Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hm, takový český dr. House? V seriálu ho ženský milují (myslím divačky, ne seriáloví pacienti), ale pro mě je to nepřijatelné. Vzhledem k tomu, že na léčbě se podstatně podílí psychika pacienta, tak je toto špatně. A ještě mi přijde u gynekologa horší to, že tam je žena v takové „ponížené“ pozici, to je snad ještě o level hnusnější na ní štěkat. Ortopeda by šlo třeba praštit sádrovou dlahou a s hrdostí odejít
, ale z gynekologické kozy se hrdě odchází a vůbec argumentuje dost blbě.
Pro zakladatelku:neprozradila bys mi do SZ co to bylo za nemocnici? Predem diky T
Já myslím, že ty seš statečná. Problém má hlavně doktor. Patrně je zakomplexovanej blb. Takhle se nemůže chovat ani k pacientce, která neprošla takovym traumatem. Zvažovala bych stížnost a nebo bych mu napsala, jak vidim jeho chování. Ale radši až po operaci. K vyšetření bych si vzala manžela.
OK, kašlu na to. Je to Tábor. http://www.znamylekar.cz/…ekolog/tabor#…
A stížnost podávat nebudu, neboť po lékařské stránce bylo vše OK, že mám nějaké trauma a psychiatrickou diagnozu. posttraumatickou stresovou poruchu je můj problém. Vím, že kdybych nebyla tak traumatizovaná, určitě by pomohl. Jednání s pacientkami, které jsou nestandardní nezvládá, holt každý asi nemá schopnost empatie. Jen mne zaráží chování sestřiček v jeho nepřítomnosti. Vědí, že je to prostě hulvát a omlouvají se, jak se chová. Je mi jich líto.
Vytiskla jsem si etický kodex a až se mnou bude jednat, holt musím v sobě najít sílu, aby se mnou nejednal jako s onucí a pár věcí mu připomenu. A hlavně, asi poprvé v životě se nechám oslovovat titulem, prostě už nebudu ta slabá vystresovaná troska, ale paní magistra. Třeba pak budu jedna z těch, která ho bude vychvalovat
Ale on o tvé poruše věděl a do jednání s pacientem tohle proste nepatří. Platíš si tuto službu a asi to úplně nesplnilo očekávání. Hnala bych ho vidlema.
@Saroya píše:
Ale on o tvé poruše věděl a do jednání s pacientem tohle proste nepatří. Platíš si tuto službu a asi to úplně nesplnilo očekávání. Hnala bych ho vidlema.
Upřímně, jeho chování mi výrazně zvýší účet za psychoterapii
Obavám se, ze to není dobry nápad si dojit pro blby zážitek znovu, když vis, ze je to jeho konstantní chovani, mě teď fakt vytočily i ty dalsi komenty na znamylekar. Ten člověk tam nemá co delat
@Anonymní píše:
Upřímně, jeho chování mi výrazně zvýší účet za psychoterapii
to se nedivím. mne by to taky rozhodilo nervy a to PTSP netrpím
Blbé je, že on tu gyndu fakt zvedl, před ním to byla katastrofa, zadlužená, péče strašná, pokoje jak v dobytčáku… A odborník fakt je ![]()
@Anonymní píše:
Blbé je, že on tu gyndu fakt zvedl, před ním to byla katastrofa, zadlužená, péče strašná, pokoje jak v dobytčáku… A odborník fakt je
Nevim, jak jsi na tom financne, zda je opravdu takovy problem dojet napr.do Prahy a vybrat si z x nemocnic. Z tve strany mne to prijde jako sebemrskacstvi. A odbornik se pozna jak? Pocet publikaci, svetoznamy ohlas…? Z ceho usuzujes, ze je odbornik, ze neni o nic lepsi nez doktori v Motole, v Podoli, u Apolinare. Nikdo by me u nej znovu nevidel, to neni dr. House, ten tahal svou jedinecnosti lidi ze smrtelne postele.
A na předoperační jsem objednaná k jinému, on bude jen operovat a asi se s ním potkám na pooperačním. Stejně tam je člověk nejvíc v kontaktu se sestrami, které jsou skvělé. Určitě jsem se rozhodla, že se vymaním z pozice oběti a prostě se zvednu z popela a pana primáře uzemním, dřív jsem to uměla a dnes jsem se konečně dokázala na něj naštvat, tak to bude jako součást terapie. Určitě zapojím i manžela.
@Saroya píše:
to se nedivím. mne by to taky rozhodilo nervy a to PTSP netrpím
stalo s eem to s mym lekarem taky…premyslim co s tim jak ho potrestat
ublizil mi strasne
@Anonymní píše:
Blbé je, že on tu gyndu fakt zvedl, před ním to byla katastrofa, zadlužená, péče strašná, pokoje jak v dobytčáku… A odborník fakt je
to ho nijak neomlouva
Tak jsem si přečetla jeho hodnocení na znamylekar a píše tam holčina, že jí seřval, že jí ukápla slza a jiné, že vynadal, že brečí po potratu, že jiné potratí i 7×. Trochu se mi ulevilo, že chyba není jen na mé straně…
Jiný pár prý seřval, když se přítel ptal, kdy pustí jeho přítelkyni domů, aby se mohl o ní starat. Většina si stěžuje, že je hulvát, ale plno lidí tam píše, že po profesní stránce je super.