Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Co ATB? Používá se Minocyclin.
Předtím bych zkusila tu detoxikaci. Pokud by to nepomohlo nasadila bych ATB.
@Anonymní píše:
@Lolllo
Nejsem z Prahy, ale asi by pro mě nebyl problém tam dojet, mám to vlakem cca hodinu. Jde do diskuze posílat e-mailové adresy? Kdyžtak iz. constantin@yahoo.com, kdyby se to vyhvězdičkovalo, tak se ozvu do zprávy…
Mudr. Veronika Klezlova http://www.znamylekar.cz/…log/praha-10
Ted pusobi nejvic v nejakem laserovem centru http://www.laserove-centrum-praha.cz anebo ve Vinohradske nemocnici http://www.aknelinka.cz/lekar-radi.php
Asi bych ji zavolala a domluvila se s ni, kde ji nejlepe zastihnes. Je fakt vyborna.
Pokud na tyto problémy pomáhá hormonální antikoncepce tak co zkusit hormonální jogu? Třeba by ti to srovnalo tělo a pomohlo? Určitě to neuškodí, i kdyby to nevyřešilo zrovna tento problém.
Jinak nevím, jestli je to nějaká útěcha.. ale já například mám pleť bezproblémovou, ale jelikož je mi už hodně přes 30 tak pro mne prostě nepřipadá v úvahu vyjít ven nenamalovaná. Vypadám prostě jako nemocná a opravdu nehezká. Když se namaluju tak je to opravdu veliký rozdíl. Stejně tak jsem viděla jiné holky o kterých jsem si myslela jak jsou přirozeně krásné, a když byly bez make-upu no tak normální tuctovky. Ono to dělá hodně. Takže já prostě beru každodenní malování (i když velmi decentní) za něco běžného jako se učesat nebo vyčistit zuby. Nenamalovaná bych nikam nešla, necítila bych se dobře. Drž se! Decentně se maluj, všímej si jak jsou namalované holky a ženy pěkné, zatímco ty nenamalované už vypadají hůř (takže to tak prostě mají všechny ženské, hlavně v určitém věku), snaž se jíst zdravě a jistě je někde řešení i pro Tebe! Držím pěsti!!
![]()
Musim říct, že boj s akné dobře znám. Občas se mi udělali úplný pupeny, že mě vždycky bolel celý obličej. Začala jsem chodit pravidelně na kosmetiku, hezky 2× do měsíce. Ze začátku jsem u ní bolestí brečela, domu chodila rudá s kráterama..ale vydržela jsem a zlepšilo se to. Jeden čas jsem mohla ven i bez makeupu
. Bohužel, nějaké jizvičky na obličeji mám..takže pravidelně navštěvovat kosmetičku a používat kvalitní krémy.
Ahoj holky, oživuji tuto diskuzi, protože bych tak řekla, ze to souvisí s mým problem, od 14 let trpim na akné, momentálně mi bude 21, před dvěma lety mi plet zachránil duac gel, do 2 měsíců bez pupinku, téměř dva roky vše ok, ale dva tydny zpět jsem se z ničeho nic znovu osypala, nebo asi ne z ničeho nic, před mesicem jsme se rozesli s pritelem a měla jsem docela stres, furt nějaké hádky, jenže už pres mesic s nim nejsem a presto se mi stále dělají pupinky jak kdysi dřív, vůbec nevim proč a jsem z toho už unavena, nemuzu spat, jidlo mi kvůli tomu nechutna, celkově mi přijde, ze si nedokážu užívat zivot diky tomu, každý den se mi chce brecet, při pohledu do zrcadla se mi chce brecet, rodice mi rikaji, ze mám par pupinku a ze jsou na svete horsi věci, a ať se tak nezaobiram sama sebou, jenže lehko se to řekne, ze..kdo nezažil neví.. v pondělí jsem si nechala znovu předepsat duac, něco mi už mizí, ale dělají se další, a já už proste nevim co dal, jinak jsem blondyna, štihlá, řekla bych vysportovaná holka, kluci o mě zájem mají, jenže mě je to vše jedno, jediný co si preju je mít zase zpět svoji pěknou plet, vim, ze si ten stres způsobuje sama a ze vlastně sama sebe ničím, ale ono je to těžké videt ty pupinky..
Asi necekam žádné zázračné rady, jen jsem se chtěla vybrečet, tak se kdyztak predem omlouvam, pokud to někoho otravuje ![]()
@Anonymní píše:
Zakladatelko úplně ti rozumím.Já jsem na tom tak nějak podobně.Dřív jsem byla vcelku hubená nechci znít namysleně ale myslím,že hezká taky,dřív mi kamarádky říkali jak se mám,že se po mě chlapy otáčí.Dřív jsem byla přesně ten tip holky co využívaly svého vzhledu.Před víc jak 5 lety jsem si našla přítele ( už po roce to byl můj nejdelší vztah)Ten si mě však začal hýčkat,neustále jsme chodili na večeře a pořád si kupovali něco dobrýho.V tu chvíli jsem se nějak nehlídala,protože jsem věděla,že nepřibírám.Ale šlo to ráz na ráz.Zničeho nic jsem měla nahoře asi 10kg a šlo to stále nahorů.Byla jsem ze sebe nešťastná.Po 3,5 letech jsem otěhotněla.A to jsem prosím už měla nesnesitelných 80kg.Po celý těhotenství jsem chutě moc neměla.Asi jen ten poslední mesíc.Po porodu jsem se dostala na váhu 68 kg jak já jsem byla šťastná,že jsem zhubla.Nadšení mi nevydrželo moc dlouho.Postupem času jsem začala rapidně přibírat na váze.Byla jsem jen s dítětem doma a cpala se (veškerá chutě,který jsem neměla v těhotenství jsem měla po porodu)Teď se za to nesnáším jak jsem se nedokázala udržet,už je to dost dlouhá doba od porodu a já jen přibírám.Naposledy jsem se vážila a měla jsem 97kg ale to bylo tak před 4 měsíci potom se nám rozbila váha a já tak nemám přehled o své váze.Nicméně vím,že jsem za ty 4 měsíce zase strašně přibrala.A mám ze sebe děsný mindráky.Každý večer,když chodím spát si říkám,že od zítřka to změním.Takhle si to říkám už asi rok prostě nemám pevnou vůli.A nesnáším se za to!!!!! Ani pokecat nemám s kým
Ahojki, úplně s tebou soucitim. Dřív jsem taky byla hubenoucka, hezká postava, sportovala jsem… Pak jsem ale onemocněla a po lécích šíleně přibrala. Moje maximální váha byla 82 kg na 171 cm. Teď vážím 76 kg. Za poslední měsíc jsem shodila 4 kg. Tak alespoň něco. Ale pořád nám nadváhu a nenávidím své tělo a samu sebe. Na gymplu mi holky říkaly ze jsem nejhezčí z holek že třídy, že mám krásné vlasy a mohla bych je fotit… No a teď, jsem tlustá, vlasy si vytrhavam (porucha se nazývá trichotillomanie) a moc mi s tím nejde přestat, takže jsem místy plesata. Do toho nosím brýle (na čočky mám alergii a operace se bojím). Akné sice nemám, ani jsem ho nikdy neměla, ale jsem celkově hnusná. Takže ti fakt úplně rozumím s tou váhou. Ale dá se s tím něco dělat, já třeba zhubla 20 kg, když jsem chodila do fitka na trampolíny a nechala si sestavit jídelníček fitness instruktorkou. Teď se snažím každý den nachodit alespoň 10 000 kroku a jim menší porce a ta měsíc mám ty 4 kg dole. Držím moc palce.
Jo teď jsem si všimla, že tahle diskuze je stará, ale tak neva.
@Lolllo
Nejsem z Prahy, ale asi by pro mě nebyl problém tam dojet, mám to vlakem cca hodinu. Jde do diskuze posílat e-mailové adresy? Kdyžtak iz. constantin@yahoo.com, kdyby se to vyhvězdičkovalo, tak se ozvu do zprávy…