Dcera chodí s feťákem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9504
2.12.17 10:10

@SisiYetti Takže ty máš 16 syna homosexuála, který má problémy s příjmem potravy a chodí se starým chlapem, pak máš 15 dceru, která chodí s feťákem a ještě jste adoptovali 15 synovce, kterýmu umřeli rodiče? To jako fakt.To máte tedy doma sakra veselo. Nebo tady děláš nějaký průzkum, nebo se nudíš a vymýšlíš si takové situace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
2.12.17 10:11

@SisiYetti
Nešlo by i s dcerou odjet za manželem do zahraničí a dceru tam dát do školy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
2.12.17 10:15

Z filmu o drogach je asi nejdrsnejsi Requiem za sen. To dost otevre oci o nasledcich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
2.12.17 10:20
@renap píše
@SisiYetti Takže ty máš 16 syna homosexuála, který má problémy s příjmem potravy a chodí se starým chlapem, pak máš 15 dceru, která chodí s feťákem a ještě jste adoptovali 15 synovce, kterýmu umřeli rodiče? To jako fakt.To máte tedy doma sakra veselo. Nebo tady děláš nějaký průzkum, nebo se nudíš a vymýšlíš si takové situace?

Jak jsi to poznala, když je to pod anonymně? Jestli jsou to všechno zakladatelciny diskuze, tak jen testuje nebo se baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9504
2.12.17 10:24

@vokishka Na předešlé stránce, kde píše, že nemůže zůstat doma,,protože má živnost anonymní není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
2.12.17 10:25

V 15 jsem se taky kamarádila s feťákama, ne teda až takovýma. Rozdíl byl ale v tom, že mně nic rodiče nezakazovali, věděli, že to nemá cenu. Kdežto mojí kamarádce zakazovali všechno, zamykali ji doma a ona pak skoro každý večer skákala z okna a lezla po střeše, aby se mohla dostat ven. Pokud je normálně vychovaná a hodně si s ní o tom mluvila, tak fetovat nezačne. Pokud jsi na ni akorát jen přísná a vše jí zakazuješ, má z tebe nervy, bude se bát chodit domů, tak fetovat začne.
Co ji vzít někam na dovolenou all inclusive k moři a tam si s ní můžeš o tom v klidu promluvit a užít si čas dcera a matka?

Příspěvek upraven 02.12.17 v 10:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
2.12.17 10:27

@renap ještě si zapomněla na třináctiletou dceru, která řeší, že nějaké holčičce nechce maminka koupit klučičí oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
2.12.17 10:30

Taktika „laskavá tchýně“ je asi dobrý nápad… A pokud by to nefungovalo, zkusila bych opak - chytit někde beze svědků kluka pod krkem a naznačit následky… Možná by pohrůžka policií (přece jen ohrožování mravní výchovy mládeže je trestný čin) stačila. Třeba by klukovi dcera nestála za to mít oplétačky s policií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
2.12.17 10:50
@renap píše:
@vokishka Na předešlé stránce, kde píše, že nemůže zůstat doma,,protože má živnost anonymní není.

Aha, nesleduju tak poctivě:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.17 11:05

Takhle zkazit diskuzi @renap :D
Ale na drhou stranu to nikde nepopírá!
Takže koneckonců proč ne?
Ale bylo by toho na mě strašně moc, bejt v její kůži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.12.17 11:29
@Včelička992 píše:
To je tezka situace. Nevim co bych delala ja. Asi bych ji pustila nejake ty filmy, jak muzou decka skoncit, kdyz se takhle zapletou s fetakem. Ted jsem videla film Pirko a to je tezky masakr a potom takovy nemecky film o jedne jeste mladsi holcine nez je ta tvoje a taky, doma vsechno dobry atd, ale zamilovala se do kluka co bral drogy a pak to chtela zkusit taky a dopadla hodne, ale hodne spatne.
Ja bych to tem deckam poustela snad i povinne ve skole, aby videli jak muzou skoncit

dcera od mé sestřenice v patnácti začala chodit s náckem ( v kanadách, debilní, metr šedesát i s podpatkama, nula absolutní, hubu plnou kydů a v partě, to byli siláci) to byla strašná existnece, ta jí doma pouštěli dokument o koncentarčních táborech, protože ona tvrdila, že to nikdy nebylo, je to jen výmysl a propaganda…stejně to nepomohlo, čuměla na to a že je to lež a nebylo to…nakonec ještě doma kradla prachy, aby tomu nemakačenkovi mohla dávat. Hrozný období, trvalo rok, než se s ním rozešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Včelička992
2.12.17 11:37

.

Příspěvek upraven 31.05.20 v 23:04

• Citovat
  • Upravit
69235
2.12.17 11:39
@Sany80s píše:
Já bych dala výpověď,, zabavila mobil, pc a dcera by neměla možnost se s ním vídat.
Jenže mě by uživil manžel, nevím, jak to máš ty.
Jo a udělala bych jí testy na drogy hned.

nejen na drogy, na pohlavní nemoci, na aids, na žloutenku, mazala by na kompletní lékařské vyšetření všecho, co by doktora napadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
2.12.17 11:50
@Včelička992 píše:
@terinka4444 no kazdopadne bych nechtela v teto situaci nikdy byt. Ale zkusit to muze no.
Mozna bych se poradila i s ucitelkou ve skole, ze by si udelali nejakou hodinu a venovali se tomuto tematu a cetli treba povinne memento to si myslim, ze by nebyl spatny napad tohle probrat ve skole, co zakladatelko?

Dobrý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.17 12:14

Holky koukat na filmy a cist knizky fakt nepomuze. verte mi :-( ma to opacny ucinek.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML