Děti po ivf

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69032
8.1.16 19:34

@elanaa tak me se pri nastupu do porodnice, jak se tam clovek krouti v kontrakcich a kazdou druhou zvraci a pritom diktuje jmeno a vzdelani a povolani :jazyk: ptali i na zpusob poceti a zda byla stimulace. Ale - pri porodu samotnem, ani uz pak na sestinedeli, ani pri propusteni uz ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
8.1.16 20:05

Já teda asi trochu tápu v tom důvodu, proč nikdo neudělá studii, že matky dětí po IVF jsou „jiné“. Jako že se centra reprodukční medicíny bojí, že by zájem matek o IVF opadl, kdyby se tyto budoucí matky o sobě dočetly, že budou jiné než ostatní matky? Že například nebudou chodit tak často za dětmi na neonatologii apod.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
8.1.16 20:17
@Patule píše:
Já teda asi trochu tápu v tom důvodu, proč nikdo neudělá studii, že matky dětí po IVF jsou „jiné“. Jako že se centra reprodukční medicíny bojí, že by zájem matek o IVF opadl, kdyby se tyto budoucí matky o sobě dočetly, že budou jiné než ostatní matky? Že například nebudou chodit tak často za dětmi na neonatologii apod.?

Tak zase nemůžeme předpokládat, že tolik dětí konci na neonatologii. Ale jinak si myslím, že nikdo skutečně nechce nic vědět. Ale nějací odpůrci, studii udělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10140
8.1.16 20:48
@ugluk píše:
@elanaa tak me se pri nastupu do porodnice, jak se tam clovek krouti v kontrakcich a kazdou druhou zvraci a pritom diktuje jmeno a vzdelani a povolani :jazyk: ptali i na zpusob poceti a zda byla stimulace. Ale - pri porodu samotnem, ani uz pak na sestinedeli, ani pri propusteni uz ne.

mě se na to paradoxně ptali u prvního (normálu) podruhý ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky