Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takže mi vlastně docvaklo, jak by to bylo úlet, hned na začátku ženy odfiltrovat podle toho, jestli mají rády rimming, nebo ne. Vypadalo by to hodně divně, ale zase by to odfiltrovalo spoustu žen, které to nedělají, nemají to rády, nebo to nikdy nezkoušely a nevědí, jestli vůbec chtějí. Zní to sice divně: ‚Hledám ženu, která miluje dělat rimming a deepthroat.‘ Ale jo, je to vlastně jediná možnost, která existuje. I kdybych kvůli tomu byl pro většinu žen za úchyla, klidně na sebe ten hřích vezmu. ![]()
@VLAD-PRAHA píše: Více
Zbožňuji rimmimg, hodně jej provádím bi a lesbi partnerkám a ony mně,. Je to neskutečná slast.
@Klopotkova píše: Více
Nejsi muž? Četl jsem včera některé diskuze a tam se o tobě říká, že jsi chlap. A podle toho, jakou formou o tom zaujatě píšeš, to hodně připomíná chlapský popis. Mohu se mýlit, ale tak na 70 % mi přijdeš spíš jako muž než žena, protože v životě jsem nepotkal ženu, která by mi takto psala přímo. Buď jsi fakt neobyčejná žena, která se pohybovala hodně v mužském kolektivu, nebo jsi prostě chlap, případně trans muž, který si tímto způsobem uspokojuje určitou představu. Doufám, že jsi žena, ale mám velké pochybnosti. Problém není v tom, že by to, co píšeš, bylo nereálné, ale v té formě, jak o tom píšeš – zní to jako od nadřazeného chlapa, sorry.
Myslím, že nezáleží na tom, kdo jsem, vyjadřuju se k tématu a takto to stačí. Můžeš si jen zbytek domýšlet. Nechávám tě ve tvých myšlenkách.
Heleď, strč si salátovou okurku co nejhlouběji do krku a pak nám napiš, jaké libé pocity to v tobě vyvolalo.
A jo, napiš hned na rovinu do inzerátu, co preferuješ, protože tohle bude chtít dělat málokterá žena, ušetříš svůj čas i jejich.
Anebo je to vymyšlený internetový avatar, stejně jako ty, já, Pepa vodvedle, Maruna z. Horní Dolní a 90 % internetových osob ![]()
Chlapi, kteří ho mají malýho až mikroskopického, se rádi veřejně chvástají rádoby šokujícími sexuálními praktikami
Otevřeně a bez skrupulí o tom mluvit je v pořádku, ale s vlastní partnerkou, pokud bys nějakou měl. Že ti nezbývá, než si s tímto vyvětrávat hlavu cizím lidem na internetu je poněkud smutné a neslučuje se to s tvou snahou, aby tento (kolikátý tvůj?) profil zde působil jako alfasamec ![]()
@Anonymní píše: Více
A myslíš, že lihobenzínem by se anál vydezinfikovat nedal?
![]()
A to vadí? Jde přece o „silné vyplavování dopaminu kvůli překonání společenského tabu a pocitu absolutní intimity… Prožitá slast a uvolnění endorfinů tak u mnoha lidí tyto biologické bariéry spolehlivě překonávají a dělají z toho vrcholný sexuální zážitek. Kdo to nezažil, ten neví, jak je to úžasné.“
![]()