Diskuzní vlákno pro sbírky, jinde nejsou povolené

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41603
22.6.26 11:16
@Minibull_Gabriel píše: Více

mě jen zarazilo, že sbírku zakládáte „pár hodin“ poté, co jste se to dozvěděli -) to už jste věděli, kolik bude potřeba, kolik pokryje či nepokryje pojištění, kolik dáte sami s rodinou dohromady a kolik získáte uskromněním? kolik vše bude stát a jak a kde bude probíhat léčba? :think: chápu, že hned založit sbírku je jednodušší, ale za mě, jsou to přece naše zvířata, my jsme za ně zodpovědní a tak by jejich potřeby měli být řešeny hlavně námi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
22.6.26 11:19

Navíc diskuze se sbírkami se nově vkládat nesmí, ne? Je to na to jedno vlákno. @admin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5094
22.6.26 11:22

Je mi líto, co vašeho pejska postihlo, ale pokud nádor prorůstá již do mozku, tak tam je šance na uzdravení opravdu velmi malá. :(
O jaký typ nádoru se jedná a do jaké míry je mozek zasažený? To je podstatné vědět.
Byl by fajn i názor nějakého jiného veterináře, jestli má vůbec tak nákladná operace a léčba v jeho případě skutečně smysl. Aby z vás netahali jen peníze. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5094
22.6.26 11:31

Proto píšu, že bych chtěla znát názor více veterinářů - onkologů. Ani nepíšete, o jaký nádor se jedná, ale vzhledem k tomu, že již má epileptické záchvaty a edém mozku, tak se už jedná o pokročilý nádor a tam je vyléčení bohužel spíše nepravděpodobné. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6189
22.6.26 11:35

Doporučuji do budoucna všechny domácí mazlíky pojistit, pokud nejste schopni uhradit léčbu.

Vzala jsem si kdysi chlupáče z útulku a rovnou pojistila. Po roce podstoupil 3 operace kyčle a nebýt pojistky, tak bych zaplatila 95tis. Člověk nikdy neví a s pořízením mazlíčka mi pojištění přijde jako samozřejmost, pokud mi jeho život není lhostejný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5094
22.6.26 11:43

Dobře. Přeji ať je léčba úspěšná a pro pejska co nejméně stresující. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6189
22.6.26 11:45

Píšu to obecně. Nikdy nevíš, co tomu psovi bude, co zvládnete a nezvládnete…

A i kdyby… každá koruna z pojišťovny dobrá.
Ani 30tis ti jen tak nikdo nedá.

Já byla ráda, že místo 95tis hradím jen 15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová