Depersonalizace a derealizace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
wer1
26.11.13 15:50

10 let pekla !

Čau holky,
Takže :) Já ty dvě (pardón) svině mám už do 15-cti let a bude mi 25..
V 15-cti jsem začala cítit, že se něco děje. Spustilo se mi to po trávě, když jsem si jí zakouřila. Celou dobu, až do asi 22 let, jsem nevěděla co to semnou je. Jeden den jsem začla pátrat na netu a zjistila jsem, že je mám. Asi dva roky beru cipralex+lamotrigin - nic moc. Žádná změna. Brala jsem cca měsíc Rivotril - byl nejlepší ze všech a občas jsem zase cítila svět i sebe, ale už mi ho dr. nepředepsala, protože je návykovej. Teď jsem zase objevila, že lék Percorten (pro psy) pomohl už pár lidem u úplně se vyléčili. U nás v Čr není, ale k sehnání. Je jen v zahraničí a to ještě s receptem. Je to lék pro psy, kteří trpí Addonsovou chorobou (nadledvinky) nebo, jak se to píše. Hladina kortizolu v těle si taky myslím, že s tím má co společného.
Ozvěte :) wer

• Citovat
  • Upravit
wer1
26.11.13 15:53

10 let Peklo

• Citovat
  • Upravit
1182
27.11.13 21:20

Ahoj :) děkujem za skušenost…Já mám ted lamotrigin…se zoloftem…nově…ted než na to najedu tak je to příšerný…a svinský to je.. :think: ale co už no…mě se to nejspíš spustilo po pařbách…moc pití… nebo nevím ale je to šílený dneska si přijdu jak v 3D světě :D :x :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
2.12.13 22:31

Jaké máš dávkování toho lamotriginu?? já mam 25mg ráno a večer…ale od té doby zatím nic…počkám standart ty 3 týdny…akorát mam tlaky v čelistech…nově…nevím zda by to mohlo bejt od toho ještě toho trochu :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ladid
3.12.13 10:00

Ahoj Suky, mělo by se to začít brát velice pomalu.taky jsem začínala na 25mg a ted beru 50mg. jinak ten tlak jsem mívala ze začátku depers. A ted mě to občas taky chytne, ale jen vyjímečně. já třeba ty stavy 3D vůbec nemám ani se mi nic nevlní a nezvětšuje, já mám ty stav, že se nepoznávám v zrcadle a to mě nejvíc štve.

• Citovat
  • Upravit
1182
3.12.13 16:48

A kolik jich bereš??? já mam ty dva 25mg… kolik jich mas denne? jj ja sem dneska byla na kurzu a sem rada ze sem doma…lezlo mi vse krkem…jeste nez to zabere…byla sem nervní…a taková mimo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ladid
3.12.13 23:07

Já ted beru 2 po 50 mg, dnes jsem teda začala s tou větší dávkou, ze začátku jsem byla trochu zfetlá :D, ale ted se cítím skvěle, tak jsem začala píct vánoční cukroví :)

• Citovat
  • Upravit
1182
6.12.13 23:24

No mě je šíleně :D vůbec nevim kdy to zabere…já sem uplně jak mimon…z jinyho sveta :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
6.12.13 23:24

Kdy že to začne zabírat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
9.12.13 17:20

Ja si to asi naordinuju 3× denne :D tech 25 mg vubec mi to nezabira prijde mi to slaby a sem uplne nemozna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
9.12.13 18:53

Suky mě to na tu depersonalizaci začalo zabírat cca po 14 dnech, ale netuším, jak je to z derenalizací. chci od února všechny prášky vysadit a pokusit se o mimčo, tak jsem zvědavá, co to se mnou udělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
9.12.13 20:03

Já je beru od 25 listopadu takže dnes to bude 15ctý den co je mám… když je chceš vysadit tak bych snižovala dávky asi…já si nedovedu představit vysazení…a možná se vrátím k tomu rivotrilu…takhle hrozně mi ještě nebylo :zed: skouším vydržet… :| ale už mi z toho hrabe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
9.12.13 20:04

Jinak jsem psala tomu dr. raszkovi a ten e-mail se mi vrátil kdyby jste někdo měl správný kontakt tak mi ho napište díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
10.12.13 11:10

Já jsem mu psaa ještě 3krát, vyplnila i všechny dotazníky, co po mě chtěl a od té doby se mi už neozval :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
10.12.13 17:56

A kam jsi mu psala máš kontakt??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie