Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@janinka4444 Moje kamarádka, si jí nechala píchnout loni a od té doby má hrozné problémy se spodkem. Pořád krvácí a doktor pořád tvrdí, že je to po té antikoncepci, že to trvá déle, než se to tělo z toho vzpamatuje.
No je to síla, už je chudák na prášky, taky se jí nedivím, když z měsíce 25 dní krvácí.
Není to moc silné, ale prá krvácí.
máte tu taky takové zkušenosti???
Dobrý den tak sleduji diskuzi ja si nechala po dvou dětech pichnout depo poveru a masakr nahore minimalne 3kg přijdem i to že zadržuji vodu.PO roce vysazuji a nechci už nemluvěo tom že špinení dva měsice a mě dr pichal dve po 1tydnu řikal že někdy stači jedn ale že aby to byla jistota dava s odstupem dvě i tak 10let jsme žadnou atk nebrala tak asi raději opět přenechám na manžovi
Těsně před nasazením atk tehle jsem zhubla 20kg ted jsem opět jak balon a to jsem měla i prašky a snad takovy maras jinak jedine co mě štve že bude opět menstruuace ale todle byl maras a nemluvě že chut na sex jako při praškach tak že žádna
![]()
Doktorka mi tu injekci doporučuje…Ted beru prášky a jak je doberu jdu si píchnout injekci…ale dává se to 1× za 3 měsíce pokud vím…HEJ ALE CO TU ČTU TAK S ETOHO ZAČÍNÁM BÁT""!!!
Já jsem teda s Depo Proverou byla maximálně spokojená. Když jsem přestala kojit, nechala jsem si napsat zase prášky, právě proto, že jsem byla vyplašená z těhle diskuzí. Od tý doby mám migrény, jsem vzteklá, otékaj mi nohy. Prášky už mi doktorka párkrát měnila. Příští měsíc mám jít na kontrolu a vážně uvažuju o tom, že se k Depo Proveře vrátím
No já to stejně zkusím…a když přiberu to kilo navíc tož mě to nezabije…
..ale doufám, že nebudu mít nějaký problémy pak ze spodkem..
Já si nechala Depo proveru píchnout jednou a už nikdy více!! Je fakt, že jsem si o tom napřed hodně četla, hodně negativního, ale neodradilo mě to a šla jsem do toho. Nějaké přibírání-budiž, ale krvácela jsem po té jediné injekci půl roku v kuse a cyklus se mi srovnával hodně dlouho. O nějakých bolestech hlavy a lehčích depkách škoda mluvit. Každému hold nesedne. ![]()
Mně jí od začátku po šestinedělí píchala po třech měsících. Nešpinila jsem, vše OK. Ale za 3 roky jsem přibrala 20kg. nevím ale, jestli to bylo tou injekcí, nebo celkovou změnou režimu - doma s mimčem, žádná honička v práci. Po skončení injekcí jsem 2 roky čekala na ovulaci.