Dceři 12 let smrdí nohy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3145
3.7.17 21:40

Tak si spolu zajděte na pedikúru, ona ta stará neobroušené kůže může držet pachy a nepomůže na to žádný sprej ani pudr. A střídat boty, aby měly čas vyschnout, dbát na složení ponožek, aby měly vysoký podíl bavlny, pravidelně se mýt…
Spreje a pudry bych zatím vynechala, stejně tak tu Rexonu, mě tyhle deodoranty smrdí samy o sobě :nevim: Mnohem raději použijí kuličku od Alverde nebo úplně bez zápachu takový ten namáčecí krystal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
3.7.17 21:43

Jestli potřebuje sundat tvrdou a začernalou kůži na ploskách nohou, tak kupte tzv. Chemické slupovací ponožky - stojí to tady kolem stovky, ale na aliexpressu je to pár centů. Je to úžasné a na YT jsou také ukázky, jak to pracuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
3.7.17 21:46
@Anonymní píše:
@hani28 kus pravdy mate…ale jsem za ni zodpovedna a kdyby nevonela, tak aspon at nesmrdi. zitta ji vezmu na nakupy do DM…neco vymyslime

Taky jseš ale zodpovědná za to, aby holka neměla mindráky :zed:
Tvl kolik je tady diskuzí, že těhotným začal smrdět i jejich partner… asi ho všechny šly zasypat pudrem na nohy :zed:
Antiperspirant oukej, ale nech jí ho aspoň vybrat… některé smrdí tak, že i mně dospělé se z toho zvedá žaludek.

Ad to „záležení na sobě“, co jako :nevim: nedávno tu zase byla diskuze, že osmiletá nechce nic než sukně a malovat se. Každé děcko je jiné, dospělí taky… Žel bohu, dcery nejsou matky, a maminky by to už konečně měly pochopit a přestat z toho být „zklamané“, a měly by přestat nutit děti chovat se podle jejich představ :zed:
Já to měla doma od patnácti taky, byla jsem děsně zlá, že se nechci oblékat stejně jako moje máma, a ostříhat se… trošku, TROŠKU sklapla ve třiceti, když viděla, že se mnou nic nezmůže. Ale štve mě to dodneška, že mě prostě nikdy neměla ráda takovou, jaká jsem, že mě nedokázala přijmout.

Takže si dobře rozvaž, kam až zajdeš a co z dcery chceš mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
3.7.17 22:34

Nadmerne poceni a smrad je v puberte uplne normalni. Deti a je jedno jestli holky nebo kluci, proste v urcitem vekovem obdobi fakt dost smrdi :P Ale muj syn, je mu 15, dela tedy vsechno pro to, aby nesmrdel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
3.7.17 23:00

Je jí 12, to se má vonět a malovat? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
3.7.17 23:07

Je to tvoje vlastní dcera, nebo jen partnerova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.17 02:58

@diskettes je to nase dcera.moje a manzelova.
ja teda nevim.co je na tom divneho, ze hlavne kvuli.ni nechci, aby ji ty nohy smrdeli.vim,jake umi decka byt…a nerada bych aby se ji smali.

urcite nechci aby se malovala, ale byla bych rada, kdyby ji na sobe zalezelo.
chtela jsem radu…
vse spolu resime, rekne mi cokoliv.mame relat. hezky vztah. i kdyz ted s pocinajici pubertou je to s ni tezke

• Citovat
  • Upravit
2098
4.7.17 03:46

Poceni chodidel jsem taky resila.
Daji se koupit ponozky se stribrem = vyhozene penize.
Specialni spreje do bot z lekarny taky nepomohly.

Co mam vyzkousene, ze dost pomuze jsou zelene vlozky do bot s morskou rasou. Nevydrzi na veky, casem taky zasmradnou, ale vyhodi se, koupi se nove a jede se dal. Boty se nenici a nesmrdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3705
4.7.17 06:50
@Poustevnice píše:
Jestli potřebuje sundat tvrdou a začernalou kůži na ploskách nohou, tak kupte tzv. Chemické slupovací ponožky - stojí to tady kolem stovky, ale na aliexpressu je to pár centů. Je to úžasné a na YT jsou také ukázky, jak to pracuje.

Omlouvám se za OT, ale můžeš prosím hodit odkaz? To mě zaujalo :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
4.7.17 14:22

Na nohy pouzivame radu pece o nohy od Just, nic jineho ani nekupuju, jinak do podpazi mam Slezovy deo a nebo s alpskou protezi. Partner je klempir-pokryvac, takze tam dostane podpazi a nohy v pracovnich botach dost zabrat :lol: vzala bych dceru na nakupy, ale hlavne nechala vybrat ji samotnou, co ji bude vonet apod. Jinak Rexona, Dove nebo Fa u mne zadny slavy :zed:

• Citovat
  • Upravit
17472
4.7.17 22:15
@shadowbabe píše:
Na nohy pouzivame radu pece o nohy od Just, nic jineho ani nekupuju, jinak do podpazi mam Slezovy deo a nebo s alpskou protezi. Partner je klempir-pokryvac, takze tam dostane podpazi a nohy v pracovnich botach dost zabrat :lol: vzala bych dceru na nakupy, ale hlavne nechala vybrat ji samotnou, co ji bude vonet apod. Jinak Rexona, Dove nebo Fa u mne zadny slavy :zed:

pravda, já mám už delší dobu tu vychvalovanou Rexonu maximum protection, ale že by nějak fungovala, to říct nemůžu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
15.8.17 10:40

@Poustevnice prosím prosím také odkaz jestli by byl na aliexpres nebo alespoň název pak už dohledám. Předem moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí