Devítiměsíční nespí!!!

756
16.10.17 14:45

Devítiměsíční nespí!!!

Zdravím všechny.
Už jsem vyzkoušela snad všechno, tak už zbývá jen zeptat se tady na emiminu, jestli někdo nemá nějakou zázračnou radu :).

Náš malý, kterému bude za týden přesně 9 měsíců, spí naprosto katastrofálně. Usíná mezi půl osmou a osmou, vstává v šest. A v noci se každé 2 hodiny budí! Musím dát dudlíka a vyčítat ho z pozice, do které se zrovna dostal, a spí dál. Výjimečně spí třeba 3 hodiny v kuse, zato dneska se mi půl noci budil po hodině :roll:.

Nechápu to. Ještě o prázdninách asi tři měsíce spal s jedním vzbuzením!!! Zuby mu teda rostou, ale gel na dásně ani nurofen nepomohl. Noční kojení jsem utla, změna žádná. Vzala jsem ho k nám do postele, nic!

Přes den to samé v bledě modrém. Zkoušela jsem dávat spát do kočárku, do autosedačky ( aby se neotáčel), do postýlky, jít na procházku… spí tak 30 min. Pomáhá jedině být u něj v posteli a objímat ho, to dá občas i hodinku.

Já už fakt nemůžu! Jsem vyřízená, protivná, hned vybuchnu :,(. Nemá prosím někdo tip, co by se ještě dalo vyzkoušet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3821
16.10.17 14:47

Radu nemam ale uprimne te lituju :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
16.10.17 14:48

@Mala.ještěrka Tak jestli jsou to opravdu ty zuby, tak budeš muset vydržet. Co zkusit nějaké ekvivalenty Calgelu a Nurofenu, když nepomohly? Jak dlouho už to trvá a jsou to opravdu jen ty zuby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
16.10.17 14:53

Bohuzel mam to same dite taky doma. A dokonce uz potreti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
16.10.17 14:56

@Keyllah Trvá to skoro měsíc a půl :,(. Zmínila jsem zuby, protože mu rostou a nic jiného mě nenapadá, ale už se mi to zdá dost dlouho na zuby. Jinak nebrečí, teploty nemá tak snad to nic jiného nebude. Taky už jsem nad tím přemýšlela, ale netváří se, že by mu něco bylo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
16.10.17 14:57

@maca24 To je mi líto :,(. A jsou nespací odmala nebo se to u nich taky najednou zlomilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
16.10.17 14:57
@Mala.ještěrka píše:
@Keyllah Trvá to skoro měsíc a půl :,(. Zmínila jsem zuby, protože mu rostou a nic jiného mě nenapadá, ale už se mi to zdá dost dlouho na zuby. Jinak nebrečí, teploty nemá tak snad to nic jiného nebude. Taky už jsem nad tím přemýšlela, ale netváří se, že by mu něco bylo :nevim:

Malá to měla do tří let :-(( vyzkoušet něco jiného na ty zoubky? Hlídat k večeru jídlo, aby ho nebolelo bříško z něčeho těžšího a pokusit se eliminovat podněty, aby to nervová soustava k večeru mělo co nejsnažší…my zkoušeli vše, občas lepší, občas horší, až to přešlo samo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
16.10.17 14:58
@Mala.ještěrka píše:
@maca24 To je mi líto :,(. A jsou nespací odmala nebo se to u nich taky najednou zlomilo?

U nás odmala cca do 3let. Měli jsme rekord vstávání po 1,5hod, to už jsem chtěla skočit z okna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
16.10.17 15:00

@Keyllah A co jste dávali k večeři? Malej má kaši a za plusmínus hodinku, když jde spát, se ještě nakojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
16.10.17 15:01

@Keyllah To znám. Akorát mám chuť defenestrovat jeho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
16.10.17 15:08

Vyvoj mozku a nervove soustavy. Citlive dite. Nic se s tim temer neda delat. Ja to vzdala. U tech predeslych to preslo samo ale kdy uz nepamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
16.10.17 15:17

@maca24 Nepotěšila jste mě :lol: Ale moc děkuji za odpověď. Je fakt, že máme velice citlivé a inteligentní dítě. Jak jinak že :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
16.10.17 15:20

Ja to myslim ale vazne. Rikal to Kapazität v oboru na spanek u deti. Vyrostou ti inteligentni deti, uvidis. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
16.10.17 15:21

To je jedine pozitivni, jinak ocistec fakt. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
16.10.17 15:24

@maca24 Já to brala vážně! Taky jsem si myslela, že je to vývojem mozku, protože to začalo s plazením. Akorát jsem doufala, že to přestane, až ten novej pohyb zpracuje. Ale tak alespoň to bude génius :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí