Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
27.7.12 18:00
@kkaattkkaa píše:
Jsem mela smazenici v utery kveceru, do lesa jsem nemusela, houby jsme meli u baraku pod stromama u nas na sidlisti :P Jinak zitra bych do lesa rada zasla, vcera v Prostreno me nalakal Navratil na hovezi na houbach.. 8)

Já mám hovězí na houbách raději ze sušených. Dodají tomu lepší chuť. Už se těším, u našich se suší hříbky o 106 :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
27.7.12 18:02

@KPKristy tak ze susenych jsem jeste nezkousela, pokud se do lesa nedostanu tak to vyzkousim-diky.Ale zitra to jidlo proste bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.7.12 18:05

@kkaattkkaa, ze sušených hub je paráááádní! Než je tam dám, tak je přeliju horkou vodou z konvice. Změknou, tak je překrájím na menší kousky (naši suší obr kusy) a naliju tam i ten „výluh“. To jídlo nemá chybu! Vlastně jednu jo, je hned sežrané…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
27.7.12 18:09

@KPKristy ja delam ze susenych jen bramboracku a hubnik.Tak zkusim i to hovezi, z cerstvych si zavarim takovou omacku se zeleninou-je pak dobra na bramoraky a davala jsem ji pod kureci maso..diiiiiik :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
27.7.12 18:16

Holky dneska vecere delame makrely na grilu, ale to hovezi na houbach od Navratila, taky jsem dostala chut :think: A jen tak OT, taky vam tak prijde hrozna ta Dolinova, ja z ni byla uplne na nerva :roll:

• Citovat
  • Upravit
10639
27.7.12 18:20

@blorchi Ta byla strasnaaaaa :cert: ty jeji kecy…Hlavne jak pry ona varila-ja to teda nevidela, ale mamka me rikala..Kdyby me tak Oldrich uvaril to hovezi.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
27.7.12 18:21

@blorchi jo a makrelky bych taky brala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
27.7.12 18:24
@kkaattkkaa píše:
@blorchi Ta byla strasnaaaaa :cert: ty jeji kecy…Hlavne jak pry ona varila-ja to teda nevidela, ale mamka me rikala..Kdyby me tak Oldrich uvaril to hovezi.. 8)

No ja jsem z ni normalne uchcavala :lol: Libila se mi Blanarovicova, ta je aspon takova od rany, obycejna :nevim: Ale teda Dolinka mela dost, ja ji taky prave nevydela varit :cert: Na hovezi bych se taky nechala pozvat 8) ja mu to prala, byl fakt dobrej na chlapa :pankac:

• Citovat
  • Upravit
10639
27.7.12 18:28

@blorchi taky jsem mu to prala.Jsem rikala ze skoda ze to nevidel muj chlap-aby si vzal priklad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17959
27.7.12 19:55

Hovězí na houbách milujuuuuuuuu :srdce:

Právě jsem dojedla smaženici, ňám, škoda že se to tak smrskne :( A nejlepší je, že všechny děti rády chodí na houby, ale jen jedné chutnají, takže mi skoro nikdo neujídá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
27.7.12 20:02

Smaženici chci takyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17959
27.7.12 20:17

Dadasik, odkud jsi? Všude rostou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
27.7.12 20:49

@Eliška z Prahy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17959
27.7.12 20:54

Tak si vyjeď o víkendu na Berounsko, nebo i Klánovice, možná i Stromovka, koukni na http://www.nahouby.cz/kderostou.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klementýnka
27.7.12 21:02

Ratatouille s čerstvým pečivem, salát s kozím sýrem, sýry a kávová zmrzlina.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny