Deprese z gynekologa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
5.10.14 16:20
@Anonymní píše:
Já ne, ale má takové podobné řeči. Je drsnější. Třeba řekl jedné pacientce po porodu, že ji tam zůstala díra jak do pekel atd.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
5.10.14 16:33

Mazec! To je na žalobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
5.10.14 16:39

Zakladatelko, opravdu popremyslej o zmene toho lekare. Pises, ze z operace strach nemas, ze budes v narkoze. TAk pred dvema mesici tu byla diskuze, kdy zakladatelka byla na odberu vajicek v narkoze a mela deprese z toho, ze byla v takoveto poloze a nevedela, co s ni kdo delal. Dle reakci pod diskuzi nebyla samotna. Pod narkozu bych sla pouze peclive vybranemu lekari [samozrejme vyjma akutnich stavu].

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.14 18:22

Ne, nebojím se, že by se mnou dělal něco špatného v narkoze, opravdu jako operater je špička. Navíc jdu už za týden a v úterý začíná kolečko vyšetření. Říkám si, že mohl mít blbý den, ale prostě nejsem tak silná, abych nad tím mávla rukou. Nechci to nazývat trauma, ale asi to trauma je. celé dny sedím a nemyslím na nic jiného, než na to, že jsem prostě stigmatizovaná, neschopná slabošská nula, se kterou si už druhý chlap dělal co chtěl. Jen brečím a nemůžu nic dělat, myslet na nic jiného.
V pondělí mám telefonickou konzultaci se svou psychiatričkou, tak snad mi pomůže.
Na žalobu to není, opravdu z lékařského hlediska bylo vše OK, žádný případ toho, kdy doktor pacientky zneužíval, to fakt ne.
Po operaci k němu nepáchnu, to ani za nic.
Jinak se proslýchá, že je drsný i k podřízeným, ale na druhou stranu tohle oddělení hodně pozvedl. ¨
Prostě je to spíš můj problém, že jsem to vyšetření díky tomu, co se mi stalo nezvládla.
Ale to strašné ponížení… Bože, to nepřeju nikomu. Nevím, že si třeba neuměl představit, že by na mém místě byla třeba jeho dcera. Nebo to je prostě typ, který si myslí, že si za to ženská může sama. Nevím,

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.14 18:24

Holky, že to zvládnu nějak se s tím srovnat? :,(

• Citovat
  • Upravit
18148
5.10.14 18:32

Není to tvůj problém, proboha, neobviňuj sebe!! Až budeš mluvit s psychiatričkou, nebylo by špatné domluvit se, zda je možnost doprovodu k předoperačnímu vyšetření. Akutně ho potřebuješ. Zdraví nemáme jen tělesné ale i duševní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.14 18:46

Nejedná se náhodou o Vyškov? T.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.14 18:49

Vyškov ne, ale omlouvám se, nechci jmenovat, opravdu jsem napsala dost informací.

• Citovat
  • Upravit
17629
5.10.14 19:03

Než budes konzultovat, tak zavolej na linku důvěry, přijde mi to dost dlouhe pro tebe do utery. Hledej na www.linkyduvery.cz. Drzim palce, at vše zvládneš, není to tvá vina, ale pan doktor má problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.14 19:04

Právě proto mi to na toho člověka tak sedí.. Jinak teda přeji hodně sil a odvahy, určitě to zvládneš a pak už tam nemusíš :hug: T.

• Citovat
  • Upravit
5473
5.10.14 19:33

Zakladatelko, proboha, ty se neobviňuj z ničeho, zvládlas to podle svých nejlepších možností, někdo by to po takovém zážitku nedal ani tak. A z lékařského hlediska prostě nebylo vše OK, lékařské ošetření není jen o samotném odborném zákroku, ale i o jednání s pacientem. Já obvykle své kolegy v diskusích hájím, protože je na ně ve společnosti nasazováno dost a velmi často nespravedlivě, ale to, co jsi popsala (a svým projevem a popisem jsi mě opravdu přesvědčila, že nejsi hysterka, ale rozumná ženská), opravdu není v pořádku a je smutné, že se tak chová primář, který vede další lidi a musí mít už mnoho zkušeností. Na podřízené může být pes, ale právě i v tom smyslu, že jim musí vtloukat nutnost empatického jednání s pacientem. Na stížnost to opravdu není, tedy ne ve smyslu stížnosti na lék. komoru apod., tam by se hodnotilo ev. pochybení při vyšetření, zákroku, ale dopis na vedení bych po operaci klidně napsala, ona panu doktorovi zpětná vazba neuškodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
5.10.14 20:44

Je mi moc lito, co si zazila. Ale je te z toho prispevku vubec nevnimam jako slabou, naopak. Ty jsi presne rekla, proc mas s gynekologickym vysetrenim problem, snazila si se spolupracovat, s podporou empaticke sestricky se vysetreni povedlo udelat. Cili chovani zrale dospele zeny, ktera ma za sebou traumatickou zkusenost se znasilnenim. Lekar byl arogantni a on udelal vse pro to, aby to vysetreni co nejvic zkomplikoval a zneprijemnil. Chovani nevyzraleho fracka. Drz se!!! A at ti operace dobre dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
6.10.14 01:41
@Anonymní píše:
Vyškov ne, ale omlouvám se, nechci jmenovat, opravdu jsem napsala dost informací.

Ahojky, to byly urco horovice. Mistni primar ma dost casto hloupe reci.Ja myslim, ze bys mohla zminit pracoviste jako varovani pro ostatni. Pochybuju, ze bys z toho mela neprijemnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.14 13:01

Opět děkuju všem, volala jsem večer na krizovou linku, nějak jsem nemohla spát a všechno to tak bolelo. Dnes jsem volala do nemocnice, že si předoperační vyšetření přeji u jiného lékaře. Sestra mne objednala a přesto, že jsem jí NIC neřekla, ptala se, to jsme na vás byli tak zlí? Řekla jsem, že ne, ale jestli by si mne na to vyšetření mohl vzít někdo jiný. Řekla, že samozřejmě a že je jí to moc líto.
Opravdu to nebyla ta sestra, co byla u vyšetření a přesto bylo cítit, že evidentně chápe… Nemusela jsem říct ani slovo.
Tak jsem zvědavá.

• Citovat
  • Upravit
30994
6.10.14 13:04
@Anonymní píše:
Opět děkuju všem, volala jsem večer na krizovou linku, nějak jsem nemohla spát a všechno to tak bolelo. Dnes jsem volala do nemocnice, že si předoperační vyšetření přeji u jiného lékaře. Sestra mne objednala a přesto, že jsem jí NIC neřekla, ptala se, to jsme na vás byli tak zlí? Řekla jsem, že ne, ale jestli by si mne na to vyšetření mohl vzít někdo jiný. Řekla, že samozřejmě a že je jí to moc líto.
Opravdu to nebyla ta sestra, co byla u vyšetření a přesto bylo cítit, že evidentně chápe… Nemusela jsem říct ani slovo.
Tak jsem zvědavá.

Udelala jsi moc dobre. Drzim palce, at to cele preboli co nejdrive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí