Mé děti ve školce pořád kašlou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nicolink
10.12.14 21:30

@fixa08 malá měla suchý dráždivý kašel, začla jsem ji na doporučení mazat tymiánovou mastí z Justu, na druhý den se jí sputila brutální rýma, ze suchého kašle se stal kašel vlhký a vykašlává prakticky doted ale už je to menší intenzita a momentálně je bez rýmy ;) jinak ze sirupů se nám osvědčil stopkašel a na vykašlávání mucosolvan…při dráždivém kašli na noc stoptussin ;)

• Citovat
  • Upravit
4411
10.12.14 21:33

Můj sny(14m) měl už třikrát to samé. Začne to rýmou pak se přidá takový nevinný kašel občasný a nakonec to přejde k zahleněnému chrchlání. Poprvé nám doktorka napsala Spiropent + fenistil ten za 10 dní zabral, super. Za dva měsíce znova a to už nezabral a po asi měsíci jsem končili na antibiotikách. Teď se mu to zase rozjíždí :zed: už je tu ten nevinný kašel a čekám kdy to přijde :roll:. Dávala jsem osccilo a teď to změním na něco co tu píšete :palec:

Taky přemýšlím o akupunktuře, nemá někdo zkušenosti?

Příspěvek upraven 10.12.14 v 21:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
10.12.14 21:34

Jo a ještě doporučuju dělat zábal na průdušky při kašli - i když to na průduškách nesedí, krásně to malé vytáhlo a začla vykašlávat…opravdu nám to moc zabralo ( teplý tuk, kapesník, sáček, plínka )

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
10.12.14 21:42

@Ivčis malá kolem toho roka to samý, vždy to spadlo na průdušky a skončilo antibiotikama. Další rok už jsem dávala Imunoglukan a už to snášela lépe, tak možná to bylo tím a možná i trochu věkem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
10.12.14 21:44

@berry4
Jo o Rakytníku jsem taky přemýšlela, když tak mi napiš potom zkušenosti, já zkusím ten Bitusílek a když nepomůže, jdu do rakytníku ;)!
Jinak díky všem za rady, snad něco zabere a přeju ať se nám dětičky brzy uzdraví!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
10.12.14 21:44

Máme už snad dva měsíce v kuse pořád něco. Pětiletá přinese nějakou chuťovku ze školky a do pár dní v tom jedou všechny. Nejhorší je, že to odnese i mimino :zed: Teď je pětiletá už asi 14 dní doma a pořád se v tom všichni plácáme. Do školky půjde až po Novém roce. Taky už jedeme druhé kolo zánětu spojivek, to je taky super. Když se mi tu zrovna nikdo nedáví kašlem, tak brečí, že ho řežou oči. Mimino má už podruhé antibiotika do očí a od včerejška Spiropent. Už jsem z toho magor a někdy nevím, co mám komu kam nakapat, co namazat. Všechny jsou atopičky, prostřední má impetigo. Mám tu celou apatyku. Samé kapky, mastičky a sirupy :zed: Snad to jednou skončí
Nejstarší mi nikdy nestonala, doteď jsem pořádně nevěděla, co je vlastně kašel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
10.12.14 21:46
@berry4 píše:
Došel nám doma Imunoglukan a máme s tím u dcerky taky problém. Ale nerýmuje, neteplotuje, jen kašle. Momentálně používám přes den Sinecod a na noc Tussin, dobrá volba. A už jen čekám na vitamíny, tentokrát chci jít do Rakytníku, co v okolí slyším, tak je to úžasná rostlina.

Rakytník je každopádně naprostý zázrak. Nejlepší vyrobit vlastní domácí sirup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
10.12.14 21:47

@Sibyla0 Snad nebude dlouhá zima a brzy to přejde. Ten Imunoglukan ještě asi nemůže že? Teď jsem koupila jakejsi čaj na imunitu ale podle mě je to prd a taky začnu dávat probiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
10.12.14 21:49

@Antonie Bolavá
Jů a ty ho umíš? A máš recept? Dá se vůbec rakytník sehnat :think:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
10.12.14 21:50
@Ivčis píše:
@Sibyla0 Snad nebude dlouhá zima a brzy to přejde. Ten Imunoglukan ještě asi nemůže že? Teď jsem koupila jakejsi čaj na imunitu ale podle mě je to prd a taky začnu dávat probiotika.

No může, na doporučení doktora… Pak je ještě Multiimun, to se taky hodně dává. A ve zdravých výživách mají taky spoustu věcí, některé jsou taky „glukany“ dneska jsem na to zrovna koukala.. No je toho spousta, ale zrovna ten Imunoglukan mi příjde, že pomáhá. A vzhledem k tomu, že se má podávat dlouhodobě a malá se zatím fakt drží, tak to zatím nebudu měnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
10.12.14 21:52

@Sibyla0 Musím se na něčem domluvit s MuDr. Ale rozhodně ho nenechám jen tak a do něčeho půjdu. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
10.12.14 21:57

Jinak kamarádky kluk byl jak na vyndání nosní mandle, tak měl ten Ribomunyl a stejně je pořád na hromádce :? Někdo to prostě odskáče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
10.12.14 22:00
@fixa08 píše:
@Antonie Bolavá
Jů a ty ho umíš? A máš recept? Dá se vůbec rakytník sehnat :think:!

Naši někde splašili samosběr, takže nasbírali a vyrobili sirup. Myslím, že to jen vylisovali a přidali cukr. Žádná tepelná úprava, aby se nezničily vitamíny. Musím ho holkám nasadit denně. Jsem sklerotická a šidím to a pak to takhle dopadá :zed: Bratránek nemarodil, co ho užívá a to byl chabrus každou chvíli. Nasadím ho pořádně a uvidím, co to do nástupu do školky udělá. Akorát je škoda, že ho nemůžu dát nejmladší. Ta to vždycky odnese nejvíc :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
10.12.14 22:04

@Antonie Bolavá
Aha, no teď samosběr asi neseženu :mrgreen:, ale díky za tip, asi ho taky rovnou koupím! Jak píšeš, tak to vypadá jako zázrak :)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
10.12.14 22:14
@fixa08 píše:
@Antonie Bolavá
Aha, no teď samosběr asi neseženu :mrgreen:, ale díky za tip, asi ho taky rovnou koupím! Jak píšeš, tak to vypadá jako zázrak :)!

Brácha to někde sháněl už hotové. Ale to netuším kde. Asi to někde objednával na netu. Zkus pohledat. Nemám moc důvěru v tabletky a kapsle rádoby s rakytníkem. Holky třeba milujou Rakytníčky želatinky, ale rakytníku je v tom opravdu poskromnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí