Den otěhotnění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
23.3.13 22:07

Proste pokud to to bylo tak ze jsem (kdyz to tak blbe napisu :lol: :lol: ) s pritelem spala nekdy v listopadu a udelali jsme si mimco, tak to jdu uz v klidu slavit!!! :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: a nemusim mit stale ten desnej pocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
23.3.13 22:07

@_Kaczenkaa_ tě zklamu.. ale já srandu neprovozuji.. jsem celý život vážná :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13073
23.3.13 22:09
@Klarka001 píše:
Proste pokud to to bylo tak ze jsem (kdyz to tak blbe napisu :lol: :lol: ) s pritelem spala nekdy v listopadu a udelali jsme si mimco, tak to jdu uz v klidu slavit!!! :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: a nemusim mit stale ten desnej pocit

jdeš to zapít, povídáš? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
23.3.13 22:12

No klidne nejakym dobrym nealkem :mrgreen: :mrgreen: dlouho jsem o tom premyslela sama a vazne dekuju ze existuji lide kterym neni zatezko pradit komukoliv v nouzi :potlesk: :palec: :palec: :palec: protoze kdyz je clovek na to sam a nikdo to nevi, uz se boji vseho mozneho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
23.3.13 22:14

@Klarka001 :hug: my rády pomůžeme, pokud je to v našich silách.. Dej si džus, pohlaď břicho a užívej si to krásné období..

• Citovat
  • Upravit
27
23.3.13 22:20

Moc dekuju vazne, kdyz nevite ty posledni mesicky a vsude to chtej aby zjistili kdy jste mohla otehotnet pak se bojite i ze to mohlo byt v pulce zari…ale diky vam uz si sem o dost jistejsi nez na zacatkutakze az se rozkoukam hned se podivam sem do dalsich debat ktere se tady probiraji protoze je to tady asi fajn stranka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
23.3.13 22:26
@AmyLee píše:
@_Kaczenkaa_ tě zklamu.. ale já srandu neprovozuji.. jsem celý život vážná :nevim:
:zed: :zed: :lol:

Jinak zakladateko, též gratuluji, tak tak, dej si nealko a nohy na stůl… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
AmyLee
23.3.13 22:29

@_Kaczenkaa_ přijde ti prosím na mém příspěvku něco vtipného? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13073
23.3.13 22:32
@AmyLee píše:
@_Kaczenkaa_ přijde ti prosím na mém příspěvku něco vtipného? :nevim:

sluníčko, nerozčiluj se :hug: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
23.3.13 22:32
@AmyLee píše:
@_Kaczenkaa_ přijde ti prosím na mém příspěvku něco vtipného? :nevim:
:lol: všechno je vtipný… :lol: Já jsem Tvůj opak, dělám si srandu ze všeho… :P :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
27
23.3.13 22:33

Moc moc moc vsem opravdu dekuji a preji krasne sny. jdem s malym zitra cvicit Jogu tak vazne dekuji za uklidneni a hned mi pujde vse lepe :D :* :* :* :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
23.3.13 22:33

@_Kaczenkaa_ tak to máš asi krásný život.. :) :* a přeju ti ať se ti sluníčkově žije :hug:

• Citovat
  • Upravit
_Kaczenkaa_
23.3.13 22:34
  • Citovat
  • Upravit
AmyLee
23.3.13 22:34
  • Citovat
  • Upravit
27
23.3.13 22:41

:* :* :* :* :* :* :* :* :* :* sem stastnejsi vic nez kdyz jsem mela za sebou statnice… :lol: :lol: :lol: :lol: takze ste udelaly vsechny tady dobry skutek :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí