Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10639
24.7.12 22:46

@Amber_1977 :pankac: souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
25.7.12 08:29

VIP prostřeno vypadalo fakt luxusně, mňam :palec:, ale když jsem slyšela Dolinku :cert:, a to ani nevím co a jak vařila v pondělí ona :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
25.7.12 08:58

Pečené koleno asi jen s chlebem a mrkvový salát, jogurtová buchta s broskvema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
25.7.12 09:26

My dojídáme rajskou od neděle, nějak jsem to s ní přehnala :oops: Ale dneska muže už osvobodím a udělám kuře na medu s chlebem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17953
25.7.12 10:25

U nás jen špagety a možná nějaká hooodně jednoduchá polívka a peču kynutý koláč se švestkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
25.7.12 10:33

Dneska jsem si vymyslela zelňačku a bramboráky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
25.7.12 10:35
@Lucajdice79 píše:
Dneska jsem si vymyslela zelňačku a bramboráky :jazyk:

Hmmmm - a kde bydlíš :mrgreen: moje dvě jídla, která bych mohla konzumovat vytrvale od už mám zuby a už nemám zuby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
25.7.12 10:38

@romcaonca V Havířově :mrgreen: já je taky miluju, akorát při přípravě těch bramboráků vždycky nadávám, co jsem si to na sebe zase ušila :roll: nesnáším to strouhání :roll: ale výsledek stojí zato :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
25.7.12 11:05

Dnes porkova polevka od vcera a marinovany bucek s hranolkama..a kolac s broskvema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
25.7.12 11:21

U nás žemlovka - teda pro malého a pro tátu na večeři, já mám šunkafleky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
25.7.12 11:22

U nás květáková polévka, řízky s br. kaší a okurkový salát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
25.7.12 12:20

Dnes žemlovka.

• Citovat
  • Upravit
30628
25.7.12 12:31

Udělala jsem těstoviny a omáčku na ně, jak jinak, než z patizonu :mrgreen: a je to moc dobré (razím heslo…pochval se sám, nikdo jiný to za tebe neudělá 8) ). Na cibulku s česnekem jsem přidala dusit patizon na kostičky, mraženou zeleninu (směsku), zelenou papriku, nechala podusit, kvůli synovi jsem přidala jednu šunkovou klobásku, protlak a nechala probublat. Osolila, opepřila a dala jsem trošku cukru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
25.7.12 12:33
@Lucajdice79 píše:
@romcaonca V Havířově :mrgreen: já je taky miluju, akorát při přípravě těch bramboráků vždycky nadávám, co jsem si to na sebe zase ušila :roll: nesnáším to strouhání :roll: ale výsledek stojí zato :jazyk:

:mrgreen: tak to já to nastrouhám, ale jinak je realizuje manžel - jako jediné jídlo. No a zelňajda je prostě srdeční záležitost, ovšem ten meteorismus pak :lol:
Beru vrtulník a svištím :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17953
25.7.12 19:44

K večeři zbytky, krásně se vše dojedlo, čočková polívka, špagety, rizoto, studené plátky vepřovky. Ještě tam je tuším kedlubnový zelí, to si dám klidně já a bude to :D
Na zítra přivezla mamka kynuté knedle s borůvkovou omáčkou a děti chtějí znovu čočkovou polívku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny