Dávkování Bebilonu z Polska

6
25.10.12 08:50

Dávkování Bebilonu z Polska

Ahojky, od 3.měsíce používám pro mého 4měsíčního chlapečka Bebilon z Polska.Jen jsem se chtěla zeptat, nemáte zkušenosti s dávkováním? Teď malej vypije 150ml 6× za den, chtěla bych přejít na 180ml, protože si myslím, že už má málo, ale na krabici pak píšou, že 180ml se podává 4× denně, což mi přijde blbost, na českém Nutilonu je to úplně jinak, poradíte? díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
25.10.12 08:54

Kdybys kojila, tak nevíš kolik pije a dáš mu tak často, jak by chtěl.
Takže mu dávej, jak si řekne.
Možná tam myslí, že u těch větších dávek už jsou místo nějakých mléčných porcí příkrmy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
25.10.12 08:56

Já bych v Polsku po všech těch aférách nekoupila ani papír na zadek.
Jinak však davej jak si on řekne, furt nějaký návody, však ty seš matka ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misuldy
25.10.12 08:58

Tak to jsi docela odvážná… Dávat dítěti ty sračky z Polska… Já už si teda dávám sakra bacha, aby ani žrádlo pro psa nebylo z Polska… Natož abychom to jedli doma, nebo to dávat dítěti… @Janinna23 souhlas :think: :palec: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
7907
25.10.12 09:05

Holky prý je vyroben ale v čr a dovážen do Pl. Nevím teda co je na tom pravdy.Ale kamarádka ho používala. Je to vlastně Nutrilon, určený pro polský trh.
Dávkování je stejné jako u každých jiným mlík ne? Na 30 ml jedna odměrka. A dala bych mu tolik, kolik by si sám řekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
25.10.12 09:08

Taky pouzivam polsky bebilon, ale to davkovani jsem takhle tabulkove neresila… proste na kazdych 30ml odmerku a vic jsem to neresila…maly taky jednu dobu pil o hodne vic nez na tabulce a ted zas pije o dost min. proste jak si mimi rekne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
25.10.12 09:10

@Misuldy @Janinna23
a nic proti, ale myslim, ze my polsku nemame moc co vycitat…to co se deje u nas je asi horsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
25.10.12 09:11

@Brittana Mohla by ses prosím podívat na výrobce? nebo dovozce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
25.10.12 09:15

Toho bebilonu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
25.10.12 09:16

@Brittana jj našla jsem nějkaé diskuze. Také jsem ho chtěla používat. Ale pak jsem raději ustoupila.Ale kamarádky malý vyrost uplně vpohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
25.10.12 09:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
25.10.12 09:18

Vyroben ve Warsave…polsko to je, nicmene ja se toho teda nebojim. v polsku sul, u nas chlast…(a to jsou teda jenom oblasti, na ktere se prislo)…muze se to stat kdekoli a ja osobne bych teda nejradeji kupovala jen ze zapadu (Nemecko) nicmene vzhledem k tomu, ze jsem z vychodu, tak vyhral bebilon. ale bude to stejna srajda jako nas nutrilon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
25.10.12 09:19

Bebilon z Polska je dle infolinky Nutricie stejný jako Nutrilon tady. Dávkovala jsem ho stejně jako český Nutrilon. Ale hlavně podle toho, jak mi malá pila, neřešila jsem, kolikrát denně má být podle krabice. A množství jsem upravovala průběžně - když vypila několikrát vše, tak jsem zkusmo při dalším udělala větší množství - vypila, zůstali jsme u vyšší dávky - nevypila, vrátili jsme se k původní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
25.10.12 09:19

@Brittana :mrgreen: :mrgreen: to je fakt. Souhlasím. Kde jej kupuješ? Napiš mi sz .ted letím pryč pak přečtu. děkuji. A cenu prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
25.10.12 09:20
@Petra2829 píše:
http://www.mojetehotenstvi.cz/…vs-bebilon-0 pro všechny :think: :kytka:

no nevim, kdyz ja jsem procitala oba zminene, tak meli slozeni stejny, takze asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová