Dětské sušenky bez cukru

weruuunka
9.8.11 08:34

Dětské sušenky bez cukru

Ahoj maminky, :mavam: chtěla jsem se zeptat jestli jsou na našem trhu nějaké sušenky pro děti bez cukru. :think: Nebo co jinýho dáváte dětem kromě kukuřičných křupek. :wink:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1707
9.8.11 08:40

Taky by mě to zajímalo, zatím jsem viděla jen samé s cukrem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
9.8.11 08:40

Já kupovala Hero Baby bionatur, jsou vanilkové a myslím, ještě banánové a není tam přidaný cukr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
9.8.11 08:45
columbia píše:
Já kupovala Hero Baby bionatur, jsou vanilkové a myslím, ještě banánové a není tam přidaný cukr.

a kde je měli prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
9.8.11 08:49
estrellita píše:
Taky by mě to zajímalo, zatím jsem viděla jen samé s cukrem :nevim:

No právě já taky. :zed:

• Citovat
  • Upravit
15074
9.8.11 08:50
weruuunka píše:
Nebo co jinýho dáváte dětem kromě kukuřičných křupek. :wink:

Pohankové křupky:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
9.8.11 08:53

http://obchod.detskavyziva.cz/…ky-125g.html tyhle? Cukr nemají, ale sladké asi jsou, díky hroznové šťávě. Záleží, jestli chcete bez cukru - nesladké nebo bez cukru, protože je to „jed“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
9.8.11 08:56

:potlesk: Děkuju. Mě to, že budou sladký nevadí, ale řekla bych, že hroznová šťáva je lepší než cukr. :-) :think:

• Citovat
  • Upravit
260
9.8.11 08:57

Jo to jsou ony. Mají je v DM, globusu a určitě i jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
9.8.11 08:58
columbia píše:

Tak se do DM skočim podívat. :dance:

• Citovat
  • Upravit
12272
9.8.11 09:22
weruuunka píše:
columbia píše:
Tak se do DM skočim podívat. :dance:

Mrkni tam i na Alnatura sušenky. Máme špaldové a je tam psaný agávový sirup a med. Jestli ti tedy nevadí dávat dítěti med. Mě osobně to přijde přijatelnější, než bílý cukr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
9.8.11 09:47
columbia píše:
Já kupovala Hero Baby bionatur, jsou vanilkové a myslím, ještě banánové a není tam přidaný cukr.

Tyhle jsou bez cukru, ale mě se zdá že se špatně rozpouští v puse :think: a to už mám roční slečnu, a s těmito si moc neporadí. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
nepřihlášená xyz
9.8.11 10:58

Ahojky, nejsem v práci přihlášená, tak asi nevidím, jak máš starý miminko, proto se ptám, jak jste starý.
Proč ti tolik vadí cukr? Vím, že se to nemá přehánět, ale ani na druhej extrém se to přehánět nesmí. To bys dítku nesměla dát ani kaši, ovoce …

Mě dítě mlsá Bebesušenky (ty čtverečky) - ano, ve složení píšou „cukr“, ale ony nijak výrazně sladký nejsou a určitě to dítěti nezmění priority, že by pak už nic míň sladkýho nechtěl.
U nás máme jinou úchylku - miluje slaný. Já jsem nikdy nesolila vůbec a teď v 18m sem tam spetičkou přisolim třeba brambory nebo rejži, takže mu je naopak slaná chuť delikatesou … bohužel, když ochutnal kukuřičný křupavý chlebíčky (normální pro dospěláky, od Zátky třeba), tak to může furt, miluje to a na původní neslaný křupky mi prdí. Sladkou chuť nijak nevyhledává a není pro něj vzácná, protože je maličko slazená kaše ráno i večer, sladký má ovoce a tak 1-2× od týdne má sladkej jogurt nemo lipánek (jinak jen bílej), takže před něj můžu dát sebesladší čokoládu, on jen olízne, nechce a uteče pryč :-)

Takže jen chci říct, že panika a válka proti cukru už jen v minimálním množství je taky úchylná a ne uplně v zájmu dětí, ne? Dítě trošililinku cukru taky potřebuje. Pak ti ve třech letech ochutná tatranku, bude to pro něj taková šokující dobrota, že ti na tom začne ujíždět víc než jiný děti. Když bude malilinkato sladkýho dostávat, tak to pak pro něj nebude taková vzácnost. Ale asi se mýlim a pustíte se tu do mě

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
9.8.11 11:02

Zakladatelky prcek má 4m.

To jsem si předtím nevšimla, ale to bych teda žádné sušenky nedávala. Já jsem dávala asi až do 8m jen křupky (kukuřičné, pohankové, rýžové) a potom až ty keksíky.

• Citovat
  • Upravit
weruuunka
9.8.11 11:24
PetkaK píše:
Zakladatelky prcek má 4m.To jsem si předtím nevšimla, ale to bych teda žádné sušenky nedávala. Já jsem dávala asi až do 8m jen křupky (kukuřičné, pohankové, rýžové) a potom až ty keksíky.

Já mu teď dávám jenom kukuřičný křupky kvůli zubum. :-) Ale ptam se proto, že všechny babičky a podobně by mu dali nejradši do pusy čokoládu. :pocitac: Tak jsem jim řekla, že jim koupim sušenky, který mu můžou dát až bude starší. :wink:

Já vim, že dítě potřebuje taky cukr, ale podle mě je ho dost v ovoci… :think: a přijde mi zbytečný cpát do tak malýho mimča bílí cukr. :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure