Dceři zní v hlavě sprostá slova

Napsat příspěvek
Velikost písma:
842
14.5.14 08:40

AHoj, připoměla si mi, že když jsem byla dítě, několik let mě pronásledovaly hlasy v hlavě.. jako malá asi 7-8 roků jsem se dívala na nějaký „škaredý“ film potají z předsíně, hrála tam nějaká starší šedivá paní a do toho zvuk klavíru.. ona mi mluvila nesmysly v hlavě opravdu dlouho, několik let..bylo to šílené!! nikomu jsem to neřekla, ani nevím proč, ale asi kolem puberty to vymizelo..šílenost šílená to byla..Kdybych v těch letech věděla, že to není dobře, určitě jdu za psychologem, psychiatrem.. ale neboj jsem normální člověk, žádnou psych. poruchu krom šílené úzkostlivosti a přecitlivělosti nemám, ale to si myslím, že způsobily okolnosti v mém životě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
14.5.14 09:00

@NikiNaty no ty jo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.14 16:49

Také mě obtěžují vulgární slova vůči rodině

Dobrý den, ani nevíte, jak Vám rozumím.. Jste první člověk, který má v rodině zkušenosti s naprosto stejným trápením, které trápí i mě. Sprostá slova mě napadají nezávisle na mé vůli od necelých 12 let, nyní je mi přes 35 a stále mě to trápí. Někdy je to horší, třeba v náročnějším období, jindy se zas trochu uleví. Mám to rovněž spojeno s původní rodinou a co jsem vdaná, tak i s manželem - když mluvím s nimi, o nich. Přitom dětství jsem měla velmi hezké a nijak jsem nestrádala. Když to začínalo před tím 12. rokem, dlouho jsem o tom mlčela, nechápala jsem to a bála se, že mě ostatní budou považovat za blázna. Byla a stále jsem z toho nešťastná. Jak šel čas, navštívila jsem spoustu odborníků psychologů i psychiatrů, nakonec mi bylo sděleno, že se jedná o neurotickou poruchu - konkrétně obsedantěn kompulsivní poruchu (OCD). Bohužel se mi k tomu přidaly i deprese. Léta podstupuji různé psychoterapie a beru léky, nyní Zoloft, ale moc mi to nepomáhá. Rodina mě podporuje, bez dobrého zázemí bych to určitě nezvládla. Myslím si, že Vás mohu uklidnit, že se nejspíš nejedná o žádnou psychózu, a i když je to někdy velmi těžké, zvládla jsem vystudovat VŠ, i chodím do práce. Co mi trošku pomůže, je vědomí, že blízcí o tom vědí, že to tak nechci a říkají mi, že nadávky jsou vlastně jen pár písmen daných dohromady a že to nikomu neublíží a i kdyby se někdy stalo (zatím nestalo), že bych je vyslovila nahlas, o nic se přece nejedná! Důležité je, jak se člověk chová a né, jestli ho něco znepokojujícího a ošklivého nezávisle na jeho vůli napadá. Nevím, jestli Vám toto mé psaní nějak pomůže a budu moc ráda za jakoukoli Vaši reakci.

• Citovat
  • Upravit
5040
14.3.18 21:00

No jako… nejsi zdráv. Vyhledej odbornou pomoc. Myslet si, že jsi zdravej a naprosto vážně tohle napsat… svěř se do kvalifikované péče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6875
14.3.18 21:11

@borak1 jsi zcela zdrav ale slysis hlasy? Ale no tak…okamzite vyhledej pomoc lekaru. Osvetu muzes davat zaleceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
14.3.18 21:15

Člověk, který slyší hlasy rozhodně zdravý není.. Tak to začalo u mého strejdy a dnes je z něj schizofrenik. Proč nebereš léky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
14.3.18 21:39

V lecebne jste predpokladam byl i s nejakou diagnozou, ze by paranoidni schizofrenie? Slyset hlasy neni normalni! Zdravy clovek neslysi hlasy! Vyhledejte odbornou pomoc, berte leky a tak se zbavite hlasu. Jina moznost nez psychoterapie a farmakoterapie neni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3475
14.3.18 21:51

Doporučila bych vyhledat kněze exorcistu. ten se poradí s psychologem či psychiatrem, jakou pomoc je třeba učinit. tipla bych to na kněze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
14.3.18 21:56
@ZuzulikB píše:
Doporučila bych vyhledat kněze exorcistu. ten se poradí s psychologem či psychiatrem, jakou pomoc je třeba učinit. tipla bych to na kněze…

Já bych to tipla na psychiatra :roll: kněz neví naprosto nic o psychických poruchách. A ani sto otčenášů nesmaže průšvih na duši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3475
14.3.18 21:58

@Čičorečka
jsou věci, které jsou psychická porucha a které ne. pokud je zde fyzicky kontakt, tak jde o působení zlého ducha, a tam psycholog nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
14.3.18 22:01

@ZuzulikB neříkám psycholog, ale psychiatr. To je rozdíl. A žádný zlý duch neexistuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
14.3.18 22:06

@borak1
pokud nejsi nakloněn farmakologii, můžeš zkusit tady http://www.diabasis.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
14.3.18 22:06
@Čičorečka píše:
@ZuzulikB neříkám psycholog, ale psychiatr. To je rozdíl. A žádný zlý duch neexistuje :D
:mrgreen: kněze… já se nechci smát, ale.. omlouvám se. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
14.3.18 22:08

8o 8o 8o 8o nevím :nevim: houbičky, brko? psychóza?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
14.3.18 22:09

Ufo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie