Deprese z gynekologa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.10.14 15:09

Tak jsem si přečetla jeho hodnocení na znamylekar a píše tam holčina, že jí seřval, že jí ukápla slza a jiné, že vynadal, že brečí po potratu, že jiné potratí i 7×. Trochu se mi ulevilo, že chyba není jen na mé straně…
Jiný pár prý seřval, když se přítel ptal, kdy pustí jeho přítelkyni domů, aby se mohl o ní starat. Většina si stěžuje, že je hulvát, ale plno lidí tam píše, že po profesní stránce je super.

• Citovat
  • Upravit
5473
6.10.14 15:17

Hm, takový český dr. House? V seriálu ho ženský milují (myslím divačky, ne seriáloví pacienti), ale pro mě je to nepřijatelné. Vzhledem k tomu, že na léčbě se podstatně podílí psychika pacienta, tak je toto špatně. A ještě mi přijde u gynekologa horší to, že tam je žena v takové „ponížené“ pozici, to je snad ještě o level hnusnější na ní štěkat. Ortopeda by šlo třeba praštit sádrovou dlahou a s hrdostí odejít :mrgreen:, ale z gynekologické kozy se hrdě odchází a vůbec argumentuje dost blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
6.10.14 19:44

Pro zakladatelku:neprozradila bys mi do SZ co to bylo za nemocnici? Predem diky T

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
6.10.14 20:23

Já myslím, že ty seš statečná. Problém má hlavně doktor. Patrně je zakomplexovanej blb. Takhle se nemůže chovat ani k pacientce, která neprošla takovym traumatem. Zvažovala bych stížnost a nebo bych mu napsala, jak vidim jeho chování. Ale radši až po operaci. K vyšetření bych si vzala manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.14 21:19

OK, kašlu na to. Je to Tábor. http://www.znamylekar.cz/…ekolog/tabor#…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.14 21:28

A stížnost podávat nebudu, neboť po lékařské stránce bylo vše OK, že mám nějaké trauma a psychiatrickou diagnozu. posttraumatickou stresovou poruchu je můj problém. Vím, že kdybych nebyla tak traumatizovaná, určitě by pomohl. Jednání s pacientkami, které jsou nestandardní nezvládá, holt každý asi nemá schopnost empatie. Jen mne zaráží chování sestřiček v jeho nepřítomnosti. Vědí, že je to prostě hulvát a omlouvají se, jak se chová. Je mi jich líto.

Vytiskla jsem si etický kodex a až se mnou bude jednat, holt musím v sobě najít sílu, aby se mnou nejednal jako s onucí a pár věcí mu připomenu. A hlavně, asi poprvé v životě se nechám oslovovat titulem, prostě už nebudu ta slabá vystresovaná troska, ale paní magistra. Třeba pak budu jedna z těch, která ho bude vychvalovat

• Citovat
  • Upravit
17629
6.10.14 21:30

Ale on o tvé poruše věděl a do jednání s pacientem tohle proste nepatří. Platíš si tuto službu a asi to úplně nesplnilo očekávání. Hnala bych ho vidlema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.14 21:33
@Saroya píše:
Ale on o tvé poruše věděl a do jednání s pacientem tohle proste nepatří. Platíš si tuto službu a asi to úplně nesplnilo očekávání. Hnala bych ho vidlema.

Upřímně, jeho chování mi výrazně zvýší účet za psychoterapii

• Citovat
  • Upravit
17629
6.10.14 21:34

Obavám se, ze to není dobry nápad si dojit pro blby zážitek znovu, když vis, ze je to jeho konstantní chovani, mě teď fakt vytočily i ty dalsi komenty na znamylekar. Ten člověk tam nemá co delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
6.10.14 21:36
@Anonymní píše:
Upřímně, jeho chování mi výrazně zvýší účet za psychoterapii

to se nedivím. mne by to taky rozhodilo nervy a to PTSP netrpím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.14 21:38

Blbé je, že on tu gyndu fakt zvedl, před ním to byla katastrofa, zadlužená, péče strašná, pokoje jak v dobytčáku… A odborník fakt je :nevim:

• Citovat
  • Upravit
30994
6.10.14 21:48
@Anonymní píše:
Blbé je, že on tu gyndu fakt zvedl, před ním to byla katastrofa, zadlužená, péče strašná, pokoje jak v dobytčáku… A odborník fakt je :nevim:

Nevim, jak jsi na tom financne, zda je opravdu takovy problem dojet napr.do Prahy a vybrat si z x nemocnic. Z tve strany mne to prijde jako sebemrskacstvi. A odbornik se pozna jak? Pocet publikaci, svetoznamy ohlas…? Z ceho usuzujes, ze je odbornik, ze neni o nic lepsi nez doktori v Motole, v Podoli, u Apolinare. Nikdo by me u nej znovu nevidel, to neni dr. House, ten tahal svou jedinecnosti lidi ze smrtelne postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.14 21:50

A na předoperační jsem objednaná k jinému, on bude jen operovat a asi se s ním potkám na pooperačním. Stejně tam je člověk nejvíc v kontaktu se sestrami, které jsou skvělé. Určitě jsem se rozhodla, že se vymaním z pozice oběti a prostě se zvednu z popela a pana primáře uzemním, dřív jsem to uměla a dnes jsem se konečně dokázala na něj naštvat, tak to bude jako součást terapie. Určitě zapojím i manžela.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
6.10.14 21:50
@Saroya píše:
to se nedivím. mne by to taky rozhodilo nervy a to PTSP netrpím

stalo s eem to s mym lekarem taky…premyslim co s tim jak ho potrestat :cert: ublizil mi strasne

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
6.10.14 21:51
@Anonymní píše:
Blbé je, že on tu gyndu fakt zvedl, před ním to byla katastrofa, zadlužená, péče strašná, pokoje jak v dobytčáku… A odborník fakt je :nevim:

to ho nijak neomlouva

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí