Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud máte někdo zkušenosti s dětskou chirurgií v Motole,prosím poraďte mi, na jakého konkrétního dr. se obrátit. Syna (3,5let) tam posílají na vyšetření tříselné kýly. Nevíte jak probíhá první vyšetření, Tobiáš bývá vystresovaný většinou už v čekárně. Díky za informace KLára
Klari,my nebyli v Motole,ale vyšetření se neboj,doktor jenom pohmatává ve stoje a vleže a to je všechno.
Horší jsou pak perepetie s předoperačním vyšetřením-odběr krve,od té doby Ondra zase nerad chodí k doktorce.
N azákroku jsme byli začátkem ledna a je to rychlé-1.den příjem,druhý den operace,pak další den pozorování a 4.den domů.
Monindo, díky. Koukám, že jste taky zvládli operaci se starším,když máš doma ještě mimčo. Já tajně doufám, že operace nebude hned tak akutní, za 5 týdnů bych měla rodit a pak samozřejmě chci kojit, tak nevím, jak by mě tam s kojencem a se starším synem hospitalizovali. Klára
Ahoj,
my tam byli s dcerou před rokem. Probíhalo to tak, že jsme šli k doktorce na kterou nám vyšla řada, tak že žádné vybírání doktorů se nekonalo = probíhalo to tam jako na pohotovosti.. Doktorka malou (měla jenom pět týdnů) prohmatala a poslala na sono, pak s výsledkem zpátky na chirurgii. Tam nás objednali k hospitalizaci a ještě ten večer operovali. Druhý den ráno nás k našemu úžasu propustili domů… Doma bylo vše v pořádku, jen jsme malou více chovali, aby neměla důvod brečet a týden nekoupali, jenom omývali. Po týdnu kontrola opět v Motole na chirurgii, ale zase u jiné doktorky…
Ahoj,
máte někdo zkušenosti s dětskou chirurgií v Motole,prosím poraďte mi,na jakého dr. se obrátit.Syn(3,5let)ma jít na fimozu.Jak to tam probíha?A nevíte jestli to dělají pod narkozou a zda se to dělá ambulantně?Syn je v poslední době ze všecho vystresovaný.
a
zdravim.Mam zkušenosty s hydrokylou, syna 3roky, v Motole. Doktorka, Doktor Primař. kapacita, na urovni.je to banalni zaležitostr. Syn už čtvrty den zapoměl že ho něco boli, nebo tahne, myslim jizva. Motolsky doktory a doktorku chvalim.Ja sem byla vic ve stresu než mali.
Druhy den po operaci domu. Ted jdem na kontrolu po tydnu a už přemyšlim jak mam syna na kontrolu připravit. Je to nezvladatelny.Je prostě bojovnik.TAk se držte rodiče vic než děti ![]()
Máte někdo novější zkušenost na tomto oddělení? Teď na podzim nás čeká operace kýly u syna(5 let). Jak to tam vypadá? Zkušenosti se zdravotnickým personálem na tomto oddělení? Děkuji…
Tak si odpovím sama a píšu pro všechny, kteří narazí na toto téma…není se čeho bát ![]()