Deepthroat a rimming – jak to máte vy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107315
30.6.26 19:36
@VLAD-PRAHA píše: Více

Rozhodně neztrácej cas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
30.6.26 19:36

Takže mi vlastně docvaklo, jak by to bylo úlet, hned na začátku ženy odfiltrovat podle toho, jestli mají rády rimming, nebo ne. Vypadalo by to hodně divně, ale zase by to odfiltrovalo spoustu žen, které to nedělají, nemají to rády, nebo to nikdy nezkoušely a nevědí, jestli vůbec chtějí. Zní to sice divně: ‚Hledám ženu, která miluje dělat rimming a deepthroat.‘ Ale jo, je to vlastně jediná možnost, která existuje. I kdybych kvůli tomu byl pro většinu žen za úchyla, klidně na sebe ten hřích vezmu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
30.6.26 19:44

Zbožňuji rimmimg, hodně jej provádím bi a lesbi partnerkám a ony mně,. Je to neskutečná slast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
30.6.26 19:56
@Klopotkova píše: Více

Nejsi muž? Četl jsem včera některé diskuze a tam se o tobě říká, že jsi chlap. A podle toho, jakou formou o tom zaujatě píšeš, to hodně připomíná chlapský popis. Mohu se mýlit, ale tak na 70 % mi přijdeš spíš jako muž než žena, protože v životě jsem nepotkal ženu, která by mi takto psala přímo. Buď jsi fakt neobyčejná žena, která se pohybovala hodně v mužském kolektivu, nebo jsi prostě chlap, případně trans muž, který si tímto způsobem uspokojuje určitou představu. Doufám, že jsi žena, ale mám velké pochybnosti. Problém není v tom, že by to, co píšeš, bylo nereálné, ale v té formě, jak o tom píšeš – zní to jako od nadřazeného chlapa, sorry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
30.6.26 20:03

Myslím, že nezáleží na tom, kdo jsem, vyjadřuju se k tématu a takto to stačí. Můžeš si jen zbytek domýšlet. Nechávám tě ve tvých myšlenkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2152
30.6.26 20:04

Heleď, strč si salátovou okurku co nejhlouběji do krku a pak nám napiš, jaké libé pocity to v tobě vyvolalo.
A jo, napiš hned na rovinu do inzerátu, co preferuješ, protože tohle bude chtít dělat málokterá žena, ušetříš svůj čas i jejich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
30.6.26 20:16

Anebo je to vymyšlený internetový avatar, stejně jako ty, já, Pepa vodvedle, Maruna z. Horní Dolní a 90 % internetových osob 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
30.6.26 21:35

To chceš, někomu olizovat prd.el twl. Sen každé ženy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
30.6.26 21:38
@clara_bow píše: Více
:jazyk: :jazyk: :jazyk: (_._)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3817
30.6.26 21:39

Chlapi, kteří ho mají malýho až mikroskopického, se rádi veřejně chvástají rádoby šokujícími sexuálními praktikami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1383
30.6.26 22:03

To je nová Klopotka nebo co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
30.6.26 22:04
@Mall126 píše: Více

Jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8193
1.7.26 00:02

Otevřeně a bez skrupulí o tom mluvit je v pořádku, ale s vlastní partnerkou, pokud bys nějakou měl. Že ti nezbývá, než si s tímto vyvětrávat hlavu cizím lidem na internetu je poněkud smutné a neslučuje se to s tvou snahou, aby tento (kolikátý tvůj?) profil zde působil jako alfasamec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37496
1.7.26 00:54
@Anonymní píše: Více

A myslíš, že lihobenzínem by se anál vydezinfikovat nedal? :nevim: ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37496
1.7.26 01:03

A to vadí? Jde přece o „silné vyplavování dopaminu kvůli překonání společenského tabu a pocitu absolutní intimity… Prožitá slast a uvolnění endorfinů tak u mnoha lidí tyto biologické bariéry spolehlivě překonávají a dělají z toho vrcholný sexuální zážitek. Kdo to nezažil, ten neví, jak je to úžasné.“ ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová