Dcera čeká dítě se starým chlapem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
26.5.23 21:44
@Anonymní píše:
Tak moje máma mi nic neřekla a i kdyby jo, stejně bych dělala co já uznám za vhodné..mě je 31 a manželovi 49,jsme spolu již 12 let a máme plno dětí..Muj manžel ale na ten věk vubec nevypadá, nemá žádné zdr. problémy, udržuje se, nekouří, nepije.
Měla by mu tu zprávu říct dcera. Držím palce.

Ale je mu pořád 49. Pro mě pěkný věk, kdyz je mi 44. Je to jen číslo, ale stejně bude brzo slavit „abrahámoviny“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42658
26.5.23 21:44

No, úplně jsem se orosila 8o při té představě. Ale holka je dospělá, nenaděláš nic. Snad se nebude chtít vdávat 8o
Je jasné, že časem se to změní, to nemůže klapnout. Ale vnoučátko vám zůstane a dceru bych podporovala, ona na to přijde sama, že výběr muže v tomto věku nebyl úplně šťastný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
26.5.23 21:46
@Anonymní píše:
Jenom když to čtu tak z toho mám husinu a je mi zle. To je prostě strašný věkový rozdíl.
Ale tak to je jasný, že to miminko budu mít ráda, samozřejmě. To za nic nemůže a ano, je to první vnouče. Máme jenom dceru.

A ona nechce sama na potrat? Jako je to její život, je plnoletá, ale kdyby mi přišla s tímhle holka domů, bylo by to první na co bych se zeptala. Plus jestli si uvědomuje, že může zůstat v 35 nebo 40 sama…a taky bych chtěla vědět jestli má aspoň peníze…a jak si to teda představuje..Holka pracuje nebo studuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21499
26.5.23 21:49
@Anonymní píše:
Dobrý večer, jdu se sem spíš vypovídat, protože já toho s tím asi moc neudělám. Máme s manželem dceru, je jí 22. Přišla za mnou s tím, že je těhotná s chlapem se kterým chodí půl roku. Vůbec jsme o něm nic nevěděli, pořád tak jako mlžila a teď už chápu proč. Tomu chlapovi je 57. Já jsem z toho úplně zoufalá, řekla to jenom mně, manželovi se to samozřejmě říct bojí. Nedivím se jí, moc dobře ví, že by měl co dělat aby mu nerozbil hubu. Kdyby v tom aspoň nebylo to těhotenství, ale takhle. Jsem z toho nešťastná, vždyť to je strašný. Takovej věkovej rozdíl, vždyť by to pomalu mohl být její děda! Co s takovým chlapem může asi mít společnýho? A co za chlapa v jeho věku může chodit s tak mladou holkou? A ještě jí hned udělat dítě! Snažila jsem se jí to rozmluvita akorát jsme se pohádaly. Nevím co mám dělat, jestli vůbec je co a jak to říct manželovi. Fakt jsem z toho nešťastná a brečím tu. Manžel jel naštěstí na víkend pryč, takže to mám čas nějak vstřebat, na druhou stranu bych se mu nejradši teď vybrečela na rameni.

Rozmluvit? A co po ni konkretne chces? Potrat?
Je dospela, je to jeji zivot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.5.23 21:50

Jedna moje kolegyně má dceru, která je o něco starší, jak jsem já. K ní má zeťáka ve svém věku (kolem 65-70 let). Přesně nevím. Léta jim to funguje. Máme stejně staré děti. Teda on má první děti téměř v mém věku. Ale s tou dcerou kolegyně. S tou má děti ve věku mých dětí. Lásce člověk neporučí. Lezou spolu stále i na hory atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14678
26.5.23 21:52

@welovefashion ale no tak, proč potrat? :roll: Proč by s nim měla byt až do 35 nebo 40? Ta se ho zbaví nejpozději tak za tři čtyři roky, dyl asi neda, jak se chlapům prehoupne padesátka a těm vitalnejsim sedesatka, tak zdedkovati úplně a ji bude 25, 26 let, všude okolí ni pěkní mladi chlapi a doma dědek… ditko už samostatnejsi, půjde do školky… no tak mamka bude mít trochu času se poohlednout i jinde :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8874
26.5.23 21:53

Strašné… 8o ten věkový rozdíl je šílený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16464
26.5.23 22:06

Miminko je na ceste, holt to budete muset spolknout. Situace je to nezavidenihodna. Ale nejde o zivot :kytka:. Za par let ho pusti k vode, neverim, ze by to slo ustat dlouhodobe. To snad jen Jandovi to vyslo. Ale chapu, jak to musi byt pro rodice bolestive a ze to ted vypada bezvychodne.

Jinak sedesatnici to je kapitola :roll:. Jsou prasteny. Minuly tyden me balil jeden v praci 57 let a dneska druhy, co mu bude pristi tyden sedesat. Se chlapi citi na 20 :lol:. Pritom vedi, zejsem vdana a mam tri deti. Mlada dvacetileta holka musi pro ne byt neco uplne neuveritelne lakaveho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35944
26.5.23 22:13
@Anonymní píše:
Tak moje máma mi nic neřekla a i kdyby jo, stejně bych dělala co já uznám za vhodné..mě je 31 a manželovi 49,jsme spolu již 12 let a máme plno dětí..Muj manžel ale na ten věk vubec nevypadá, nemá žádné zdr. problémy, udržuje se, nekouří, nepije.

Ale když ti bylo 22 tak jemu bylo 40 a ne 57 :nevim: v tom je dost rozdíl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15005
26.5.23 22:15
@Anonymní píše:

Tvůj rozdíl je krapet jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15005
26.5.23 22:18

Zakladatelko, chápu tě. To bych obrečela. A nevím, jestli bych se “zetěm” dokázala vypít aspoň kafe, ale asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13782
@Anonymní píše:

Rozdíl 31 a 49 je poněkud jinde, než 22 a 57. To je skoro dvojnásobek vašeho rozdílu ;)

Zakladatelko, chápu tvoje znechucení, já bych takového muže nechtěla a to jsem dvakrát starší než tvoje dcera. Nicméně dělat nemůžeš nic, dcera je dospělá a je to její rozhodnutí. Asi to budeš muset rozdýchat, ale nekaz si zbytečně vztah s dcerou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
@Kfětoslava píše:
Tvůj rozdíl je krapet jinde.

Asi tak skoro o 20 let :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
26.5.23 22:20

Krásných 35 let věkový rozdíl…

Až bude dítěti 10 a bude ve 3. Třídě bude mu 67 :mrgreen: krásný :mrgreen: může být v klidu na naturitak mu nepůjde „děda“ to už bude pod drnem.

• Citovat
  • Upravit
42658
26.5.23 22:26
@Anonymní píše:

8o srovnáváš nesrovnatelné 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová