Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@prokr píše: Více
U dospělých to jde podstatně snadněji než u dětí.
@prokr píše: VíceDetskych psychiatru je podstatne mene, navic ona nechtela na ty rodice zautocit nozem, ten pouzila na otevreni dveri.
@Havlova píše: Více
To nevím ale bylo to v době kdy byl nezletilý i když starší 15ti let ano ![]()
Jak se to tak najednou stalo že dvanáctileté dítě rozhoduje a krásně s vámi zametá? ![]()
@prokr píše: Více
Ono je to čím dál horší. Opravdu. Už ani ne za 5 minut 12. A od určitého věku dítěte může být ošetřeno psychiatrem pro dospělé.
@Wani píše: Více
Jistě ale to taky normální není a akutní psycho věci se dají řešit na psychiatrii v nemocnici v Praze i Brně..s hospitalizací a diagnostikou..
To sice ano, ale jak si to vůbec může dovolit? Na mě to čím dál tím víc působí, že jí baví takhle rodiče šikanovat. Hlavně když vidí že jí to vlastně prochází a šlapou podle ní.
Tohle už je prostě na rázný krok. Promluvit s ní, že takhle to prostě nejde, a buď se srovná, nebo bych jí nechala hospitalizovat na psychiatrii. Tohle už je hodně vážná věc.
@arinecka píše: Více
To nekomentuji, jen ze to neni na stejne rovine, jako kdyby tim nozem sla napadnout rodice.
@Al35 píše: Více
Ac je to velmi nestandartni, tak mi to jako urgentni detsky pripad na urovni deti, co maji zavazne psychicke potize (sebevrazedne ci sebeposkozuji sklony), neprijde.
Ono ale skoro je, teď šla páčit dveře, protože si rodiče dovolili něco co ona neschvaluje. Co bude příště? Vezme sekeru a ty dveře rozmlátí? Tak holka je zralá na hospitalizaci na psychiatrii. Včera bylo pozdě.
@Wani pokud paní řekne že otevírala dveře do ložnice nožem tak ji přijmou..
Řekni jí, že si s tatínkem jdeme pořádně zašu*kat třeba se jí rozsvítí.
Ale to co popisuješ… zvaž hospitalizaci. Ve chvíli, kdy dítě vezme do ruky nůž… prostě bych to vyhodnotila, jakože se mi situace vymkla kontrole.