Děti nevezmou do školky - jak s prací?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1332
23.8.13 08:37
@blegmola píše:
A nedělá si z nás zakladatelka náhodou srandu? třeba se nudí tak vymejšlí :think:

Nedělá, bohužel :zed: :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.8.13 08:38
@blegmola píše:
A nedělá si z nás zakladatelka náhodou srandu? třeba se nudí tak vymejšlí :think:

Vypadá, že to myslí naprosto vážně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
23.8.13 08:38

Treti mimi abych ziskala vice casu rozjet provozuschopnou farmu. Dekuji za odpovedi mile damy, mizim zase na sve fora permakulturistu a groweru :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
23.8.13 08:39
@neprihlasena píše:
Nedělá, bohužel :zed: :zed: :cert:

tak to je mazec 8o a fakt nechápu na co si zakladatelka stěžuje když děti neočkuje a diví se že jí je nikam nevezmou :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56295
23.8.13 08:39

Zakladatelko, mam zkraceny uvazek a velke vyhody v praci. ale mam k tomu vysokou, hodne praxe a jsem tak ochotna a flexibilni.
Jinak, jak pozoruji okoli, prace z domu a na polovicni uvazek, je velmi vzacna.
E-shop, holka zlata:))
ale promin, kdyz nemate ani na skolku, ocividne nebudet moc vzdelani a za vodou. Byt Tebou naockuji zaklad, zamakam na sobe a rozhodne nejdu do dalsiho ditete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.8.13 08:40

@Barush
tu farmu sis mohla budovat už od prvního dítěte né? A nebyla by si v takové situaci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
23.8.13 08:41
@Barush píše:
Treti mimi abych ziskala vice casu rozjet provozuschopnou farmu. Dekuji za odpovedi mile damy, mizim zase na sve fora permakulturistu a groweru :mavam:

promiň, ale když je pro vás problém i těch 1700Kč, tak by mě fakt zajímalo, jak bys chtěla rozjet farmu, která by vás uživila…my máme menší hospodářství, takže o tom něco vím, přijdeš mi dost naivní…a když se ti to nepodaří, co budeš dělat se třema dětma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26271
23.8.13 08:42
@Barush píše:
Treti mimi abych ziskala vice casu rozjet provozuschopnou farmu.

no to je výborný důvod :potlesk: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
@Barush píše:
@Anael Boze ale ja se nedivim ja bych je do statni skolky ani nedala, hnusna strava blba vychova…
Jinak s tim podplacenim do toho asi nejdu ale papir teda zfalsuju klidne jestli budou mit problem… 8)

ty musíš být provokatér, tohle jinak není možný 8o :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
@Barush píše:
Treti mimi abych ziskala vice casu rozjet provozuschopnou farmu. Dekuji za odpovedi mile damy, mizim zase na sve fora permakulturistu a groweru :mavam:

Za 1. farmařit jsi mohla hned od prvního
za 2. se třemi dětmi - DOMA - víc času?? S toho s jedním novorozencem??? Ty už ses fakt zblíznila, co? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56295
23.8.13 08:43
@neprihlasena píše:
Za 1. farmařit jsi mohla hned od prvního
za 2. se třemi dětmi - DOMA - víc času?? S toho s jedním novorozencem??? Ty už ses fakt zblíznila, co? :P

jo, to je presny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
23.8.13 08:43
@Barush píše:
@Gladys Hexu mame 2+1 priorix vubec a ani nebude. Takze fakt uvazuju nad tou praci z domu/dalsim mimi…No jeste uvidim jak se zam.bude tvarit na pol. uvazek trebas :think:

já to třetí dítě mám a řeší to situaci pro to první, že teda asi do školky teoreticky nebude muset, ale neřeší to situaci druhého, a už vůbec ne třetího dítěte :nevim:
Ale MMR nemá horní hranici aplikace, tudíž je otázkou, co všechno je v souladu s očkovacím kalendářem, jak to požaduje ten zákon, podle mě to, že nedodržíš doporučený termín očkování neznamená, že jsi v rozporu s očkovacím kalendářem, jen to, že neočkuješ na čas. Podle mě v rozporu s kalendářem, až když porušíš vysloveně nějaký příkaz, což je u hexy ta horní hranice 1,5r.
Docela by mě zajímalo, jak je to legislativně správně, to bude řešit asi nějaká hygienická stanice, právní stránku věci, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
23.8.13 08:44

Stejně si myslím že si trošku z nás utahuje :think: ale jestli to je pravda tak at si to užije a ta farma budiž jí přána i s tím 3 dítětěm. když nemá pomalu ani na soukromou školku tak nevím z čeho tu farmu chce založit, že by podvodem? jako by to chtěla udělat s těma papírama? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59410
23.8.13 08:44

Zakladatelko to jsi snad věděla ne že když nebudeš očkovat že bude problém se školkou, lyžáky, škola v přírodě… tak bud jsem si jistá že prostě očkovat nebudu a stojim si za tim ale se všema následkama, bohužel to odnesou ty děti nebo vymyslet jiné řešení ale chtít falšovat dokumenty je dost síla :jazyk:, by mě zajímalo jak chceš zfalšovat papíry které tě vyplní dětská doktorka :roll:. No asi ještě dětem budeš muset vysvětlovat proč nesmí tam a tam :? taky nejsem očkovací maniak a u dcery chci odsunout MMR asi až než půjde do školky ale hexu má normálně. Pokud bych neočkovala nic tak se nerozčiluju a vim že do státní školky jí nevezmou ale ty státní stejně nechceš tak nechápu o co ti jde a za soukromou se prostě platí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
23.8.13 08:45

@Barush Státní školka je super, já jsem tam strávila 3 roky a ráda na to vzpomínám, pravda, to bylo v letech 91-94,ale nemyslím, že to je dnes o tolik horší.
Závěrem - falšuj, podplácej a nech si udělat další neočkované dítě jen abys oddálila problémy, jistě ti to jednou omlátí o hlavu. :@

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat