Dětská přikrývka z Ikea nebo normal?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26093
30.1.14 21:36

My jsme koupili tu klasickou, na kterou dělá povlečení i Matějovský a prcek, kterýmu bude 5 v září se pod to ještě v pohodě vleze, podle mě tak do 6 let mu vydrží určitě… :nevim: A to patří spíš k větším dětem… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69041
30.1.14 21:37

Dvouleta spi porad pod 80×120 a staci ji, ale ona se nijak dramaticky nemele. Povleceni jsem si na ni sila vlastni, no, levneji to o moc nevyslo, ale nebylo to vubec tezke. Vetsi deku poridim az s vetsi posteli, naivne doufam tak v dalsi Vanoce, zatim se ji v postylce libi. Jak mam Ikeu rada, tak ten jejich system vyrobit deky (i pro dospele) ve zcela jinych rozmerech, nez se da sehnat bezne povleceni, takze uz je clovek navzdy odkazan jen na ne, mi moc sympaticky neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
30.1.14 21:37

A s odkopáváním záleží i na typu deky, mladšímu prckovi jsme koupili teď nedávno peřinu a z té se neodkope ani když chce… (nesnáší, když je přikrytej :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
30.1.14 21:38
@ugluk píše:
Dvouleta spi porad pod 80×120 a staci ji, ale ona se nijak dramaticky nemele. Povleceni jsem si na ni sila vlastni, no, levneji to o moc nevyslo, ale nebylo to vubec tezke. Vetsi deku poridim az s vetsi posteli, naivne doufam tak v dalsi Vanoce, zatim se ji v postylce libi. Jak mam Ikeu rada, tak ten jejich system vyrobit deky (i pro dospele) ve zcela jinych rozmerech, nez se da sehnat bezne povleceni, takze uz je clovek navzdy odkazan jen na ne, mi moc sympaticky neni.

Na ty dospělácký se dá dát i „normální“ povlečení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69041
30.1.14 21:41

Jo a jinak kdyz jsem sila ten vlastni povlak, tak jsem udelala dolu takovy asi 20 cm pruh latky, ktery zastrcim dole u nohou pod matraci, takze je to odkopavani mnohem tezsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69041
30.1.14 21:42

@kate02 fakt? Priznavam, ze jsem to nikdy nezkousela, stacilo mi, ze Ikea prodava dospele deky sirky 150 a vetsina povleceni na trhu je 140, takze maji smulu, nikdy jsem si to u nich nekoupila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
30.1.14 21:44

@ugluk To já teda mam ikea deku a povlečení ne všechno z ikei a pasuje to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69041
30.1.14 21:45

Tak to vsem diky za info, treba je jednou vezmu na milost ;) S tema dekama teda, jinak proti nim nic nemam. I kdyz teda my jsme s manzelem zastanci siroke dvojdeky, takze tam stejne mame smulu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
30.1.14 21:46

@ugluk To já mam u ikei širokou dvojdeku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
30.1.14 21:47

@ugluk Díky :-) No já jí už ušila potah na polštář a mám té látky hodně, tak ušiju i na přikrývku :D Je růžová se sovičkama :D Mně se právě nelíbí ty Ikeácký vzory ani na tom dětským povlečení… A ty jejich rozměry… No taky mi to není sympatický, ale zase jsem zvyklá na ten jejich malej polštářek jinak máme normální peřiny a manžel má mega polštář :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69041
30.1.14 21:55

@annaei sakra, to jsem tu fakt za blbce, co :oops: My si dvojdeku kupovali tak pred 3-4 rokama od Matejovskeho a to je snad Ikea jeste nemela. Jestli napises, ze jo, tak uz se vazne dneska jdu zahrabat.

@wona no presne tak, taky jsem nasla latku, co jsem se do ni zamilovala, takze jsem se odhodlala i k tomu siti :)
http://www.fler.cz/…lene-2038060
Polstare mame ty anatomicke z Ikea, takze kdyz jsem koupila povleceni od Matejovskeho, normalne jsem z tech jejich megapovlaku na polstare usila z kazdeho dva na male ikeacke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
30.1.14 22:00

@ugluk To fakt nevim, já tu deku mam 2roky neumim si s přítelem představit jinak spát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69041
30.1.14 22:21

@annaei to my prave taky ne, kdyz jedeme na dovolenou a daji nam dve samostatne, nejak mame problem se poradne vyspat :) Ale tu jsme prave brali od Matejovskeho i s povlecenim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
30.1.14 22:23

@ugluk Já jsem ráda, že mi někdo tu deku zahřívá a kor prcek, když spaval mezi náma vždycky byl v teple

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
30.1.14 22:43
@ugluk píše:
@kate02 fakt? Priznavam, ze jsem to nikdy nezkousela, stacilo mi, ze Ikea prodava dospele deky sirky 150 a vetsina povleceni na trhu je 140, takze maji smulu, nikdy jsem si to u nich nekoupila :mrgreen:

tak ono na tom metru a půl se těch 10 cm ztratí, no… :-)Já z toho měla taky strach, ale dospělácký v pohodě, dětská mi přijde moc velkej rozdíl na obě strany :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí