Denní režim Vašich dětí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
160
25.3.19 14:43

Hele, to je normalni rezim, holt se vidite pred praci a po praci, s tim nic moc nenadelas. Ja jsem si vyhadala obcasnou praci z domu, pak v poledni pauze stihnu jit cvicit. Jinak jsem musela konicky prehodnotit a mnohe odlozit, az budou deti vetsi.
Z domu odjizdim v sest (deti budi a vypravuje manzel), vracim se o pul seste a rovnou jedu pro deti do skolky, ta ma do sesti. Celou pulhodinu mame volno, takze jsme v parku nebo na zahrade, pak jdu varit veceri, asi do pul osme vecerime, pul hodiny volno - v zime doma, v lete je jeste vyhodim na zahradu - v osm koupat, o pul devate mladsi v posteli, v devet ja v posteli, o pul desate manzel se starsim. Nakup objednavam online a vyzvedavam cestou ze skolky. Rodinny zivot se odehrava o vikendech. Na kriceni nemam energii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15244
25.3.19 18:54

Vstáváme v 6:15,v 7 odcházíme do školky, v 7:30 už jsem v práci, ve 14h končím. Mezi 14:30-15h vyzvedávam dceru ze školky. Odpoledne máme různý program, vencime psa, jdeme na hřiště, na navstevu,nebo někdo k nám, někdy zajdeme k babicce,jednou týdně tancovani nebo jsme doma uklízíme, vaříme, hrajeme si.. Když má manžel volno,věnuje se dceři on, já si třeba udělám svůj program. Výhoda je, že mám zkrácený úvazek, neumím si představit končit v práci v pět, to si člověk opravdu s dítětem nic nestihne užít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí