Dcera 2 roky kaká jen do plínky a v posteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ou
24138
23.9.20 12:21

Ještě vydrž, potřebuje nějaký čas, aby jí nerovová vlákna ovládající svěrače dozrála a měla to plně pod kontrolou, v necelých dvou letech to fakt umět nemusí.

Za každé uspěšné vyčůrání se a vykakání do nočníku ji odměňuj, nehody netrestej.

Ideálně zaveď pevný režim co se týče spánku, jídla a pohybu, to zpravidelní i stolici, takže budeš moci vysazovat na nočník předem a odměnit za výkon, čímž upevníš spojení kaká se do nočníku.

Vysvětlení u takhle malého batolete je jen iluze - tohle fakt nemá pod kontrolou, chceš po ní něco, co má zvládat tříleté dítě. A čím víc z toho budeš dělat problém, tím víc ji budeš neurotizovat a tím hůř nácvik toalety půde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.9.20 12:31

Nenutil ji někdo přehnaně na nočník?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.20 12:58

@ZuzaM dekuji Zuzi, a nevis jak dlouho to tvou dceru drzelo? my ji odmnějujeme, dělam ji prijemne, ukazuji ze tam je hrosik co ceka na bobo, tak se tam trosku dyl zdrzi, pak kouka do mobilu /ale nechci ji na to primarne ucit, aby pak pri kazdym bobo musela byt s mobilem v ruce na mise/, bonbonky jako odmena nefunguji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.20 13:02

@welovefashion ale ja nerekla ze je dokonalá :) jinak ksichtiky delam taky a ona zda se ze se snazi a fakt tlaci, ale nema trpelivost, vydrzi chvilicku a zdrhne dolu

Ted tlacila a rvala znovu, tak jsem ji povedela ze kdyz si sedne tak hovinko nespadne na zem a nezaspini podlahu, tak si konecne na nocnicek sedla a zklidnila se. Nemuzu uverit :potlesk: kazdopadne je me jasne ze kdyz se stalo jednou nemusi byt i priste. Moc sem ji chvalila.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.20 13:03

@Russet právě ze nenutil, stejnou otazku sem si taky hned kladla… byla to zmena o 180stupnu. Driv jen na stojaka do plinky o kterou si rekla, kdyz jinahodou nemela a po chvilce prisla ze tam ma bobo at prebalim..pak najednou tohle :oops:

• Citovat
  • Upravit
53518
23.9.20 13:05
@Anonymní píše:
@Russet právě ze nenutil, stejnou otazku sem si taky hned kladla… byla to zmena o 180stupnu. Driv jen na stojaka do plinky o kterou si rekla, kdyz jinahodou nemela a po chvilce prisla ze tam ma bobo at prebalim..pak najednou tohle :oops:

Může mít přechodně zácpu. Syn mi taky chvíli prostě nechtěl kadit jinam než do pleny. Co jsem si kvůli tomu vyslechla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.20 13:06

@Ou to vis ze se pred ni drzim, nepeskuju nenadavam nehudruju nestezuji si. Jen sem nestatna.

jinak ma uz 2r3m, ten udaj 1r8m byl kdyz chodila curat na nocnik sama a doted chodi (ale porad kdyz nema plinu a kalhoty) a kdyz chtela bobo do plinky…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.20 13:07

@Russet to nas s mudr taky napadlo, proto doporucila pitny rezim zvysit, takze do ni cpu horem dolem tekutiny, vlakninu, stravu po ktere to prilis netuhne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.20 13:09

Vsem moc dekuji za pomoc. Jeste se optam zda byste nevedeli co na ty rucicky v pline, nebo i bez ni…pak je vse „od moci“ Nejde to uhlidat. Je to stale dokola

• Citovat
  • Upravit
53518
23.9.20 13:10
@Anonymní píše:
@Russet to nas s mudr taky napadlo, proto doporucila pitny rezim zvysit, takze do ni cpu horem dolem tekutiny, vlakninu, stravu po ktere to prilis netuhne.

Nestrašil ji někdo, třeba babička? Synovi říkaly, že ho nevezmou do školky a moje babička už se na něj tak ustaraně dívala a říkala, jestli s ním nemám někam zajít. Jako k doktorce. Já zůstala nad věcí a samozřejmě se to naučil. Bez křiku a strachu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.9.20 13:10
@Anonymní píše:
Vsem moc dekuji za pomoc. Jeste se optam zda byste nevedeli co na ty rucicky v pline, nebo i bez ni…pak je vse „od moci“ Nejde to uhlidat. Je to stale dokola

Pátrala bych po příbuzných. Nebyla někde hlídaná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.20 15:19

@Russet byla se mnou jednou u mamky a to jsem byla celou dobu s nimi…takze proste nechapu. Ledaze by manzel, ale ten se k nicemu nedozna, radeji bude zatlkoukat. ale nemyslim ze by neco takovyho na ni spustil,.jednou predemnou rek ze „by to uz jako mohla umet.“ no tak jedine ze by tadle veta…mala je dost citlivá po mě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze

Step by Step