Debilní brambory!

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
17.3.16 13:38
@Pipi 00 píše:
@martina.se Fakt jo. Sem jezdí jedno za 14 dní zelinář a ten pěkné má, s bramborami z obchodu se to nedá srovnat. Jenže někdy ho nestihnu, skladovat nemám kde, tak brambory moc nejíme, pač z obchodu je to fakt všechno hnus.

u nás to samé - není kde skladovat, takže úplně nanic.. těším se, až začnou prodávat na trhu, tam byly pěkné.. ale v těch obchodech je to humus :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
17.3.16 13:40

@martina.se já naštěstí objevila zapadlou zeleninu, pidi krámek, ale bramboru luxusní a 16kč/kg :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
17.3.16 13:41
@martina.se píše:
@TSMoruga ne, jsou hnusné, nekupovat.. mmchdm je fakt problém sehnat pěkné brambory.. :zed:

On není jen problém je sehnat, ale i vypěstovat. Naši loni obnovili pole, že budou domácí brambory a strašně to prolezlo plevelem, ale fakt strašně. K tom brázdy poloprázdný a brambor nakonec nic moc jaký množství a fakt prolezlý, že se musí vykrajovat.

• Citovat
  • Upravit
152
17.3.16 13:42

Z brambor z obchodu je mi na bliti.Jo to brambory co kupuje mamka u nas na vesnici z JZD to je lahudka. Nadherne zlute po uvareni a vyborna chut :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.3.16 13:42
@atominnka píše:
@martina.se já naštěstí objevila zapadlou zeleninu, pidi krámek, ale bramboru luxusní a 16kč/kg :dance:

takový bych chtěla taky :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.3.16 13:43
@Tunrida píše:
On není jen problém je sehnat, ale i vypěstovat. Naši loni obnovili pole, že budou domácí brambory a strašně to prolezlo plevelem, ale fakt strašně. K tom brázdy poloprázdný a brambor nakonec nic moc jaký množství a fakt prolezlý, že se musí vykrajovat.

jo, s bramborama je drbačka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
17.3.16 13:47
@martina.se píše:
jo, s bramborama je drbačka :nevim:

No tak o tom bych ti mohla vyprávět :mrgreen: Fuj, je mi zle, jen si na to vzpomenu :mrgreen: ALE jsou BIO :pankac: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22614
17.3.16 13:47

@martina.se no, trvalo mi to 5let než jsem ji našla. Stejnou dobu mi trvalo, než jsem zjistila, že máme kousek od domu prodejnu přebytků, kde mají i domácí vejce za 3kč/ks

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
17.3.16 13:56

Mme sa toto stalo z brambrami z lidlu… tiež z 2kg sáčku šla ½ do koša… uvarila som z toho celé 2 obedy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
17.3.16 13:56

A nevíte, kde se dají sehnat poživatelné brambory v Ostravě? I za cenu, že bychom pro ně jeli pár km autem? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
17.3.16 13:58

Tak kupované brambory a kupovanou cibuli řešíme neustále, je to do zblbnutí. Je to opravdu náhoda, kdy koupíme dobré brambory. Většinou jsou malé, chuťově nedobré, plesnivé, fialové z 2kg mi opravdu zbyde tak kilo :roll: domácích brambor nemáme šanci a v okolí u nás žádná zelenina není, ani nemáme možnost skladovat větší množství :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
17.3.16 14:06
@Tunrida píše:

my jsme vždycky měly brambory rovnou sesbírané z pole, máme dobrý sklep, takže cca do toho března nám tam vždycky vydržely, naši je tam ještě mají (naše domácí, ale těch máme málo). Loni byla nějaká špatná úroda a stihli jsme to co jsme sesbírali sníst do vánoc a teď po x letech je chodíme kupovat do krámu a valíme oči 8o Už z nich vařím úplně minimálně, radši si dáme rýži nebo těstoviny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
17.3.16 14:16

Fialovo sede fleky na bramborach znamenaji, ze jsou brambory prehnojene :( Ptali jsme se na to pestitele, od ktereho je bereme (ale jeho brambory fleky nemaji)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.3.16 14:21
@Tunrida píše:
No tak o tom bych ti mohla vyprávět :mrgreen: Fuj, je mi zle, jen si na to vzpomenu :mrgreen: ALE jsou BIO :pankac: :mrgreen:

jo, to jo.. taky jsme s ex pěstovali. STrašná práce :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.3.16 14:22
@atominnka píše:
@martina.se no, trvalo mi to 5let než jsem ji našla. Stejnou dobu mi trvalo, než jsem zjistila, že máme kousek od domu prodejnu přebytků, kde mají i domácí vejce za 3kč/ks
:mrgreen: ale z ostravy nejsi, viď :cert: :mrgreen: jako tu je farmářský obchod, ale ty ceny :think: 30 kč za kg brambor, 5 kč za vajíčko atd..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný