Děložní čípek - uzavřený?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10048
19.6.13 07:56

Určitě je jakoby pootevřený během ovulace, aby se do něj spermie dostaly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
19.6.13 07:58

Mam dojem, ze cipek se otevira prave behem ovulace a pak se zase zavre. A take po prvnim porodu uz zustane pootevreny porad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.13 08:10
@petulatko píše:
Mam dojem, ze cipek se otevira prave behem ovulace a pak se zase zavre. A take po prvnim porodu uz zustane pootevreny porad.

Toho se právě bojím, vzhledem k nedobrému průběhu porodu, zda je vše OK. Na gyn jsem byla 2× a vše v pořádku. Nebude pak pootevřený čípek ohrožovat těhotenství? Nemá být během těhotenství zavřeny (pokud jde vše dobře)?

Možná hysterčím, omlouvám se :hug:

• Citovat
  • Upravit
158
19.6.13 08:38

Myslim, ze to jsou zbytecne obavy, takhle zkoumat cipek - spousta holek ma komplikovany prvni porod a presto dalsi tehotenstvi udrzi, neznamena to automaticky, ze bude naveky otevreny anebo uzavreny… a jestli mate takovyhle pochybnosti, proc se nezeptat gynekologa? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.13 08:44

@jita99
Protože jsem se chtěla nejprve ujisti, že to je či není prkotina ;). Nikdy jsem si čípek nesledovala, takže nevím, zda to je normální. Proto se tady ptám, jak to s tím čípkem je. Jak jsem psala - na kontrolách bylo vše dobré :). Pokud se opravdu čípek při ovu otevírá, tak je to v pohodě. :D

• Citovat
  • Upravit
10048
19.6.13 08:57

Pokud bylo na kontrolách vše ok, tak nic nehroť. Čípek se fakt kolem ovulace pootevírá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.13 09:01

@Dice
Děkuju moc :hug:. Budu klidnější :mavam:
 Z.

• Citovat
  • Upravit
1716
19.6.13 11:05
@Anonymní píše:
Toho se právě bojím, vzhledem k nedobrému průběhu porodu, zda je vše OK. Na gyn jsem byla 2× a vše v pořádku. Nebude pak pootevřený čípek ohrožovat těhotenství? Nemá být během těhotenství zavřeny (pokud jde vše dobře)?Možná hysterčím, omlouvám se :hug:

Az otehotnis, tak se zaz zavre, neboj :) Ja ho mam taky po porodu pootevreny porad, to je fakt normalni. Fyziologicky se tam myslim proste udela vic hlenove zatky a bude to zas drzet. Kdyby to tak nefungovalo, nemeli by zensky vic deti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.13 12:32

@petulatko
Děkuji za uklidnění :hug:
Z.

• Citovat
  • Upravit
Tajenka
19.6.13 16:32
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.6.13 18:51
@Tajenka píše:
Asi takhle :) http://www.rodina.cz/…pek/obr1.gif

Ty jsi hodná :hug:, děkuju :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.9.18 18:26

Děložní čípek

Ahoj holky, obnovuji diskuzi .Chtěla bych se zeptat , jak je to s čípkem. Všude čtu jak kdy má vypadat , ale u mě je to asi jinak. Na začátku cyklu ( při MS) se mi čípek prodlouží a změkne. Po MS opět zkrátí a je tvrdy. Při ovu stále zkrácený tvrdý s bílkovým hlenem .Po ovu se Hlen zmeni na bílý krémový , ale čípek je stále do další MS zkrácený tvrdý s bílým krémovým hlenem.A i od MS do ovu je hlen bílý krémový …a pozice čípku se mění jen při MS tím že se prodlouží a změkne. Když jsem si o tom četla , tak má čípek při ovu zmeknout u mě je ale tvrdý a při ms měkký. Tak tomu nerozumím ani trochu :nevim: :D poradíte ? Je to normální ? :lol: díky

• Citovat
  • Upravit
385
12.9.18 15:08

Já ho nikdy moc nezkoumala, jen při MS při zavádění kalíšku, aby mi dobře seděl. Každá jsme jiná a já osobně bych si do jeskyňky zbytečně moc nesahala, abych nenarušovala přirozené prostředí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.24 14:29

Můžete my prosím poradit

Prosím Vás můžu se zeptat " Dnes jsem byla u Ginekoloda A řekl my že se nemůže dostat k děložnímu čípku je je zavřený nebo co " A je to Ind takže mu nejde vůbec rozumět :,( Vůbec nevím co teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí