Dcera má starého přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34388
15.3.23 14:33
@Lorre píše:
Tož ono toho moc nejde dělat. Pochybuji, že jakákoli pubertální holka kdy poslechla rodiče s kým se má stýkat a s kým ne. To je marny. Proto bych zkusil tak trochu zatlačit na toho devianta, třeba by ji dal pokoj, třeba ne. Samozřejmě není nejlepší řešení vyběhnout před ní na něj že ho zmlatis, ale spíš soukromne. Nechat to být je holt taky varianta, ale nečinně přihlížet nemám ve zvyku

Jako ze by ti v soukromi dal na budku? :P Nasilim se nic nevyresi, zakazama taky ne. Vymezit pravidla, antikoncepci a holt to nechat na dceri. Jina moznost neni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
15.3.23 14:34
@arinecka píše:
Jako ze by ti v soukromi dal na budku? :P Nasilim se nic nevyresi, zakazama taky ne. Vymezit pravidla, antikoncepci a holt to nechat na dceri. Jina moznost neni :nevim:

To ne to by přišlo až na řadu když by se mi nedařilo ho zbavit a byl by čas na fyzické násilí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
15.3.23 14:46
@Lorre píše:
To ne to by přišlo až na řadu když by se mi nedařilo ho zbavit a byl by čas na fyzické násilí 8)

Znám takovou situaci ze svého okolí.
Chlap okolo 37 chodil s 16letou. A dost si ji vydržoval. Její otec s kamarády si na něj počíhali a lidově řečeno mu rozbili hubu. Řešila to policie, trestní oznámení samozřejmě… holka se snad hanbou propadala… Ve výsledku to mělo úplně opačný efekt. Holka se ze studu úplně od rodiny distancovala a odešla/utekla z domu. Nikdo na vsi neví co se s ní stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34388
15.3.23 14:47
@Lorre píše:
To ne to by přišlo až na řadu když by se mi nedařilo ho zbavit a byl by čas na fyzické násilí 8)

Ale proc se ho zbavovat? Vzdyt se nic tak strasneho nedeje, a zakladatelka ani nevi, kolik mu vlastne je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34388
15.3.23 14:49
@HornyHippo píše:
Chlap okolo 37 chodil s 16letou. A dost si ji vydržoval. Její otec s kamarády si na něj počíhali a lidově řečeno mu rozbili hubu. Řešila to policie, trestní oznámení samozřejmě… holka se snad hanbou propadala… Ve výsledku to mělo úplně opačný efekt. Holka se ze studu úplně od rodiny distancovala a odešla/utekla z domu. Nikdo na vsi neví co se s ní stalo.

Ano, to je presne ono. Nevidim duvod se do toho montovat, natoz ho mlatit. To je sileny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
15.3.23 15:18
@HornyHippo píše:
Chlap okolo 37 chodil s 16letou. A dost si ji vydržoval. Její otec s kamarády si na něj počíhali a lidově řečeno mu rozbili hubu. Řešila to policie, trestní oznámení samozřejmě… holka se snad hanbou propadala… Ve výsledku to mělo úplně opačný efekt. Holka se ze studu úplně od rodiny distancovala a odešla/utekla z domu. Nikdo na vsi neví co se s ní stalo.

Jono je fakt, že až takový útok bych se bal, ze by taky mohlo mít takový efekt zneprateleni ony divciny. Nejdřív zkusit volit cestu po dobrém… ja se nicméně tomu otci ani trochu nedivím. Jako že by randila s deviantem, to fakt ne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
15.3.23 15:21
@arinecka píše:
Ale proc se ho zbavovat? Vzdyt se nic tak strasneho nedeje, a zakladatelka ani nevi, kolik mu vlastne je :nevim:

Tak schází se s někým, kdo zjevně není úplně v pořádku, z čehož vyplývá sakra mnoho rizik. Mi to přijde, že to nejde brát tak lehkovazne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34388
15.3.23 15:29
@Lorre píše:
Tak schází se s někým, kdo zjevně není úplně v pořádku, z čehož vyplývá sakra mnoho rizik. Mi to přijde, že to nejde brát tak lehkovazne

Naprosto bezna vec, starsimu chlapovi se libi mlada holka, a naopak. Spis bych chtela toho cloveka poznat, abych tak nejak vedela co je zac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
15.3.23 16:03
@arinecka píše:
Naprosto bezna vec, starsimu chlapovi se libi mlada holka, a naopak. Spis bych chtela toho cloveka poznat, abych tak nejak vedela co je zac.

Běžný to je v rozptylu 10 let a hlavne když holka už není dítě :). To je zásadní rozdíl. Ne že si chlap ve středním věku něco začne s deckem ze zakladky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
15.3.23 16:05

Proboha přestaňte o chlapovi (navíc neurčitého věku) mluvit jako o deviantovi. Já znám šestnáctky, co vypadají na 25 - však se podívejte na některé modelky nebo účastnice miss jak dokáží vypadat díky šminkám starší. Navíc ne každá -náctiletá je myšlenkově tele, jsou holky, co jsou mentálně úplně jinde. Nevím, proč tu každý druhý používá slovo deviant, včetně chlapů - kdejaký čtyřicátník kdyby mohl, tak vymění svou podobně starou manželku, za mladé maso, není to deviantní, je to evolučně dané. Chlapy přitahují mladé plodné ženské, neřeknu vztah Lolita/sugardaddy, ale sedmnáctka a pětatřicátník (víc mu beztak nebude) je docela v pohodě. Nevím, proč by měl být nějaký 18letý borec lepší partie, vzhledem k faktu, že holky jsou mentálně vepředu a kluci naopak pozadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34388
15.3.23 16:21
@Lorre píše:
Běžný to je v rozptylu 10 let a hlavne když holka už není dítě :). To je zásadní rozdíl. Ne že si chlap ve středním věku něco začne s deckem ze zakladky

Dnešní holky v tomhle věku, vypadají mnohem starší. Nedělala bych z toho takovou vědu. Naopak kluci jsou v tomhle věku děsný ucha. Vždyť pořád nevíme, kolik mu vůbec je. Tak z něj nedělej pomalu důchodce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
15.3.23 16:24
@arinecka píše:
Dnešní holky v tomhle věku, vypadají mnohem starší. Nedělala bych z toho takovou vědu. Naopak kluci jsou v tomhle věku děsný ucha. Vždyť pořád nevíme, kolik mu vůbec je. Tak z něj nedělej pomalu důchodce.

Ty mas taky o dost staršího, že? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34388
15.3.23 16:28
@Lorre píše:
Ty mas taky o dost staršího, že? :P

Jen o 9 let, vejdu se do tvoji hranice. Ale i kdyby ne, muj nazor by byl stejny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
15.3.23 16:30
@arinecka píše:
Jen o 9 let, vejdu se do tvoji hranice. Ale i kdyby ne, muj nazor by byl stejny.

Tak si tě našel jako 15 letou :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
15.3.23 16:34
@GerveisaOdZoly píše:
Nevím, proč tu každý druhý používá slovo deviant, včetně chlapů…

Já to tu vidím používat snad jen jednoho. Jehož komentáře mi ve finále přijdou „deviantnější“ než fakt, že má +- čtyřicátník, o němž nic bližšího nevíme, vztah s holkou o 20 let mladší. Což sice není zrovna věc, kterou bychom si pro naše dcery primárně přály, zvlášť nejsou-li plnoleté a ještě se v životě moc nevyznají (ačkoliv v mnohém mi dnešní generace přijde oproti té mé napřed a myslím to v pozitivním smyslu). Ale zase to nemusí být nutně tragédie. Třeba je s ním dotyčná opravdu šťastná a on ji třeba má doopravdy rád. My do toho nevidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí