Depo-Provera a menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nikola111
7.10.13 20:46

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Dostala jsem injekci v druhém dní menstruace a dlasi dva dny jsem ještě spinila. Den po tom jsem mela pohlavní styk se svým přítelem, protože jsem četla, ze me chrání injekce od prvního dne, ale pak jsem četla, ze to může být až do 7dnů. Přítel se do me neudělal, ale stejně tam jistota neni. Proto se chci zeptat jestli je moznost, jestli bych mohla být těhotná a jestli je ta možnost, tak jestli muzu použít test i kdyz je psáno 7dni před menstruaci. Děkuju

• Citovat
  • Upravit
6594
30.12.13 19:59

Holky, potřebuju radu :,(…Jsem dva měsíce po porodu a plně kojím, od půlky prosince mám depo provera a dnes jsem to dostala… :cert: myslela jsem, že to s touhle antikoncepcí nedostanu…Malý je dnes nějaký protivný..sice je přetažený -skoro nespinkal(doufám),ale pláče…jedl normálně…mohlo by to být mléko? Jde nějak menstruace zastavit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
30.12.13 20:51

@SarkaLo já taky menstruaci dostala dva měsíce po porodu. Antikoncepci jsem tedy nebrala. Prý při menstruaci má mléko jinou chut tak možná tím. nebo bude prostě jen přetažený. Menstruaci asi bohužel nezastavíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
31.12.13 09:20

Ahoj ženy, napíšu svou zkušenost - nedočetla jsem oč tu jde.
Ale!
Měla jsem depo-proveru-a nebyla jsem a nejsem spokojená. Skončila mi 21.října, a do dnes nemám menstruaci!
Byla jsem u dr. těhotná nejsem, ale vyvolávačku na menstruaco dostanu až pokud mi nepřijde do Března 8o
Během působení jsem menstruaci měla, skoro 20 dní :zed: :zed: jak po šesti nedělí, po jejím skončení 14 dní, a od té doby nic :nevim:
Prý ta injekce zamrazí mens. cyklus- takže je to pěknej bordel.
A to nemluvím o svých náladách :zed: rozhodilo mi to co jen mohlo- nedoporučuji
Na obranu, mám i pozitivní zkušenost od tety, ta jí má již třetím rokem a je spokojená.
Ale mě teda bylo řečeno, že se nemá používat déle jak roky 2 -řídnutí kostí :nevim:
Tak Vám přeju ať Vám vyhovuje

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.7.16 21:35

Holky, kdy jste otěhotněli po DP?… mám naposledy píchnutou 11/2015… dneska se nám stala nehoda - dítě nechceme prozatím další… Před měsícem jsem byla u gynekolog, a ten říkal, že sliznice jsou naprosto klidné a že MS neočekává, že to nevypadá, že by mělo dozrávat vajíčko, ale že i tak se třeba může stát, že neříká, že má 100% jistotu… no asi by to bylo štěstí kdybych zrovna měla ovu a zrovna otěhotněla, ted dumám, zda jít do postinoru, či ne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.7.16 21:38

Autor: od porodu (4/2015) jsem neměla menstruaci - ani po vysazení DP se ještě nedostavila.

• Citovat
  • Upravit
2345
4.10.16 12:33

Poslední injekce pichla v říjnu 2015. Na ms stále čekám. Za 6 měsíců jsem přibrala 12 kg a mám o 3kg více, než když jsem sla v srpnu 2014 rodit. V nějaké diskusi jsem ji ze začátku chválila, ale beru zpět :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
29.10.16 13:54

@Macice13 já mám poslední píchlou taky tak a stále MS nic, přibrat nepřibírám teda, mám o 7Kg méne než před otěhotněním :D, ale frndař říkal, že pokud do konce října nedostanu MS, mám se stavit a domluvíme se co a jak dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
29.10.16 21:06

@VerousekVra já to včera po roce dostala… Začala sem brát Indonal vitamíny na srovnání hormonů přírodní cestou a do 14 dnů jsem to dostala. Tak snad se tělo začne dávat do pořádku. Přeji ti totéž :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.2.18 13:56

Vysazeni

Ahoj mam dotaz. Zhruba 4 roky jsem brala depo proveru a uz pul roku ji nemam ale menstruace zadna :,( snazime se z manzelem o miminko a zrejme to asi nepujde. Muj gynekolog co mi to napsal je uz v duchodu a ten novy se divil co jsem to brala kdyz nemam deti. Nectu totiz recenze ani nezadouci ucinky. Pry neexistuje zpusob mi Ms vyvolat. Nevite neakou radu krom toho ze mam cekat? Nebo vase zkusenosti? :think: dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.9.18 22:54

@janinka4444 Nemohu se sice vyjádřit k účinkům Depo Provery (právě jsem začala- jsem po 1. injekci), ale ráda bych upozornila na sterilizaci.
Po porodu syna (3.dítě) mi lékař sdělil, že až po 35. roce, a že má žena ještě 3 měsíce na rozmyšlenou. Tak jsem 5 let trpělivě čekala a když už konečně nastal čas, měla jsem se objednat do nemocnice, kde mě „strašně milá“ sestra přepojila na primáře a ten mi v klidu oznámil : „Ale paní, pravidlo 3 děti a 35 let už neplatí. Pojišťovna nám tyto případy vrací a nechce je proplácet. Takže sterilizace pouze v životohrožujících případech.“ Načež jsem opařená polkla, poděkovala a štěkla jsem,že za chvíli už si budem brát Paralen až na smrtelný posteli. Pokud je to ve Vašem městě jiné - gratuluji a závidím! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.18 20:47
:(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
16.11.18 21:26

Ahoj holky vidim ze s Depo proveroi ma zkusenost kazda jinou.Pridam i ja posledni injekci sem si nechala pichnout 16.10.18 a uz dalsi nechci mam dve deti a chtelu bysme jeste mrnouska.Ale uzivala jsi ji dost dlouho tal mam strach ze bude velky problem.Slysela jsem.ze pomaha na selhani trezalka tak jsem ji zkusila uz to beru skoro tyden toz uvidim a snad se zadari.Kazde telo to snasi a reaguje jinak ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.19 15:43

Ahoj

Chci se zeptat byla mi Pichla injekce po interupci. 14 dni po
Dr mi nic o tom neřekl.
Na další měsíc mám přijít za tři týdny měly jsme se chránit po aplikaci ještě 7 dni pak si nemam už dávat pozor :( ale nemam menstruace ani po tom potratu a hlavně jsem same pupínky a při sexu vždy mam špinění i krev a boly me prsa test jsem si nedelala zatím za týden mam jít teda na další injekci muj lékař řekl že se aplikuje tři měsíce po sobe stim ze každý měsíc mi ji pichne pak až po třetí davce přijdu za tři měsíce jak čtu chodíte co tři měsíce Já jinak jak je to možne 😤 😤 😤 bojim se ze mužů byt těhotna

Příspěvek upraven 01.09.19 v 15:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.19 15:45
@Sarka1987 píše:
Ahoj mam dotaz. Zhruba 4 roky jsem brala depo proveru a uz pul roku ji nemam ale menstruace zadna :,( snazime se z manzelem o miminko a zrejme to asi nepujde. Muj gynekolog co mi to napsal je uz v duchodu a ten novy se divil co jsem to brala kdyz nemam deti. Nectu totiz recenze ani nezadouci ucinky. Pry neexistuje zpusob mi Ms vyvolat. Nevite neakou radu krom toho ze mam cekat? Nebo vase zkusenosti? :think: dekuji
existuje injekce na vyvolání menstruace
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital