Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Octove ponozky,vlazna sprcha celeho tela. Pokud jsi byla u lekare cca pred dvema dny a teplota za tu dobu neklesla pod 38. Zvazovala bych dalsi nastevu. At dcera hodne pije.
Zavolej na pohotovost nebo tam raději zajeďte. Tohle je dlouho, mohla se přidat třeba angína. Udělají CRP a budou vědět víc. Ať jste brzy zdraví.
Určitě DR, tohle je už fakt dlouho, zvlaště pokud je to kolem 39, držím pěsti ať je brzo fit.
teď už to chce lékaře (škoda že jste v pátek nezašla na pediatrii), a zhodnotit, jestli už to není na antibiotika. K topu potřebujete CRP.
Horečky má nejvíc večer a ráno,le i tak už to má dlouho.Teď jsem jí dala ty octové ponožky a změřila teplotu a má jen zvýšenou ,tak jí to asi pomohlo.
@Anonymní píše:
Horečky má nejvíc večer a ráno,le i tak už to má dlouho.Teď jsem jí dala ty octové ponožky a změřila teplotu a má jen zvýšenou ,tak jí to asi pomohlo.
no pořád to znamená, že je někde nějaká infekce a tělo se s tím zatím nevypořádalo.
Pokud zabírá ochlazování a nějak se nezhoršuje třeba kašel, nebo další příznaky, tak bych počkala do pondělí a zašla na pediatrii, pokud už se nezačne uzdravovat. Pokud by se něco začalo zhoršovat, tak holt pohotovost.
Kdyz na studene ruce a nohy, tak se nikdy nesmi davat obklady na snizeni horecky.
AHoj, potřebuji poradit, protože jsem totálně zoufalá. Dcera 4 roky od pondělí, kdy jsem jí volala záchranku a byla jí zjištěna Laryngitida, má horečky. Nevím jak se toho zbatit. Dávala jsemi jí na horečku Nurofen, teď na radu doktorky střídám s Panadolem. Zábaly sice pomáhají, ale ona má studené končetiny. Nevím jak jí ulevit.Je mi jí líto, týden leží a spinká. Horečka vetšínou kolem 39 stupňů. Jak dlouho se taková nemoc léčí a jak dlouho budou hlavně ještě ty horečky. Jak se jí zbavit už?