Děsí mě porod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
647
30.8.15 18:47
@Burj Chalifa píše:Pokud se na to necítíš a panicky se bojíš, zařiď si sekci.

Já měla za to, že to u nás (v republice) snad ani nejde. Minimálně u nás v nemocnici by to nepřipadalo v úvahu, jelikož se snažej počet císařů co nejvíc omezovat. Strach z porodu rozhodně není pádnej důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
30.8.15 18:47

Ahojky, koukám, že nejsem jedinej srab na světě :) ted v těhotenství mi brali 2× krev a dvakrát jsem to ořvala…od zubaře mě vyhodili, že jsem psychicky labilní…přemýšlela jsem o císaři - ale tam je zase cevkovani a mě už při něm jednou poškodili močovou trubici a navíc ta bolest po…takže ono si moc nevybereš :nevim: já se uklidnuji tím, že když jdu k zubaři - nemam nic, ale po porodu mas mimi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
30.8.15 18:48

@Nabot Hezky jsi jí to posala, jsem se zasmála :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.8.15 18:49
@Nabot píše:
Já měla za to, že to u nás (v republice) snad ani nejde. Minimálně u nás v nemocnici by to nepřipadalo v úvahu, jelikož se snažej počet císařů co nejvíc omezovat. Strach z porodu rozhodně není pádnej důvod.

jdi jinam, investuj pár kaček do soukromého psychiatra a určitě se domluvíš. Ostatně si ani nebude vymýšlet, tokofobie je panický strach z porodu a tu by tam na indikace sekce najím mohl i bez lhaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.8.15 18:50
@vertunka píše:
Ahojky, koukám, že nejsem jedinej srab na světě :) ted v těhotenství mi brali 2× krev a dvakrát jsem to ořvala…od zubaře mě vyhodili, že jsem psychicky labilní…přemýšlela jsem o císaři - ale tam je zase cevkovani a mě už při něm jednou poškodili močovou trubici a navíc ta bolest po…takže ono si moc nevybereš :nevim: já se uklidnuji tím, že když jdu k zubaři - nemam nic, ale po porodu mas mimi :)

jak to že nemáš? Do kapsy Ti můžou dát na cestu vytrženou stoličku :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
30.8.15 18:54
@Burj Chalifa píše:
jak to že nemáš? Do kapsy Ti můžou dát na cestu vytrženou stoličku :lol:.
:mrgreen: stolička je ještě dobrá, přední zub by si asi tolik nehýčkala:-))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
30.8.15 18:58

Zakladatelko, zkus sebrat odvahu kvůli tomu miminku a snaž se porodit přirozeně. Císař vypadá sympaticky páč to nebolí hned, ale pak je to maso. Jsem po sekci pět týdnů a neni mi ještě hej. Ten první týden jsem myslela, že už v životě nebudu normálně chodit. 8o Teď už je líp, ale třeba me strašné vadí, že jsem nezažila jak miminko vytlačim, ucítím tu úlevu o které většina basní a uslyšim ho plakat. Radši bych asi měla šitou pipku než břicho. Do teď mám pocit, že neni ani moje jak ho necítím. :P
Tak seber síly a zvládni to. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.15 18:59

Procházka růžovou zahradou to není, ale kdyby to bylo tak strašné, myslíš že by ženský měli dvě, tři nebo i víc dětí? Hormony to zařídí ;) každá to má jinak, kolegyně říkala, že by si to hned zopakovala (překotný porod během 3h venku), já si druhé rozmyslím (12h křeče v zádech), ale je to zážitek :palec:

• Citovat
  • Upravit
36504
30.8.15 19:02
@boball píše: :mrgreen: stolička je ještě dobrá, přední zub by si asi tolik nehýčkala:-))

někdo si po hrůzném zážitku z křesla odnáší v kalhotech kromě stoličky i stolici :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
30.8.15 19:02
@Burj Chalifa píše:
někdo si po hrůzném zážitku z křesla odnáší v kalhotech kromě stoličky i stolici :(
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
30.8.15 19:03

@Burj Chalifa Šmarjá, ještě mne vyděsíš, že se začnu bát zubaře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
30.8.15 19:03

@Burj Chalifa Tak já se domlouvat nepotřebuju. Rodit už nejspíš nebudu a navíc jsem se toho nikdy nebála.
Ale pokud to jde takhle zařídit, tak proti gustu… Mně jen stačí vzpomenout si, jak hrozně mi bylo po obyčejný laparoskopii + jak bolela jizva po vyříznutým znamínku a už jdu do mdlob.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.8.15 19:05

Hele, holka, nedej na cizí, dej jen a jen na svůj pocit a přání. Každý prostě není a nemusí být hrdina. Nejdůležitější jsi Ty.Ona panikařící a hysterčící rodička může běžný porod pěkně zkomplikovat a na sále zatopit. Pokud si přeješ sekci, dá se to zařídit. Jak na to se už naznačilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
30.8.15 19:09

Rodila jsem dvakrát, poprvé vyvolávaně, podruhé mi praskla voda. Nemyslím si, že by byl porod něco tak strašného, aby se to nedalo v pohodě zmáknout. Ano, bolí to, ale zvládlo to spoustu žen před tebou, zvládneš to taky. Je to hlavně v hlavě - zaměř se na to, že to zvládneš a mysli pozitivně, je to půl úspěchu. ;) Taky si můžeš zařídit epidurál nebo jiné léky proti bolesti. Zkus rodit přirozeně, císař není o nic lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3271
30.8.15 19:14

Prožití porodu je individuální. Kontrakce jsou nepříjemné je to velký tlak. Pokud můžeš stát a houpat se v bocích, je to v pohodě, hlavně nelezet. Samotné tlačení neboli.Pro mne byl porod krásný, jsem prvorodicka, bez nastrihu a poranění. Rodit bych šla klidně hned znovu, jsou věci, co bolí vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí