Devítiměsíční nespí!!!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
613
16.10.17 15:29

No pockej pak na Ty inteligentni otazky. Ktere budes muset vyguglovat! Srraaannndddaaa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
16.10.17 15:30

Jedno se musi nechat jak je to narocne…a nekonecne?! Kojis? Je to kluk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
16.10.17 15:31

@maca24 Jj, je to kluk. A kojím. Ale už ne v noci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
16.10.17 15:46

@Mala.ještěrka radu nemám, ale myslím, že pokud dříve spal jakž takž, tak až pomine příčina, je velká šance, že to bude zase dobré :kytka: Vydrž, nic jiného ti asi stejně nezbývá. Horší jsou děti, které spí špatně a hlavně málo hodin od narození, nevidím světlo na konci tunelu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
16.10.17 15:51
@maca24 píše:
Ja to myslim ale vazne. Rikal to Kapazität v oboru na spanek u deti. Vyrostou ti inteligentni deti, uvidis. :)

To by mě celkem zajímalo, pokud si vzpomeneš, kde jsi to četla (spánek vs inteligence). A taky si myslím, že to má velkou souvislost s tou citlivou povahou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
16.10.17 16:04

Necetla. To rikal nejvetsi kapacita ve Svycarsku jako doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
16.10.17 16:05

Ne jen inteligence, proste vyvoj mozku, CNS atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
16.10.17 16:27

Nám tohle období trvalo od narození do jeho dvou let.. a to máš ještě krásný že se ti budí po 2 hodinách. Nám někdy po hodině a oblíbené bylo vzbudit se o půlnoci a být do 5ti do rána vzhůru. Myslela jsem že to nedám, že padnu na hubu.. a chodila si odpočinout do práce :andel: ale my ženský asi fakt zvládneme vše..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
16.10.17 17:19

@Mala.ještěrka rada neni zadna, vydrzet. Mela jsem to same u obou deti. Cca kolem 10m - 1 roku. Myslim, ze to tak ma spousta deti. Podle me je to jedno s druhym, zuby, separacni uzkost a zaroven jak tady nekdo zminovat vyvoj CNS. Deti se v tomto veku uci hodne novych veci, coz taky vede ke spatnemu spanku. Takze bohuzel se to musi vydrzet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
16.10.17 18:24

Mam to taky a povazuju za normalni - hodka pres den ji staci a v noci staci podat dudlika a znovu ulozit a spi dal. Zadnej problem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2688
16.10.17 20:28

Má to tak hodně dětí. U mě pomohlo v roce ukončit kojení a do 14 dnů mi začal spát víceméně celou noc. Měla jsem to tak i u starší dcery. Co se týče spánku přes den, spal mi taky takový 30minutovky a upsávání byl někdy boj, přešli jsem na jeden spánek v poledně a od té doby super, usne hned a spí 2-3hodiny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
16.10.17 20:40

Ja bohuzel znam jen spici deti. Od narozeni, celou noc…jen zavidim.
Ja to zvladam velmi spante,resp.jsem z toho totalne znicena…a modlim se az uz to konecne prejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
24.10.17 09:14

Mam to same, dnes milacek odmital usnout i u prsa, mezi pul druhou a pul ctvrtou byl vzhuru. Vstaval v sedm. Mam jeste batole a skolkacku a jsem z toho otravena. Rano jsem grogy, takze pustim dvoulete pohadky a jen cucim a piju kafe. Nejmladsi spi i ve dne mizerne, cca 2× 45 minut v kocarku tot vse. Dvouleta uz nespi po obede…no mam dost. Kdyby bylo jaro/leto tak snad i odstavim, ale td se bojim nemoci a viroz. Prso prece jen hodne pomuze… Ale mrzi me, ze to odnasi starsi deti :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
24.10.17 22:16

Bohuzel mam to Same. Nehlede na to ze muj klido da spanek 10minut pres den…mam taky döst! :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
31.10.17 09:08

Soucitim s tebou. Mne teda mala spi v noci s jednim buzenim na kojeni (8 mesicu), ale usina v deset vecer a vstava kolikrat uz ve ctyri rano a chce si povidat. Tak ji jeste do sesti premlouvam. Jinak pres den katastrofa, spi maximalne dvakrat pul hodiny, takze nic neudelam a jsem taky nevrla. Uz se vzdycky tesim na vecer, az ji ulozim a budu mit aspon patnact minut pro sebe, nez zacnu uklizet, varit, atd… Pres den se ji porad musim venovat, navic nam rostou zuby a mame od malicka urvanka… Je to boj, ale uz si zvykam, vydrz, holka, vydrz, jina rada neni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí