Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše: Více
Taky takove mam, kde tu resi treba zdravotni problemy, maji ji k lekari, kolikrat si rikam jak dopadli..
@arinecka píše: Více
„Diskuze“ je od slova diskutovat, ne kritizovat. ![]()
Já se těm zakladatelkam nedivím, že se na to vykašlou. Sama bych tady diskuzi se svým problémem nikdy nezaložila.
Já jsem u takových témat vždycky zvědavá, jestli z toho byl nějaký závěr, jak to dopadlo. Pak nad tím ještě dlouho přemýšlím.
@Černá Madonna píše: Více
Jj, dalo by předpokládat, že když založím diskuzi budu se jí nějak věnovat a reagovat.
Dost lidí tu má nějaký psychicky problém
@malákráličice píše: Více
Tak nekdy je kritika i na miste, ale evidentně se to nesmí delat ![]()
U některých diskuzi, které přitahují zdejší agresivní typy se tedy taky nedivím
Ale i to patří do diskuze. Tak to prostě je ![]()
Taky me to stve, kdyz clovek investuje cas a energii do nejake diskuse s dobrym umyslem nekomu poradit a dotycny uz se pak neozve. O to vic si vazim zakladatelek, ktere se nenechaji odradit nesouhlasnymi nazory. Napriklad kauza Krowky na svatbe nebo Deka u rybnika
, tam se holky fakt drzely, i kdyz dostaly slusnou sodu. Pak si taky vybavuji diskusi Bozuzu nebo jak to bylo, ktera otehotnela s manzelem sestry, ktere tehotenstvi nebylo prano. To byla jedna z fakt ikonickych diskusi tady. Akorat si z ni ta pani moc neodnesla, kdyz pak zakladala novou, ze se rodine nechce hrat komedie o Vanocich. Nebo pamatujete tu diskusi, jak zakladatelka smirovala konverzaci chlapa s milenkou na tabletu a milenka se pak objevila i v diskusi? Sandra, pokud si vzpominam. Tak tahle zakladatelka byla taky drzak, hodne nas to s ni prozivalo.
@Klopotkova to byl podle mě troll. Krom té vrtačky, nepsala dokonce, ze v 7. měsíci vykopla dveře?
@Silverine247 píše: Více
Tu poslední si pamatuju, zajímalo by mne, jak to dopadlo
Nebyl. Pokud bys tu diskuzi četla do konce, tak tohle bys nemohla napsat.
@Klopotkova píše: Více
Vzpomenes si prosim, jak se ta diskuse jmenovala? Priznam se, ze jsem ji do konce necetla, prisla mi strasne absurdni. Ale rada doctu, jestli se ji podari najit.