Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ty jo, tohle by se mi nelíbilo, teda… Čím ti odstraňoval ty výrůstky?
Co chceš řešit? Odstranil ti znaménka na exponovaným místě, tam by opravdu nemělo žádný být. Není možný, že jste si jen špatně rozuměli? Ty jsi chtěla odstranit výrůstky, on pochopil, že všechno? Já bych se teda nerozčilovala a byla ráda, že to je pryč.
@anahry Odstraňoval je laserem. Mně se to taky nelíbí a nechápu, proč to udělal?
@Janli Vím, že se to už vrátit nedá, ale nerozumím, proč by měla znaménka na krku vadit. Měla jsem je tam celý život a nikdy mi nepřekážela. Kdyby je vyříznul celá, to by šlo možná pochopit, ale takto seříznutá? Ne, o znaménkách nebyla vůbec řeč, jen ty výrůstky.
Jsem objednaná na další zákrok a uvažuju, že už kněmu nepůjdu, nehledě na to, že jsem za vyříznutí dala dost peněz…
Nevím, jak k tomu mám přistupovat a mám obavu, aby se mi znamínka dobře zhojila ![]()
A jake vyrustky mel na mysli? Ty odstranil?
To se takto serezava, kdyz to vycniva nad povrch. Asi jste se spatne pochopili. A dle me se to zahoji.
Edit: mne se spatne ukazala prvni fotka. Tak tohle moc nevycnivalo. Ale i tak si myslim, ze jste se spatne pochopili. Tys netusila, co na tom krku dela? Nechapu
@blumen Kožní výrůstky, fibromy. Ano, ty odstranil. Pracoval na celém krku, proto mi to nebylo podezřelé. Neviděla jsem, že řeže i do znamínka. Úplně vystouplé nebyly, ale ploché také ne.
Dobře, děkuji za uklidnění, snad to bude v pořádku.
Znaménka nemáš seříznutý, ale odstraněný úplně. Zhojí se to bez jizvy. Na krku na ně hodně svítí sluníčko a třou se o oblečení, můžou se zvrhnout v melanom. Buď ráda, že jsou pryč. Jinak bych lékaře změnila. Odstranění fibromů normálně platí pojišťovna, zbytečný za to vyhazovat peníze.
@Janli Děkuji. S tím proplácením jste mě dostala. Myslela jsem si, že mi o tom sestra řekne
Vyšetření znamínek právě pojišťovna proplácí a sestra mi to sama řekla. O proplacení odstranění fibromů se nezmínila.
S tím proplácením - není to náhodou tak, že pojišťovna proplácí jen ty, které jsou na špatných místech a mohli by se poškodit?
Pokud dá kožní lékař doporučení, odstraní chirurg všechny zdarma.
Dobrý večer, prosím o radu. Dnes jsem byla na odstranění kožních výrůstků na krku. Potom jsem šla hned do práce, takže až po příchodu domů jsem zjistila, že mi doktor (kdyby aspoň vyříznul…), ale nějak divně seříznul i dvě znaménka na krku (byly ok a v okolí žádné výrůstky nebyly, co vím). Nechci hysterčit, jen mě zajímá, jestli se můžu nějak bránit (o vyříznutí znamének nebyla řeč) nebo to mám nechat být a počkat? Jsem světlý typ
Stalo se to někomu z vás a řešily byste to? Děkuji.
Přikládám fotky původních znamének a nynějších.
Anonym, citlivé údaje nebo smazat. Děkuji.