Depo-Provera a menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
monikes69
10.10.11 20:32

Je mi 41 let,v dubnu mi byla pichnuta první depoprovera,v červenci druhá.V srpnu se mi dostavila menstruace přesně na den,ale problem je ten,že neskončila.Dnes je to 53tí den,jsem z neustálého krvácení a bolesti v podbřišku unavená.Doktor mi řekl,že si to musím odkrvácet a čekat,až to samo přestane.Ale jak ječtě dlouho?Pokud máte někdo zkušenosti poraddte prosím! Díky Monika

• Citovat
  • Upravit
andysebkova
10.10.11 20:37

odpověd

noo tak to muže trvat i pul roku to je totiž muj případ okamžitě vysadit a nenechat si jí už nikdy píchnout mě to trvalo pul roku přesně na den a to jsem po tý injekci do tří týdnů dostala plicní embolii. :zed: pevné nervy a vydržte.andrea

• Citovat
  • Upravit
737
10.10.11 20:39

Hele mne to nepreslo to krvaceni a nakonec mi dr dala jinou antikoncepci pilulkovou a pak jsem stejne otehotnela :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andysebkova
10.10.11 20:41

odpověd

noo to je taky dobrej případ oni sami neví co je dobrý a co ne jen z toho mají peníze. :dance:

• Citovat
  • Upravit
monikes69
11.10.11 16:45

To jste mě moc nepotěšila.Mám za sebou teprve necelý 2 měsíce.Z práce jsem musela už dvakrát utéct z práce a vzít si dovolenou.Párkrát jsem nedošla do města,zařídit si nějaké věci a to jen kvuli silnému krvácení,které je nevyzpytatelné.Příjde nečekaně pár hodin trvá a pak zbytek dne nic.Omezuje mě to v normálním životě a to nemluvím o tom,že jezdím s 10letou dcerou do Prahy na onkologii na vyšetřeni.Jak asi ted mám cestovat vlakem,metrem,městskou do Motole a zpět v tomhle stavu?! Copak není pomoci? V pátek jdu k jinému gynekolovi a doufám,že bude mít jiný návrh,než,že si to musím odkrvácet!Samozřejmě,že další tohle svinstvo si už píchnout nenechám!

• Citovat
  • Upravit
andysebkova
11.10.11 18:07

bohužel mě řekli že pomoci není… :zed: je mi líto

• Citovat
  • Upravit
3873
16.10.11 09:35

holky já se přidám k diskuzi,poté co jsem se dočetla o injekci,málem mě ranilo!!!!!Nechápu,jak tohle může někdo někomu nabízet…chtěli bxchom druhé příští rok,dostala jsem 3dávky pro 4jsem si měla jít příští týden.....po přečtení jsem hned volala,že už tenhle hnus nechci…jsem opravdu zvědavá,kdy se dostane tělo do normálu…jinak nekrvácela jsem vůbec,až teď poslední 2 dny a to jen trochu a jen ráno :nevim: :nevim: :zed: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monikes69
17.10.11 08:56

V pátek jsem změnila gynekologa.Od nového jsem dostala injekci na zastavení a už po třetím dni je to o mnohem lepší!Učinek je sice jen na deset dní,ale jsem ráda,alespon za ně.Dnes mi měla být píchnuta 3 dávka DepoProvery,místo ní mi doktor předepsal klasickou antinu v pilulkách,prý mi tak bude upavovat cyklus.Tak Děvčata uvidím co bude dál.Jsem ráda,že se našel lékař,který má zájem s tím něco dělat. :lol: Nedovedu si představit krvácet pul roku i déle.Vím,že i takhle budu mít poruchy cyklu,ale nebude to nepřetržité krvácení,tak alespon něco.Budu nadále podávat info,to pro ty,které mají obdobné trable s DepoProverou,jako já. S pozdravem Monika

• Citovat
  • Upravit
Janinka05
22.3.12 13:34

Dobrý den, nechala jsem si před měsícem píchnout injekci Depo Provera, vše bylo v naprostém pořádku, ale teď jsem začala slabě krvácet, tak se chci zeptat jestli je to normální. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1297
22.3.12 13:46

Asi je… já jsem to tak taky měla… krvácela jsem cca dva měsíce… z tohoto důvodu jsem se na ty injekce vykašlala a ted čekám už dva a půl měsíce kdy dostanu MS. Rozházelo mi to cyklus jako blázen. Příště už nebudu blbá a nepůjdu do toho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vladěnka1978
11.5.12 10:37

Já jsme depo proveru 5 let a byla jsme s ní naprosto spokojená. Občas jsem špinila a někdy mě bolely prsa, ale to se vždycky po další injekci srovnalo. Teď mám danu bez hormónů a to je pravé peklo, menzes 10 dní, silné krvácení a mezi cyklama výtoky. dneska se objednávám na gyndu a dana jde ven a zase budu chodit na depo proveru

• Citovat
  • Upravit
Jíťa23
22.10.12 12:09

Dobrý den, chtěla bych se zeptat vás, co máte zkušenosti. Já musela mít depo proveru rok kvůli endometrioze. Teď mám po poslední injekci a nevím za jak dlouho si máme s přítelem dávat pozor? Na mimčo je pro nás brzy…

• Citovat
  • Upravit
kkkina
31.5.13 18:35

Ahoj, chtěla bych se zeptat nechala sem si jí také píchnou a začátek dobrý menstruace mi hned přestala a i dobře se cítím mám první injekci na další mám jít v červenci ale je mi dívný že jsem začela krvácet a přesně na datum kdy dostávám menstruaci to je asi divný když bych jí neměla mít děkuji za radu

• Citovat
  • Upravit
11.8.13 20:39

Ahojky všem, co se táče zminované antikoncepce, tak se i já podělím o svou zkušenost. Celkem jsem měla 3 injekce, přičemž během těchto aplikací menstruace nebyla žádná. Zhruba 14 dní po třetí aplikaci mě velmi často neskutečným způsobem začala bolet hlava, byla jsem totálně únavená, nadměrně jsem se potila a kila ty šlyrychle nahoru. Dnes je srpen depo už neberu první menstruaci jsem dotala 2.července 2013 a ještě dnes jí mám (silnou). Přibrala jsem již 26 kg a bohužel stále kinu. Už nikdy bych ji nechtěla a ani bych ji nikomu nedoporučila!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrea53
22.8.13 13:35

Já bych ji neodsuzovala..depo proveru..Brala jsem ji 7 let a vše úplně v pohodě, ale nyní mi ji už Dr nedala, že v 53letech asi zbytečná. Dále ji brala moje spolužačka a pak ještě jedna mladší známá, ta ji brala již od 34 let. Všechny jsme byly s injekcí spokojené. Rozhodně ta 34letá netrpěla nechutí k sexu, spíš naopak))..No a my starší, to už je spíš úleva, když se člověk bezhlavě nezamilovává)…na to příjdete také).. Injekci mi předepsali poprvé v Ústavu pro péči o matku a dítě, po operaci vaječníku…že to rozhodně není nic nebezpečné, žádná malá atomovka v těle, jak někdo strašil)..Ale je fakt, že každému jinak asi sedne…to nelze popřít.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1