Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pudloslava Nene, Ačka jsou na saláty
to vím určitě. Je to podle jakosti, A jsou pevné, B jsou takové klasické přílohové, C jsou na kaše a hranolky atd. a D jsou krmné brambory…
A nakrájet na měsíčky a upéct v troubě? trošku okořenit… skoro ameriky, ale nefritované
@Kaac tak je taky připravuju, ale každý den se mi to dělat nechce, chápeš. A když je nepomažu olejem, nebo nezaliju smetanou, tak se to nedá ani žr*t jak je to suchý ![]()
@tinkerbelll no to znám, když je omylem koupíme, tak je to pěkný hnus. Nepomůže ani zapéct, ani americké brambory. Já z nich dělám br. kaši jedině tak se to dá sníst, ale i ta kaše nic moc a ani ty knedlíky - jsou suché, se zelím se dají.
No je blbé, ale ti rádoby zemědělci by se měli stydět, toto prodávat. Ale koupíš je i v marketech.
@tinkerbelll jéé ahoj
my kupujeme taky od zemědělce a naštěstí vždy perfektní, ale jestli máš moučňáky, tak to spíš jen na kaši, placky, atd…
nebo mu je vrátit, že jste chtěli varný A ![]()
@Ladybird146 on nám právě nebere telefon. Ale tak nějak strašně nás to nevytrhlo, dali jsme za ně necelou tisícovku. Jako prachy jsou prachy, ale handrkovat se kvůli bramborám… Tak jako tam, žádnou fakturu nemáme, takže může říct, že jsme věděli co bereme
buď to nějak vychytám, nebo holt prasatům a koupit jiné… ![]()
@tinkerbelll stane se…a kde je bereš? Jestli jsi někde kolem Prahy, mlžu ti dát tip
@Ladybird146 píše:
@tinkerbelll stane se…a kde je bereš? Jestli jsi někde kolem Prahy, mlžu ti dát tip
Zlín ![]()
@Ladybird146 já bych jela hned
buď potichu, ty naše by nesežralo ani podsvinče ![]()
Já mám z brambor nejradši kaši. Brambory nakrájím, uvařím v osolené vodě s kmínem, rozmačkám s máslem a mlékem, dosolím, trochu dokmínuju mletým kmínem a když chci kaši vylepšit, přidám nasekanou jarní cibulku či pórek, nebo třeba osmahnu nakrájenou cibulku a tu tam šupnu ![]()
@LaEllaX píše:
Já mám z brambor nejradši kaši. Brambory nakrájím, uvařím v osolené vodě s kmínem, rozmačkám s máslem a mlékem, dosolím, trochu dokmínuju mletým kmínem a když chci kaši vylepšit, přidám nasekanou jarní cibulku či pórek, nebo třeba osmahnu nakrájenou cibulku a tu tam šupnu
Dělám ji podobně, jenže ty brambory jsou chuťově hrozně zemité
navíc kaši mi doma nikdo nejí ![]()
No jdu teď zkusit ten ocet, jinak je asi budu muset fakt vyhodit ![]()