Depersonalizace a derealizace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1182
29.1.16 23:51

To muzou bejt i jednorazove uzkosti…a třeba to tolik neprožíváš :nevim: každý to podle mě má jinak :( ale myslim že v tom jedem stejně…taky sem dřív měla že sem se do toho stavu jakoby přenesla a pak to bylo normoš…ted už ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
31.1.16 13:03

To mas velke stesti, ze to mas jej nekdy.. Ja trpim kazdy den. Treti den beru ad zoloft a citim se jeste hur. Je to peklo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
31.1.16 16:45

Kely nechci strasit ale me ten zoloft neukazal zadnej ucinek…ja mam 14 dni velaxin a je mi strasne :,( dneska mam hrozny deprese chce se mi brecet je mi strasne zle…zitra musim k zubari a k psychiatrovi a vubec jako nevim co budu delat :zed: nechci nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
31.1.16 17:45

@A.Suky tak to jsi me moc nepotesila. Uvidime, musim doufat. Ani vedlejsi ucinky jsi nemela? Ja vcera fakt hruza, dnes jsem sotva dosla do obchodu, cekala jsem, ze to semnou sekne :,(.. Jinak je to treti den co beru a uz mam problem dosahnout orgasmu :zed:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.16 18:04

Holky jak to tu ctu to snad ani neni mozny ze jde to aby to mel clovek kazdej den…tp neni ani pravda absolutne si to neumim predstavit!!! jestli mam teda vubec to co vy kdyz to mam jen obcas..ale klobouk dolu pred Vami teda me by asi kleplo!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
31.1.16 20:29

Kelynka: tak to normálně je empatie..mě to taky nejde se udělat :nevim: vůbec…a můžu se zbláznit :( třrba tobě zabere…kamaráda zachránil naopak…já dneska celej den brečim…jak kráv*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
31.1.16 20:29

Anonymko je to bohužel tak a je to hrozný…já už ani jinak nežiju no :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
31.1.16 21:18

@A.Suky ach jo, snad bude lip.. musime verit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
1.2.16 08:04

No probulela sem celou noc cejtim se jak idiot…doslova už je mi to trapný i před přítelem přijdu si jak malý neschopný bojácný dítě dneska sem už dvakrát zvracela :zed: :zed: :zed: :nevim: nevím asi dneska řeknu doktorovi aby mi napsal nějakou nouzovku…třeba neurol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
1.2.16 13:22

@A.Suky ja dnes taky panika jako blazen. Dopoledne jsem tri hodiny stravila u kadernice, pak sla na kaufland pro gyros a tam jsem sebou malem sekla. Horko me polilo, drzela jsem se toho pultu a modlila se at to zvladnu.. Kdy uz to skonci :-((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
1.2.16 21:20

No já zůstala doma…vzala sem si prášek na spaní a do 5 sem spala..prostě..nic…přeobjednával mě všude přítel a kamarádka u zubaře cítím se jako blb :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
1.2.16 21:27

@A.Suky tak jsis aspon odpocinula, to je fajn :hug: Dnes je fakt den na nic. Zitra mam jit s malou k dr a uz ted se toho desim, ze mi bude opet na omdleni. K veceru me zacaly bolet oci, tak zitra musim dr zavolat, jestli ad sedi.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
1.2.16 21:30

Kelynko, už jsem na tebe narazila ve více diskuzích, kde si na tu tenzi stěžuješ..už i dost dlouhou dobu.To jsi byla bez medikace celou dobu, nebo ti nějak nezabírala??Přijde mi, že se s tím trápíš už dlouho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
1.2.16 21:35

@coninka jj byla jsem bez. Teda zkousela jsem na tri mesice elicea 5mg. Bylo zlepseni, ale vratilo se to, navysovat jsem nechtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
1.2.16 21:35

@coninka jj byla jsem bez. Teda zkousela jsem na tri mesice elicea 5mg. Bylo zlepseni, ale vratilo se to, navysovat jsem nechtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí