Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Zdravím. Chtěla jsem se zeptat. Přišel mi tento e-mail — zůstatek na účtu…se snížil o částku 7 720,00 CZK ($notificationTransactionEventName). Disponibilní zůstatek 02.07.2021 14:07 je -82 924,68 CZK.Detail platby:
Blokace na účtu byla nějakých 75. Na infolince mi řekli že si můžu vybrat životního minimum. Ale mě to nějak nesedí m když by na ten účet přišli nějaký peníze co bych si mohly vybrat tak by tam byla ze 75 částka cca 68 ne? Ale je tam 82.
- změna na účtu:…
- účet protistrany:
- banka protistrany:
- datum: 02.07.2021 14:07
- částka: 7 720,00 CZK
- VS:
- KS:
- SS:
- zpráva pro příjemce:
- disponibilní zůstatek: -82 924,68 CZK
Ne, tech 7720 se ti odečetlo, tedy se zvýšil minusovy zůstatek.
Zůstatek se snížil, tím pádem těch 7 tis někam odešlo. Takže si nemáš co vybrat je tam jen sekera 82 tis.
@Anonymní píše:
Zdravím. Chtěla jsem se zeptat. Přišel mi tento e-mail — zůstatek na účtu…se snížil o částku 7 720,00 CZK ($notificationTransactionEventName). Disponibilní zůstatek 02.07.2021 14:07 je -82 924,68 CZK.Detail platby:
Blokace na účtu byla nějakých 75. Na infolince mi řekli že si můžu vybrat životního minimum. Ale mě to nějak nesedí m když by na ten účet přišli nějaký peníze co bych si mohly vybrat tak by tam byla ze 75 částka cca 68 ne? Ale je tam 82.
- změna na účtu:…
- účet protistrany:
- banka protistrany:
- datum: 02.07.2021 14:07
- částka: 7 720,00 CZK
- VS:
- KS:
- SS:
- zpráva pro příjemce:
- disponibilní zůstatek: -82 924,68 CZK
tak nekdo si tu částku 7720 strhnul, třeba soud? Proto je tam méně…
třeba ti tam ty peníze, co čekáš ještě nepřišly…
Nic ti nepřišlo, ale strhlo se. Když si měla -75 tisíc a teď se ti odečetlo dalších 7, tak tam teď prostě máš -82 tisíc.
@Anonymní píše:
@pikola já jsem ale nic nezadavala. Vůbec ten účet nepoužívám
Nemůže to být úrok za ten dluh co tam máš?
@Anonymní píše:
No a co mi s tím. Pokud je to nesrozumitelné, tak si zavolej do společnosti, u které máš účet vedený. ![]()
Je to jak píšou holky, sekera se zvýšila ze 75 na 82, žádné prachy ti nepřišly, ale ODEŠLY.. nemusela jsi je odesílat ty, mohla si je strhnout banka jako poplatek za debet (tipuju jako nejpravděpodobnější verzi)
jen těžko by odešly soudu či exekutorovi z „mínusu“ (žádné peníze tam fakticky nejsou, že? nebo je debet povolený na třeba mínus 100??, pak by odejít mohly) - Záleží na tom, co je ve vytečkovaných údajích (číslo protistrany - od toho se můžeš odpíchnout a zkusit ho vygooglit, za to nic nedáš)
zašla bych si na pobočku a zeptala se, protože po telefonu bude zřejmě problém s ověřením totožnosti, aby ti mohli zcela konkrétně odpovědět..
@Anonymní píše:
Tak účet nepoužíváš, ale jsi v mínusu 82 tisíc, to je poněkud divné ne
![]()
@Anonymní píše:
Tak to někdo strhnul. Informuj se v bance.
@Anonymní píše:Že ho nepoužívaš neznamená, ze ti neroste dluh.
@Lucy75 ve vyteckovanych údajích je moje číslo účtu. Povolený debet tam není žádný
Zdravím. Chtěla jsem se zeptat. Přišel mi tento e-mail — zůstatek na účtu…se snížil o částku 7 720,00 CZK ($notificationTransactionEventName). Disponibilní zůstatek 02.07.2021 14:07 je -82 924,68 CZK.
Detail platby: