Deprese, únava,já už nevím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
426
20.6.14 19:38

@Vet ahoj. Ja mam pocity strasne unavy 2 roky, navic motolice, brneni tela, kamen na hrudi, knedlik v krku, zazivaci potize, popraskany jazyk, rozmlzene videni. Taky se mi po ranu nechce vstat, hned se motam, to me znervozni a uz to jede po zbytek dne. Narozdil od tebe je ale pro me pobyt o samote nejhorsi. Me tvrdi, ze je to uzkostna a panicka porucha.! Na ostatnich vysetrenich mam vse negat. Taky jsem z toho uz nestastna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vet
29
20.6.14 20:16

Člověk už neví co s tím, piju magnezium vše možné a ted tady sedím, třeští mi hlava, buší mi srdce, nic mě nebaví, netěší, v práci se musím přemáhat je to hrozné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vet
29
21.6.14 12:04

Je možné že prášky přestanou zabírat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
21.6.14 12:29

Kamaradks bojuje od porodu tezkou depresi a psychiatricka uz na ni vyzkousela nespocet leku a kombinaci jedny na depresi, druhe na energii dalsi na utlum na noc, atd… No jedla i 6 prasku denne a zmena zadna! Bojim se, ze je to i trochu v jeji hlave, ze tak moc veri ze ma „nevylecitelnou“depresi, ze uz to telo s tim odmita cokoli delat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
starabarunka
22.6.14 16:47

Asi to bude znít hodně zláštně a neuvěřitelně, ale kamarádce pomohl pohyb, já ráda běhám, no běhám spíše klušu a vždy si u toho vyprázdním hlavu, ona trpívala depreseme, ne asi tak hlubokýma, jako tu píšete vy, ale mívala je…několikrát jsem ji tahala, ať jde se mnou, ale nechtěla, tak jsem to vzdala a pak jsem ji viděla venku, jak šla na procházku, o měsíc později jsem ji viděla, jak také běhá, nenutila jsem ji, ať běháme spolu, přišla na to, na co já, že to běhání může opravdu pomáhat a věřte nebo ne, je s ní teď řeč, je veselejší, pesimismu mnohem méně, prostě si našla něco, co jí pomáhá k tomu, překonávat ty své stavy a to bez prášků a různých terapií…

• Citovat
  • Upravit
1957
23.6.14 12:53
@Amy88 píše:
@Vet ahoj. Ja mam pocity strasne unavy 2 roky, navic motolice, brneni tela, kamen na hrudi, knedlik v krku, zazivaci potize, popraskany jazyk, rozmlzene videni. Taky se mi po ranu nechce vstat, hned se motam, to me znervozni a uz to jede po zbytek dne. Narozdil od tebe je ale pro me pobyt o samote nejhorsi. Me tvrdi, ze je to uzkostna a panicka porucha.! Na ostatnich vysetrenich mam vse negat. Taky jsem z toho uz nestastna

Já bych nezůstávala u diagnózy úzkostné poruchy. Tím se zaplácne kde co. Mohly by to být nevyléčené chlamydie, borelióza, paraziti… Vše je negativní, protože ty potvory jsou někde v těle už dobře zapouzdřené. Když nepomáhá běžná medicína, zaměřila bych se na alternativní možnosti. Motolice a brnění těla není od úzkostné poruchy. Hlavně to nevzdat a hledat řešení dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
23.6.14 22:47

@vendulka72 chlamydie i borelie 2× z krve vylouceny na infekcnim…a jak se toho „alternativnim“ zpusobem zbavit? Uz jsem zkousela tolik preparatu na imunitu zmenu stravy atd… A zmena zadna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
25.6.14 10:53

@Amy88 2× z krve vyloučeny na infekčním… Prolezla bych si weby, kde to řeší lidi, co jim taky v krvi nic nenašli…
Taky bývají případy, kdy potíže způsobují paraziti. Zabývá se tím nějaká ing. Hana Bláhová.
(Motolice-motání hlavy je původně od Motolice - parazita).

Takže bych rozhodně hledala dál. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.14 17:51

A bereš nějaké antidepresiva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
26.6.14 13:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
27.6.14 00:49
@Amy88 píše:
@vendulka72 chlamydie i borelie 2× z krve vylouceny na infekcnim…a jak se toho „alternativnim“ zpusobem zbavit? Uz jsem zkousela tolik preparatu na imunitu zmenu stravy atd… A zmena zadna!

To byl velmi dobry tip, jaky tip testu ti dělaly WB nebo elisu? vzhledem k problémům které popisuješ by bylo vhodné zajít na neurologii a nechat su udělat punkci z mozkomýšního moku a udělat PCR test na neurologii toho otestjou víc než jen tyhle dvě potvory, a pokud jsi mněla z krve elisu tak si nech udělat WB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
27.6.14 09:54

@MartinKa36 i elisu i wb…negativni. Na neurologii ct, mr, eeg, emg, ionty, stitna, nejake svalove hodnoty ci co a vse jak u max. Zdraveho cloveka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
27.6.14 10:59

@Amy88 těch potvor co tohle dělají může být víc, jako první nastřel to bylo dobrý ale já osobně bych ti narval do páteře jehlu :) WB i elisa jsou nepřímé testy na protilátky z punkce ti udělají přímý test. + parazity z krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3365
5.7.14 08:41

Ahojky všichni :kytka:, mohla bych se k vám přidat? Taky mám depky, občas šílený stavy (jako např. od minulého týdne :pocitac: )… Někdy mám v hlavě takový zmatky, že nevím co bude, že bych nejraději třískla hlavou o zeď, aby ty všechny blbý myšlenky „vyskočily“ ven :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
5.7.14 15:01

@Peťula21 co presne ti dela problemy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie