Dcerka byla cítit potem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1615
22.1.22 12:24

Teda já koukám jaké čůzy tady jsou, tvl ženské vy jste fakt některé pěkne megery!! 8o :pocitac:
Zakladatelko řeším s dcerkou něco podobného. Docházíme na endokrinologii. Za doktorkou klidně běž, myslím že vás tam pošle. Vezmou dceři krev zda jsou hormony v pohodě a vyšetří ji na štítnou žlázu a tak. U mé dcery nastupuje předčasná puberta ( je jí 8 ) takže to řešíme tam.
A pro hvězdy tady, opravdu NENI NORMÁLNÍ aby dítě v šesti letech mělo zapáchající pot jako dospělý člověk ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
22.1.22 19:13

@HappyTummy neresili..nechavala jsem ji at se umyje sama..a kdyz jsem na to zacala davat pozor..zjistila jsem..ze to dost sidi..ale ja mam velikou holcicku..oproti vrstevnikuˇ je o dost vetsi..ted uz se to nastesti upravilo..za dr urcite skoc..drzim palce❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
22.1.22 20:07

@HappyTummy Tady je každej chytrák a odborník na slovo vzatý 🙀 Ono je rozdíl být cítit zpocene a smrdět jako dospělý. Řešila jsem to s dcerou, to ji bylo teda 7. Z ničeho nic začala být strašně cítit v podpaží a trochu ji jakoby vyrašily prsa. Doktorka na mě(na rozdíl od partičky zde) nekoukala jako na idiota. Vzhledem k tomu, ze je zároveň endokrinolozka, připustila, ze by to mohl být předčasný nástup puberty. Dceru prohlédla, vypočítala ji růstový graf s vzala krev. Předčasna puberta se naštěstí nepotvrdila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
22.1.22 20:55

@Divida33 a co to nakonec bylo? Ustálilo se to nějak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
22.1.22 20:57

@kruel lépe bych to nenapsala :potlesk: Děkuji všem, co si nemyslí, že jsem blazen :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
22.1.22 21:03

@HappyTummy Přijde mi, ze už to je docela OK. Občas je cítit, ale ne tak silene, jak dříve. Myslím, ze to všechno bylo tím, ze během covidu přibrala skoro 10 kg. Prsa má taky pořad stejný a nerostou ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí