekate ponozky a puncosky.
Ja davam male na doma puncochace + ponozky, ale zasadne v TOMTO pořadí ! Naopak me to prijde nelogicke… Nebo to davam blbe ja ? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24320
22.2.11 22:42
home77 píše:
Ja sice neodpovim na dotaz, ale musim reagovat, nebot me dost zarazilo poradi, v jakem oblekate ponozky a puncosky.
Ja davam male na doma puncochace + ponozky, ale zasadne v TOMTO pořadí ! Naopak me to prijde nelogicke… Nebo to davam blbe ja ? :mrgreen:

Taky mi to prijde divne.Ja davam opacne.Puncochy a na to ponozky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
22.2.11 22:42
home77 píše:
Ja davam male na doma puncochace + ponozky, ale zasadne v TOMTO pořadí ! Naopak me to prijde nelogicke… Nebo to davam blbe ja ? :mrgreen:

Taky mi to přijde divný, ale hodně jsem se setkala i stím, že miminkům dávají nejprve ponožky a na to dupečky. Dneska třeba mé kamarádce přišlo divný, že malý má bodýčko zapnutý přes punčocháče. Omlouvám se za OT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
22.2.11 22:43
home77 píše:

I jo,asi je to blbé pořadí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
22.2.11 22:43

Taky by mě nenapadlo dát ponožky pod 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
22.2.11 22:44

Taky dávám ponožky na punčocháče.v téhle zimě určitě.nemohly se ty puchýřky spíš udělat z toho,že měl ponožky,nebo punčocháče nakrabatěné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
22.2.11 22:44
lleennttiillkkaa píše:
home77 píše:
Taky mi to přijde divný, ale hodně jsem se setkala i stím, že miminkům dávají nejprve ponožky a na to dupečky. Dneska třeba mé kamarádce přišlo divný, že malý má bodýčko zapnutý přes punčocháče. Omlouvám se za OT

Joj,to mi také přijde divné :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
22.2.11 22:46
kacabus píše:
Taky dávám ponožky na punčocháče.v téhle zimě určitě.nemohly se ty puchýřky spíš udělat z toho,že měl ponožky,nebo punčocháče nakrabatěné?

Já mu tedy vytahuju před oblíkáním ponožky co nejvíc,a punčocháčky taky.A nožičku v botičce dlouho upravuju,aby dobře seděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
22.2.11 22:46
lleennttiillkkaa píše:
home77 píše:
Taky mi to přijde divný, ale hodně jsem se setkala i stím, že miminkům dávají nejprve ponožky a na to dupečky. Dneska třeba mé kamarádce přišlo divný, že malý má bodýčko zapnutý přes punčocháče. Omlouvám se za OT

Joo, to prijde divny i me, kdyz ma mimco body pres puncochace, taky jsem to uz videla :mrgreen:

Ale k tematu, ja starsimu (vlastne i mladsimu) davam vzdy puncochace a ponozky az na to, i kdyz ma snehulky i kozeny s koziskem.. Ani nevim, jak to vyplynulo… Kdyz uz neni takova zima, tak starsimu davam jen puncochacky, mladsimu ty ponozky davam vzdycky, asi aby to „lip“ vypadalo.

Ale treba kdyz mel dupacky, tak jsem ty ponozticky davala pod ne, aby ho ty dupacky netlacily (mel tam preci jen patentky).

Prijde mi, ze kdyz jsou ponozky pod puncochackama, tak se tam muzou skrcit a prave delat ty otlaky a pak se to spatne opravuje, kdyz ma pres ne jeste puncochacky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí