Dilema - jméno pro holku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
149116
1.8.18 14:03
@stock píše: :lol: :mrgreen: jo,byl viking než poznal me :lol:S vikingama je to tu asi jako s lednima medvedama,kam az oko dohlédne nic,ani ň.
A je tu zatracenejch 32 stupňů vedra a už asi 3 měsíce neprselo. Zkrátka sever :lol:
Ani vlaky nemůžou jezdit,kroutí se vedrem koleje,fakt.

To věřím to horko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24762
1.8.18 14:11
@Anna766 píše:
To věřím to horko.

Ono si tady nevyberes. V zimě je tu zaskočí snih a v létě vedro. Celej svět je poblbanej. :mrgreen: Tak proč ne pocasi? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149116
1.8.18 14:13
@stock píše:
Ono si tady nevyberes. V zimě je tu zaskočí snih a v létě vedro. Celej svět je poblbanej. :mrgreen: Tak proč ne pocasi? :lol: [/citacl :D Nojono,ale hezky ses vyhla odpovědi kde ses tam vzala :lol: ale chápu,nejsi povinna to psát :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24762
1.8.18 14:57
@Anna766 píše:
@stock píše:
Ono si tady nevyberes. V zimě je tu zaskočí snih a v létě vedro. Celej svět je poblbanej. :mrgreen: Tak proč ne pocasi? :lol: [/citacl :D Nojono,ale hezky ses vyhla odpovědi kde ses tam vzala :lol: ale chápu,nejsi povinna to psát :kytka:

Aha,já myslela,že jsem to napsala tim vikingem,asi jsem to napsala blbe,ale to vedro mě omlouva :lol: Ano,kdysi davno jsem se sem provdala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149116
1.8.18 21:28
@stock píše:
Aha,já myslela,že jsem to napsala tim vikingem,asi jsem to napsala blbe,ale to vedro mě omlouva :lol: Ano,kdysi davno jsem se sem provdala.

Chapu :kytka: a děti mají švédská(nebo jaka) jména,nebo nějaká naše, nebo mezinárodní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24762
1.8.18 21:58
@Anna766 píše:
Chapu :kytka: a děti mají švédská(nebo jaka) jména,nebo nějaká naše, nebo mezinárodní?

První syn cestejsi než ceske,druhý francouzské/mezinarodni,ale velmi lehce vyslovitele,první vnouče kluk mezinarodni/svedske,vnucka mezinárodní změkčene koncovkou „lou“ a treti vnouče kluk,svedske/mezinárodní. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149116
1.8.18 22:01
@stock píše:
První syn cestejsi než ceske,druhý francouzské/mezinarodni,ale velmi lehce vyslovitele,první vnouče kluk mezinarodni/svedske,vnucka mezinárodní změkčene koncovkou „lou“ a treti vnouče kluk,svedske/mezinárodní. :)

Zajímavý světový mix.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko