Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, za celý svůj život (20) jsem nebyla u dentální hygienistky. Teď bych to chtěla změnit protože si chci nechat vybělit zuby, zkoušela jsem snad už všechno, ale nic nepomohlo. Dost se za to stydím, hlavně když potkávám nové lidi. No, je mi hanba tam přijít, co když mě navíc ta dentální hygienistka seřve že jsem tam nikdy nebyla?
Prostě se bojím, že mě odsoudí, ikdyž věřím, že jsou na to zvyklí.. k zubařce chodím 2× ročně a nikdy mi nic neřekla. Máte někdo podobnou zkušenost a třeba mě uklidní, že nemám důvod se bát? ![]()
Příspěvek upraven 20.03.21 v 22:49
Ja na dentalni hygienu take nechodim, k zubari vsak chodim pravidelne.
Neboj, platíš si to a ne úplně levně, takže oni se chovají podle toho. Je rozdíl, když někdo nakluše k zubaři s pohřebištěm v ústech a někdo se o zuby v podstatě stará. Za mých mladých let žádné hygienistky nebyly. ![]()
Nevím proč bys měla. Spousta lidí nechodí vůbec. Navíc si to platíš sama. Ale nepočítej, že ti to hned vybělí. Nejdřív to zkoukne ošetří, a pak se uvidí.
Znam lidi, co u hygienistky taky nikdy nebyli. Kdyz nemas zubni kamen, nebo ti ho odstranuje zubar, tak neni duvod tam chodit. Takze se urcite nemusis bat ![]()
Mě je 30 a taky jsem nikdy nebyla. Nepovažuji to za důležité v mém případě.
Myslím, že na hygienu chodí stále menšina lidí. Za ty peníze se na tebe bude usmívat, neboj
. Těš se, je to fajn ![]()
Mě zdrbe úplně vždycky, a to chodím co půl roku
Je to už takovej skoro rituál. Hele, dentální hygienistka není od toho, aby tě soudila, ale aby ti vyčistila zuby. Má denně třeba 8 lidí s různejma dentálníma problémama. Prostě tam normálně naklusej, řekni, že jdeš poprvý, nelži. Přinejhorším ti řeknou, že si blbě čistíš zuby a ukážou ti, jak to dělat správně.
@Bábrdl no seřve, spíše že na mě bude nepříjemná a proč jsem ji nenavštívila už dříve, když mám zuby ve žlutém stavu ![]()
Ale jinak máte všichni pravdu že za tu službu platím, takže jsem klidnější ![]()
Urcite neserve, ale beleni dela zubar, vetsinou soukromnik. Na hygiene ti max zuby opiskuje a nanese belici pastu, ale za pul roku jsou zuby zpet v puvodnim stavu. Takze za mne se vyplati investovat do ordinacniho beleni zubu, je to na skoro pul den ale vysledek stale super
@Anetababeta píše:
@Bábrdl no seřve, spíše že na mě bude nepříjemná a proč jsem ji nenavštívila už dříve, když mám zuby ve žlutém stavuAle jinak máte všichni pravdu že za tu službu platím, takže jsem klidnější
Nepříjemná?
To by neměla moc klientů, co myslíš.
V lednu půjdu taky poprvé, ve 37 letech a bojím se jen toho, že tam bude problém s parkováním. Je to placená služba, pochybuji, že by si někdo dovolil být nepříjemný na klienta. Pokud padne otázka, proč jdu poprvé až teď, klidně po pravdě řeknu, že mi to moje zubařka doporučila až teď.