Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@stock píše:![]()
jo,byl viking než poznal me
S vikingama je to tu asi jako s lednima medvedama,kam az oko dohlédne nic,ani ň.
A je tu zatracenejch 32 stupňů vedra a už asi 3 měsíce neprselo. Zkrátka sever
Ani vlaky nemůžou jezdit,kroutí se vedrem koleje,fakt.
To věřím to horko.
@Anna766 píše:
To věřím to horko.
Ono si tady nevyberes. V zimě je tu zaskočí snih a v létě vedro. Celej svět je poblbanej.
Tak proč ne pocasi? ![]()
@stock píše:
Ono si tady nevyberes. V zimě je tu zaskočí snih a v létě vedro. Celej svět je poblbanej.Tak proč ne pocasi?
[/citacl
Nojono,ale hezky ses vyhla odpovědi kde ses tam vzala
ale chápu,nejsi povinna to psát
@Anna766 píše:@stock píše:
Ono si tady nevyberes. V zimě je tu zaskočí snih a v létě vedro. Celej svět je poblbanej.Tak proč ne pocasi?
[/citacl
Nojono,ale hezky ses vyhla odpovědi kde ses tam vzala
ale chápu,nejsi povinna to psát
Aha,já myslela,že jsem to napsala tim vikingem,asi jsem to napsala blbe,ale to vedro mě omlouva
Ano,kdysi davno jsem se sem provdala.
@stock píše:
Aha,já myslela,že jsem to napsala tim vikingem,asi jsem to napsala blbe,ale to vedro mě omlouvaAno,kdysi davno jsem se sem provdala.
Chapu
a děti mají švédská(nebo jaka) jména,nebo nějaká naše, nebo mezinárodní?
@Anna766 píše:
Chapua děti mají švédská(nebo jaka) jména,nebo nějaká naše, nebo mezinárodní?
První syn cestejsi než ceske,druhý francouzské/mezinarodni,ale velmi lehce vyslovitele,první vnouče kluk mezinarodni/svedske,vnucka mezinárodní změkčene koncovkou „lou“ a treti vnouče kluk,svedske/mezinárodní. ![]()
@stock píše:
První syn cestejsi než ceske,druhý francouzské/mezinarodni,ale velmi lehce vyslovitele,první vnouče kluk mezinarodni/svedske,vnucka mezinárodní změkčene koncovkou „lou“ a treti vnouče kluk,svedske/mezinárodní.
Zajímavý světový mix.