Dcera mě nemá ráda

130
1.5.16 09:49

Dcera mě nemá nemá ráda

Ahoj prosím radu, má 15ti měsíční holčička když má doma tatínka tak jsem pro ní vzduch za ním jde když chce pochovat, dá mu pusinku, pomazlí se a já nic. je pravda, že jsem byla 3 dny od ní pryč v nemocnicia nemůžu ji ted měsíc nosit, ale jsem její máma a trhá mi to srdce, že mě nemá ráda. setkal jste ses tím někdo?? já bych se pro ní rozdala, miluju jí. Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9935
1.5.16 09:52

Ona Te má ráda, tím si buď jistá, ale seš pro ní „okoukaná“, má tě každý den…tatínka ne (počítám, že chodí do práce), tak si ho chce užít. Opravdu to neznamená, že tě nemá ráda. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina321
1.5.16 09:54

@Markéta456 kde si na to přišla? Má tě ráda, jen je jí táta vzácnější když ho celý den nevidí. A holky jsou většinou daleko víc fixovaný na tatínka, můj malej je třeba typickej mamánek, tátu vidí málo, ale stejně preferuje mě. Je ještě malá.

• Citovat
  • Upravit
3662
1.5.16 09:54

@Markéta456 nechápu jak můžeš. říct že tě nemá ráda :roll:
u nás je to podobné, já jsem s ní pořád, vidí tátu a jsem.taky pro ni vzduch.Ale víš proč? Protože já jsem pro ni samozřejmost, tátu vidí míň, on je ten kdo ji hází metr do vzduchu, kdo s ní dělá ptákoviny. To jsou tatove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
1.5.16 09:57

Vrtkavé emoce batolete vůbec neřeš - a hlavně je neber osobně. To určitě přejde :hug: Za pár týdnů se vše může otočit o 180 stupňů. Tvůj vztah k ní je jistě laskavý, nemá důvod se tě bát. Důležitý je i přístup tatínka. Když vidí, jak tě to trápí (jsi nejspíš znovu těhotná?), může malou vzít do náruče, jít za tebou a říct jí - a ted se pomazlíme společně s maminkou. Takové rodinné poňuchlání je moc fajn :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
1.5.16 10:07

Ale prosímtě…nechápu, jak si to můžeš myslet či žárlit na dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
1.5.16 10:09
@Markéta456 píše:
Ahoj prosím radu, má 15ti měsíční holčička když má doma tatínka tak jsem pro ní vzduch za ním jde když chce pochovat, dá mu pusinku, pomazlí se a já nic. je pravda, že jsem byla 3 dny od ní pryč v nemocnicia nemůžu ji ted měsíc nosit, ale jsem její máma a trhá mi to srdce, že mě nemá ráda. setkal jste ses tím někdo?? já bych se pro ní rozdala, miluju jí. Děkuji za odpovědi

Tvoje dítě je normální, ale ty tvoje domněnky mi v pořádku nepřijdou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
1.5.16 10:17

Co se to tady dnes děje :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5933
1.5.16 10:17

@Markéta456 market, chtela bych ti rict jednu vec… neber to ale prosim jako kritiku, ale zkus se nad tim jen zamyslet… to co pises uz jsem tady cetla nekolikrat a vzdycky me zarazi, kdyz tohle napise dospely rodic… pises ze dceru milujes, asi mas rada i sveho muze a jsi rada ze mas rodinu… myslim si, ze dospely clovek by mel umet milovat i bez toho, aby za to stale ocekaval reciprocni chovani druheho - tedy vyzadoval projevy lasky od druheho… u deti to plati o moc vic… vzdy me desi, kdyz se rodic, aby ziskal projev lasky od ditete, zrekne sve hlavni ulohy v jeho zivote a sice vychovat z nej dobreho a vyrovnaneho cloveka… co budes delat, az prije obdobi vzdoru a ditko ti bude rikat, ze te nema rado protoze mu misto obeda nedas zmrzku? Laska a zodpovednost za dite neni jen o stalem ujistovani o lasce…

Vem si, ze male je teprv 15 mesicu a spoustu se toho jeste musi naucit… ty jsi dospela a matka… mela bys umet pracovat se svymi emocemi mnohem lepe, nez tva dcera… co myslis, ze by se od tebe ted naucila? Kdyz ten, koho miluji, projevuje svoje city dalsimu, znamena to, ze jsem nemilovana a citim se hrozne?

Byt tebou, az uvidis jak je mala nalepena na tatinka, zkus si uvedomit, jak je uzasne, ze mas krasne zdrave dite a jak je krasne pozorovat, jak umi hezky projevovat city k tatovi… misto ponekud detinskeho „nema me rada“ zkus si to uzit, byt stastna, prej jim to obema, bud na ne pysna…

Snad se mi to podarilo vyjadrit aspon trochu srozumitelne… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
1.5.16 10:23

@Markéta456 ale tak to neni, tátu nevidí tak často proto k němu hned letí. manžel když neni doma a přijde tak najednou šíleně všichni akční, malá hned že si má táta lehnout do postele ale večer nebo hned ráno ukazuje prstem že má jít pryč :mrgreen: :mrgreen:. S tebou je pořád, malá je šílený mamánek a to jí budou za pár dní 4 roky ale přes den taky jen táta ale večer ho z pokoje vyhazuje, on teda odchází sám protože ví že jinak si malá nelehne takže tam musim být jen já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5144
1.5.16 10:26

To miluju takove prispevky typu decko si hraje s tatou = nema me rado, brecim :roll:
Jasne ze te ma rada, to jako znamena ze nesmi mit stejne rada tatinka? Ze musi byt permanentne nalepena a zavisla na tobe? Pro me neni nic hezciho nez videt jak si dcerka s manzelem hraji a jsou stastni. Vzdyt dite ma dva rodice, jak by se pak mel citit chlap, kdyby po celem dni prisel z prace a dite za nim nechtelo jit, a viselo dal na mame, kterou videlo cely den.
Ber to tak ze si muzes chvili odpocinout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.16 10:34
@Markéta456 píše:

můj otec mě nikdy neměl rád, má rád jen sebe, vždy to byl sobecký lakomý despota-nás dětí si nevšímal, maximálně udílel rozkazy, co můžeme a co ne.ted na stará kolena si stěžuje, jak se k němu chovám-mluvím s ním, jen když se na něco zeptá, navštěvuji ho, jen když je má máma doma-chodím za ní. Na něho si nevzpomenu celý rok, nikdy pro mne nebyl otcem, už když jsem byla malá, hrozně jsem si přála, aby raději z práce nepřišel. Takto bys to nechtěla, že?

• Citovat
  • Upravit
130
1.5.16 10:37

Holky neodsuzujte mě jen jsem zeptala a chtěla sem se zeptat zkušenějších co umí poradit, asi jsem nějaká přecitlivělá :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
1.5.16 10:41

V životě by mě nenapadlo řešit u 15.m. dítěte, jestli mě má rádo a jestli víc než tatínka!!!Co je to zase za blbost???
Máš nějaké komplexy, málo sebevědomí???

Mám dvě cácorky a každá je jiná, obě mě mají rády a absolutně o tom nepochybuju! A když vidím jak blbnou s tátou, tak je to pro mě pohlazení po duši, po srdci a hrne mi to slzy do očí :srdce:!Tohle u mě nefunguje, ale rozhodně to neberu, že mě nemilují nebo mají víc rády tatínka!!!

Starší nikdy navíc nebyla mazel, ale minimálně 1× týdně mě pohladí dá pusu a řekně, že jsem hodná máma a že mě má moc ráda :srdce:!

Druhá je zase pusinková, mazlinková, ta nemusí říkat nic :mrgreen:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13765
1.5.16 10:50

@jijisan souhlasím do puntíku. @Markéta456 chtělo by to trochu posílit své sebevědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí