Dcera chodí s feťákem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9371
2.12.17 14:53

Hruza je, ze nektere spatne riznute drogy mohou i jednou davkou trvale poskodit mozek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
2.12.17 15:04

Asi bych si zaplatila nějaké “mlátičky” aby ho velmi důrazně varovali aby ji nechal na pokoji a pohrozili mu, že se jinak postarám aby skončil v lochu (pravděpodobně i prodává sám).

S holkou bych promluvila, poslouchala jí co ji k tomu vede a tak..a kdyby to nešlo, prostě natvrdo hlídat no :think:

Držím palce, to je fakt noční můra :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24857
2.12.17 15:16
@sladke-mameni píše:
Asi bych si zaplatila nějaké “mlátičky” aby ho velmi důrazně varovali aby ji nechal na pokoji a pohrozili mu, že se jinak postarám aby skončil v lochu (pravděpodobně i prodává sám).

S holkou bych promluvila, poslouchala jí co ji k tomu vede a tak..a kdyby to nešlo, prostě natvrdo hlídat no :think:

Držím palce, to je fakt noční můra :hug:

Díky tyhle „rade“ by se mohlo stát, že by v tom lochu člověk skončil sám. A to by ty dívčine fakt pomohlo. Většinou ti, co prodávají, nefetuji sami. Nemluvím o „pošťácìch“. Nechci urazit doručovatele posty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
2.12.17 15:23

@stock Myslíš že feťák by volal policii? No vycházím z toho co psala zakladatelka, že celý dny se fláká kolem nádraží. Co tam asi dělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24857
2.12.17 15:43
@sladke-mameni píše:
@stock Myslíš že feťák by volal policii? No vycházím z toho co psala zakladatelka, že celý dny se fláká kolem nádraží. Co tam asi dělá?

Třeba někdo jiný, kdo uvidí rvačku. Při výslechu může vyjit najevo, proc to vlastně vzniklo.
Může čekat na někoho kdo prodává, může jako článek retezu/dorucitel, čekat na prijemce, vyhlíží koho okrást, jenom se blbe fläka, protoze kloudne neuvažuje. Možností je dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
2.12.17 15:52

@stock To máš pravdu. Je fakt že v tomhle teda moc zkušeností nemám. Ale asi bych se radši nechala na policii popotahovat já kdyby to mohlo udržet mojí dceru od drog :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24857
2.12.17 16:05
@sladke-mameni píše:
@stock To máš pravdu. Je fakt že v tomhle teda moc zkušeností nemám. Ale asi bych se radši nechala na policii popotahovat já kdyby to mohlo udržet mojí dceru od drog :?

Já jenom, že s bandurskou/chytit pod krkem narkomana není rozumny. Jsou naprosto nevypocitatelni, člověk neví, kdy a jak se jim to přesype v hlavě.
To i u alkise můžeš předpokládat reakci. U narkomana nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
2.12.17 16:45
@Sany80s píše:
Já bych dala výpověď,, zabavila mobil, pc a dcera by neměla možnost se s ním vídat.
Jenže mě by uživil manžel, nevím, jak to máš ty.
Jo a udělala bych jí testy na drogy hned.

I tři týdny stačí, je to lepší než nic.
JJ tuším kam míříš, nejlépe na tři měsíce vyříznout ji a dostat mimo toxické prostředí. Ideálně chata, kde je nutná tvrdá fyzická práce, jinak není na čem vařit, včem se mýt a je zima. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
2.12.17 17:05

K seznamu must read a must sea, ještě bych přidal tohle :mrgreen:
 https://www.cbdb.cz/…r-a-bude-hur

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
2.12.17 18:20
@enyf píše:
Pokud je zamilovaná, tak rozumná domluva nepomůže. Snad jen zavřít doma, bez mobilu, počítače, bez peněz. Pak vzít pár litrů a jít toho feťáka uplatit. Jestli ty peníze pak využije k tomu, aby se předávkoval, bude to jeho volba.Každopádně bude stačit pár měsíců jí držet od něj a chlapec skončí znova ve vězení nebo v nemocnici. Na Vánoční prázdniny bych jí třeba vzala na dovču někam na druhou stranu republiky. :think:

Taky možnost. Nebo tomu pomoct a rovnou mu tu zlatou donést :lol:

• Citovat
  • Upravit
48
3.12.17 09:25
@Icestar píše:
@Amygdaa Hodně zajímavá metoda a nejenže si myslím, že fungovat bude dokonale, ale i kdyby jim to mělo (přesto) vydržet, budeš je mít díky tomu aspoň pod dokonalým drobnohledem :mrgreen:

Ahoj, tuhle metodu zkusila uplatnit kamarádka, kdyz si její dcerka přitáhla domu podobný dáreček. Ja jsem ji tehdy říkala, ze se asi zbláznila, ale ona říkala, počkej a uvidíš. Jenže ona byla dokonalá herečka, běhala za ním i bez dcery do toho jejich doupete a servirovala mu jidlo i na talir, uklizela jim tam a pobizela ho k jidlu slovy:„Jen papkej Petulko, maminka zase uvari a zitra pribehne“.Nejdriv se mu to libilo i dcerce, pak je to otravovalo a pak mi vykladala, ze ji nechteli otevrit, tak delala scenky za dverma.????Nakonec mu ruply nervy a pochopil, ze chce-li mít klid, musí se zbavit holky. Pustil ji k vodě, vrátila se naštvaná domu, s matkou nemluvila, ale když za týden zjistila, ze její miláček ma jinou, došlo ji, ze je něco špatně. Holce bylo jen šestnáct a ta kamarádka říkala, jo mohla bych zavolat policajty, ze je holka neplnoleta, ale to by k ničemu nebylo. Tohle bylo lepší. Je ale potřeba mít na to hodne silné nervy a žaludek. Ja bych to asi nezvládla, nevím, ale pubertaka mám doma a jejich myslenkove pochody jsou vše, jen ne rizene rozumem????.A da tvoje douska o tom, ze bude mít matka aspoň přehled taky není od věci. Jen jestli ten dotyčnej není pořád sjetej, to by asi matka nezmohla nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
3.12.17 11:41
@Amygdaa píše:
Ahoj, tuhle metodu zkusila uplatnit kamarádka, kdyz si její dcerka přitáhla domu podobný dáreček. Ja jsem ji tehdy říkala, ze se asi zbláznila, ale ona říkala, počkej a uvidíš. Jenže ona byla dokonalá herečka, běhala za ním i bez dcery do toho jejich doupete a servirovala mu jidlo i na talir, uklizela jim tam a pobizela ho k jidlu slovy:„Jen papkej Petulko, maminka zase uvari a zitra pribehne“.Nejdriv se mu to libilo i dcerce, pak je to otravovalo a pak mi vykladala, ze ji nechteli otevrit, tak delala scenky za dverma.????Nakonec mu ruply nervy a pochopil, ze chce-li mít klid, musí se zbavit holky. Pustil ji k vodě, vrátila se naštvaná domu, s matkou nemluvila, ale když za týden zjistila, ze její miláček ma jinou, došlo ji, ze je něco špatně. Holce bylo jen šestnáct a ta kamarádka říkala, jo mohla bych zavolat policajty, ze je holka neplnoleta, ale to by k ničemu nebylo. Tohle bylo lepší. Je ale potřeba mít na to hodne silné nervy a žaludek. Ja bych to asi nezvládla, nevím, ale pubertaka mám doma a jejich myslenkove pochody jsou vše, jen ne rizene rozumem????.A da tvoje douska o tom, ze bude mít matka aspoň přehled taky není od věci. Jen jestli ten dotyčnej není pořád sjetej, to by asi matka nezmohla nic.

Moje dcera se taky ve čtrnácti zamilovala do takovýho týpka, sice nefetoval, ale i tak šílená existence. Tak jsem si taky zahrála na hodnou tchyni, titulovala jsem ho zeťáčkem, pořád jsem jim lajnovala budoucnost a mluvila o tom, jak budeme skvělá rodinka, no musel ze mě šílet. Holka byla nadšená, že ji schvaluji takového kluka, no on už méně. Vydrželo mu to čtrnáct dní a měl mě plný zuby a dceru nechal. Dcera dodnes nemůže pochopit, proč to udělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
3.12.17 13:08
@melasa píše:
Moje dcera se taky ve čtrnácti zamilovala do takovýho týpka, sice nefetoval, ale i tak šílená existence. Tak jsem si taky zahrála na hodnou tchyni, titulovala jsem ho zeťáčkem, pořád jsem jim lajnovala budoucnost a mluvila o tom, jak budeme skvělá rodinka, no musel ze mě šílet. Holka byla nadšená, že ji schvaluji takového kluka, no on už méně. Vydrželo mu to čtrnáct dní a měl mě plný zuby a dceru nechal. Dcera dodnes nemůže pochopit, proč to udělal.

Ha ha ha, to ses fakt dobra, zetacek to je super.Uz jen zbyvalo pidit se po vnoucatku????.Fakt je, ze pubertaci jsou na odstřel a ja říkám, ze by po dobu puberty meli zit vsichni pohromade v nejakem táboře. Nezbývá nám než doufat, ze jednoho dne nás možná pochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
3.12.17 17:26
@Amygdaa píše:
Ha ha ha, to ses fakt dobra, zetacek to je super.Uz jen zbyvalo pidit se po vnoucatku????.Fakt je, ze pubertaci jsou na odstřel a ja říkám, ze by po dobu puberty meli zit vsichni pohromade v nejakem táboře. Nezbývá nám než doufat, ze jednoho dne nás možná pochopí.

On tohle vůbec nečekal, byl úplně paf. Když jsem ho potkala, tak jsem ho obejmula, přivítala, plácla po zádech, jako že jsem šťastná, že ho vidím. To nemohl zvládnout a taky nezvládl. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
3.12.17 19:50
@melasa píše:
On tohle vůbec nečekal, byl úplně paf. Když jsem ho potkala, tak jsem ho obejmula, přivítala, plácla po zádech, jako že jsem šťastná, že ho vidím. To nemohl zvládnout a taky nezvládl. :lol:

Fakt dobrý. Ještě si mu při obejmuti mela septnout do ouska:„Synku muj“ a pak si setřit slzu dojeti)))). :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí