Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@martina.se píše:
jo, to jo.. taky jsme s ex pěstovali. STrašná práce
Najdou se v hospodářství i horší
Hele, ale takhle zpětně, když si vezmu, jaká je situace teď, když už rodiče chodí oba do práce a když byli oba doma v tom hospodářství, tak musím říct, že i výhody to mělo ![]()
@Tunrida
jo, takhle to brát lze.. ale brambory považuju za nejhorší ![]()
Jo tak to muj expert kazdorocne nakoupi 300 kg brambor na uskladneni a na jare je naklicene pasuji na kompost. letos je koupil uz rovnou s klickama a velke jako pimpongace
to je panecku loupanicko ![]()
@Pudloslava píše:
Jo tak to muj expert kazdorocne nakoupi 300 kg brambor na uskladneni a na jare je naklicene pasuji na kompost. letos je koupil uz rovnou s klickama a velke jako pimpongaceto je panecku loupanicko
Dotaz, víte kde v okolí Prahy koupit dobré nebo alespoň průměrné brambory?
Kupované z řetězců jsou už naprostá katastrofa, to se nedá
![]()
@AlphaOmega Máš kde uskladnit? My teda máme, ale nevím jak by se mi podařilo ti je doručit. Jinak doporučuji a to vřele na FB skupinky Domácí potraviny a přebytky ze zahrady, tam najdeš snad všechno i dovezou… Maso, vejce, zeleninu
@AlphaOmega Ja zatim v klidu kupuji v Albertu a jsou moc dobre
A to mam srovnani i s domacimi od tchyne-prijdou mi srovnatelne.
Kupujeme od ribuznych ze strednich Cech, maji pole a hospodarstvi, ale je to z u MB. Ale treba i tady za Kladnem prodavaji, projed par vesnic z okoli a urcite na neco narazis, prip. se poptej mistnich
Roztoklaty, vesnice smer Cesky Brod, prodavaji tam svoje za 6 Kc kus, bereme je uz kolikatym rokem a super. Jen jsou tam asi jen pres pracovni tyden, nevim…
Edit 6 kc/kg ![]()
Já tím myslela, že byly prolezlý už na poli
. Loni fakt děs. Sklep nevím, jak na tom je, už se k našim chystám mrknout, jaký jsou zásoby. Ale nebude to nic moc, úroda byla fakt mizerná. Ale kupovaný jsou fakt hnusný. Chlap je většinou koupí v nějakým menším obchodě, takže vizuálně a tak jsou v pohodě, ale ta chuť