Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Ukulina jenomze starsi dite ti pak zabranu v pohode otevre a co pak? Cekat az o
poleti v noci ze schodu?
@lucenka Toho se pravě bojím, ze bude rozespala a půjde
@Aishenka Asi to tak dopadne, ze půjdu bez něj
Je v tomhle na zabití
@Ukulina přesně!! chtěla jsem to napsat ale předběhla si mě
já bych tam malou klidně dala však nebude v 10tým patře
za čas si zvykneš… co bych za to dala mít další patro kde udělám pokojíček svojí holčičce
já bych neváhala
aspon bych se vyspala, vzbudí mě každý její pohyb
@Aishenka píše:
@Ukulina jenomze starsi dite ti pak zabranu v pohode otevre a co pak? Cekat az o
poleti v noci ze schodu?
Pravda na starší dítě jsem jaksi zapomněla.
Ale jak často bude chodit dolů po schodišti?
Nezaznamenala jsem, jestli je nahoře taky záchod. Pak bych chápala, že může jít tam. Já bych se po zkušenosti s naší zábranou spíš bála, že starší ji neotevře.
(Já sama jsem ji radši překračovala, abych ji nemusela otvírat.)
@Nicolink píše:
@Aishenka starší dítě už snad bude umět sejít schody bez úrazu ne?
jseš si jistá, že rozespalé dítě sejde schody bezproblému? Vždyť i dospěláci s tím někdy mají problém. Navíc, když dítě bude nemocné, bude mít noční můry, tak lítat do patra? Nechal by to chlap na zakladatelce, nebo by neměl problém tam jít on.
@Ukulina píše:
Pravda na starší dítě jsem jaksi zapomněla.Ale jak často bude chodit dolů po schodišti?
Nezaznamenala jsem, jestli je nahoře taky záchod. Pak bych chápala, že může jít tam. Já bych se po zkušenosti s naší zábranou spíš bála, že starší ji neotevře.
(Já sama jsem ji radši překračovala, abych ji nemusela otvírat.)
co třeba noční můry, pití, nad ránem se jít přitulit k rodičům,…
@lucenka Já bych takové uspořádání taky nechtěla. Dceři je přes tři roky, teď byla nachlazená a budila se v nici i třikrát. Běhat do patra by se mi nechtělo.
@lucenka píše:
co třeba noční můry, pití, nad ránem se jít přitulit k rodičům,…
Máš pravdu.
Tak nevím no
Zase MIT ji u sebe v ložnici do 3 let se mi nechce, to by asi nechtěla jít pak sama do patra když bude zvyklá na nás. Asi se přestěhuju s ni, mala bude v jednom pokoji a já hned vedle v pokoji u schodů. Táta at si dělá co chce, stejně to beze mě dlouho nevydrží
![]()
Dík ![]()
My treba mame tak bezva schody, ze i js z nich malem parkrat slitla - ve dne. Nevim jak ostatnim ale napr.nase dcera (zvykla spat od mimina sama),ted po 3 roce chodi noc co noc k nam do loznice.
Zakl. delas dobre, nekteri chlapi jsou pekni sobci a mysli na sve pohodli, prestehuj se s ni s budes mit v noci klid, ze je vse v poradku.
@Aishenka Naše k nám nechodí. Většinou spí durch do rána, ale jsou noci, kdy se budí a volá. Nebo chce čůrat, tak k ní jdu, většinou už teda sedí na nočníku ![]()
@Kachnicka25 určitě dát zábrany na schodiště.
Jak spí v noci? A má postel bez žbrdlin?
Já měla staršího skoro do tří let v postýlce…a naštěstí neměl ani nápady to nějak přelézat. A navíc spal celou noc - takže lítání k postýlce se nekonalo (mimo nestandartní situace - nemoc a tak)…no a přes den bych ji tam samotnou nenechala…
Kluci mají pokojíček také nahoře a přes den jsou hlavně v obýváku.
Někdy je starší sám nahoře v pokojíčku, ale to začlo tak kolem 3.roku… ![]()
Co se týče otevírání zábrany v noci…máme takový systém, že kolikrát já sama mám problém to otevřít…ten starší to neotevře, když to fakt utahnu.
Běž nahoru a dopřej si luxus své vlastní ložnice ![]()
@Ukulina tak to jen závidím, naše byla to samé až do červencových prázdnin u babiček.. od té doby v noci chodí
Sice mi to vadí, na druhou stranu než jí n echat hodinu v noci brečet tak spíme spolu, snad jí to přejde bez „vyhazovu“ z ložnice.
@Aishenka Brečet bych taky nenechala. Vaše je chodící, naše volací. Když má špatné spaní, tak zas já zůstanu v posteli u ní. Ale je to vyjimečně.
Jinak u nás po prázdninách s babičkou byl trošku problém u usínání, po pár dnech byla zas vše jak dřív.