Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hezké, ale já jsem spíš pro dřevo a přírodní materiály.
Zatím se loučím, malá se vzbudila. Snad ještě nakouknu
.
ahoj my máme takto řešený dětský pokoj
máme 2,5m šířka na skoro 6m délky tak aby byl využit prostor a dětem ( zatím Teri,ale bráška už je na cestě
aby zbylo na hraní
takhle jsme vyřešili postele a jinak ve schodech jsou šuplíky ![]()
Katy, moc pekny, hlavne ty schody me zaujaly. To jste si nechavali nekde delat nebo jste to takhle sehnali? My na jare taky budem delat pokojik, postel bude tahle http://www.gazel.cz/index.asp?… a nejaky nabytek k tomu, jakmile bude nejaky sourozenec, prikoupime zvysovaci dil a bude patrova postel.
špičkový německý nábytek pro děti vyrábí firma geuther, katalog on-line na www.geuther.cz
Ahojte holky,diskuze přímo ušitá na míru
Já chci synáčkovi pořídit nějakou postel a samozřejmě nechci jen takovou ledajakou ![]()
Přikládám foto pokojíku Davídka.
Katty ahojky,koukám na pokojík vaši princezny a je super,jak psala Alča - hlavně ty schody na tu patrovou postel.
a ještě jedna ![]()
Leonka23Ahoj,chtěla jsem se kouknout,na ten odkaz co jsi sem vložila a píše mi to chybu,stranku nelze najít ![]()
Katty, moc se mi líbí, jak jste se poprali s dispocicí, ale přiznám se, že konec horní postele „ve vzduchu“ mě lehce znervózňuje
Je mi jasné, že to nespadne, ale působí to na mě rušivě. Asi bych doplnila nějakou nohu, aby to aspoň trovu vyvážila…
Ale jinak je to fakt hezký ![]()
Krásné pokojíčky!!!
Holky, je mi moc líto, že jednotlivá diskuse brzy zapadne - nechcete udělat třeba stálou skupinu na dětské pokojíčky? My budeme holky stěhovat tak za rok do většího… Taky sbírám nápady.
L.
Holky teď jsem našla super stránky,tak kukněte http://www.lokki.cz/
Jsou tam sice dost drahé věci,ale aspon na to podívání,fakt to tam je úžasné,už jsem tam stihla vybrat i postel pro toho našeho raubíře,ale opravdu nemám nějakých 40 000 kč nebo i víc jen na postel,takže vytisknu,předám manžovi ať se činí
je stolař,takže doufám,že do příštího měsice už bude malý v novém hnizdečku.
ahoj, na www.geuther.cz v sekci produkty jsou i celé dětské pokojíčky. je to sice poměrně drahé, ale dají se zakoupit i jednotlivé kusy samostatně. My máme pro syna také nábytek této značky a jsme s ním spokojeni. Je kvalitní a hezký.
ahoj NOVIRE neboj přítel mámy, který pokojík dělal jak konstrukčně tak i ze dřeva to vše pořešil a není možné aby se někdo propadl nebo tedy ta část co jako by je do prostoru aby se něco stalo.Jinak nahoře už spal právě přítel mámy takže je to fakt bezpečné ![]()
ALENKO dělal to přítel mamky jako nám dělal celou ložnici z masivu a další nábytek má svoje stolařství
a já jsem moc ráda vyšlo to samo mnohem levněji
Jediný detail je ten , že schůdky nahoru nemají po straně zábradlí nešlo to udělat protože kdyby tam bylo zábradlí by se nedalo využít šuplíků jako uložných prostorů
no ale u prcka to budeme muset nějak zajistit.
Já mám pokojík pro našeho prcka zatím jenom v hlavě.
Bude podkrovní se střešním oknem, spíš menší, takže chci minimum nábytku. Stěny v nějakém odstínu zelené, ale ne křiklavé. Nejsem zastánce dětských pokojíčků přeplácaných barvami.
Postel - až nám vyroste z malé postýlky, koupíme rovnou velkou „dospěláckou“ postel. Pak komodu na oblečení a malý stoleček židličkou na kreslení. Pak boxy na hračky, uprostřed volný prostor na hraní, tot vše
Doufám, že za rok touto dobou už bude hotový.Uvítám jakoukoliv inspiraci - líbí se mi nápad postýlky ve výšce, možná něco takového taky bude u nás možné, budeme mít totiž vysoké stropy.