Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
korvapuusti píše:Amalko: ja jsem tenkrat sla 4krat, v prubehu asi dvou mesicu a vsimla jsem si obrovske zmeny, traveni se zmenilo k lepsimu, lepsi pocit a i jsem trochu pozmenila figuru (asi jsem lepe zacla vstrebavat vsechny potrebne ziviny). Vim, ze se detox celeho tela doporucuje v urcite posloupnosti...........ale nevim jak. Asi je nejvhodnejsi zacit u strev, potom jatra, potom ledviny a nakonec krev a plice ne? Tak je tu ocistu telo schopno zvladnout. Moje pani na hydrokolonterapii mi dokonce rikala, ze brat vselijake potravinove doplnky a vitaminy bez poradne ocisty strev a jater je jako to vsechno rovnou splachovat do zachodu. Telo to nema sanci vstrebat. Tim nechci rict, ze ma kazdy uvnitr ten samy bordylek jako ja.
MarketaJak funguje ta Chlorela?
Markéta, myslím, že ideálne je začať očistou hrubého čreva. Chlorelu som zatiaľ neužívala, iba som o nej čítala, ale už je objednaná
Inak chlorelu a zelený jačmeň sme pred časom preberali na Ekologickej domácnosti. Tak sa príď spýtať ![]()
Vsem vam moc dekuji za rady a tipy.
Amalko, ja uz na ekologicke domacnosti mnohokrat byla, tak mrknu znovu a zeleny jecmen s chlorelou si najdu. ![]()
Jo, jeste jedna vec…jestli ma nekdo o tuto informaci zajem. Detoxikace organismu by se mela ukoncit minimalne 2 mesice pred planovanym otehotnenim, aby nebylo telo jeste porad ve stadiu vylucovani vsech skodlivin. To by se potom vsechny ty blivajze filtrovaly i pres toho drobecka, cimz by se puvodni zamer ocistne kury uplne minul ucinkem. Tak mi to aspon sdelil dedek korenar v jeho poradne. ![]()
Marketa
Nikina: ten Denoxinal je čistě přírodní
Co to sou ty nutraceutika ? Dík.
Dobry den, muzu se zeptat, jakym zpusobem by mela probihat ocista pred tehotenstvim? Uzivam v soucasne dobe pripravek Renol a pokud bych otehotnela, muze byt nebezpecny pro dite?
Dekuji
Ja se omlouvam, ze jsem se k Vam tak vlozila, nevadi???
Vite, rada bych si procistila organismus pred tehu, pred pul rokem jsem prodelala zamlkle tehotenstvi a udelam vse pro to, aby se to uz nestalo.
Proto se i ptam, kdyz beru treba doplnky stravy a otehotnela bych, jestli to nevadi.
Nebo myslite, ze radeji tak treba mesic nebrat vuubec nic??
Bojovala jsem s kourenim, ale uz to zvladam lip, tim padem uz skoro ani kafco, tak snad se to podari ![]()
Diky Peta